Acum poti verifica online calitatea semnalului, informaţiile despre semnalul din zona ta,poti descoperii ce simplu este să afli informaţii despre semnalul din zona ta.
Orange a lansat o noua aplicatie on­line care ofera clientilor informatii despre calitatea semnalului si posibili­ta­tea de a-si exprima opinia despre reteaua de aco­pe­rire din zona in care se afla. Clientii pot afla ce fel de tehnologie este disponibila in aria selectata si, mai ales, pot vedea cali­ta­tea semnalului. Utili­za­torii pot accesa har­ta interactiva a tarii sau pot completa cam­purile de cautare cu nu­mele locali­ta­tii sau al strazii.
Infor­ma­tiile oferite sunt structurate pe mai multe ni­veluri, in functie de tipurile de teh­no­lo­gie: 2G pen­tru apeluri si SMS-uri sau e-mail si navi­ga­re pe internet, 3G pentru navigare pe internet si apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai ra­pida. Noua apli­ca­tie faciliteaza comuni­ca­rea cu clientii prin functia speciala de feedback.
Acestia au po­sibilitatea sa tri­mita suges­tiile referi­toare la extinderea aco­peririi sau la cali­ta­tea semnalului si sa ra­porteze eventuale intreruperi de sem­nal.
Siteul unde poti sa vezi calitatea semnalului orange este http://www.orange.ro/acoperire/index.html

Trimiteți un comentariu

 
Top