Iubire si Onoare episodul 37 

Iubire si Onoare episodul 37 VIDEO,Iubire si Onoare ep. 37 VIDEO ONLINE




Ilinca (Mădălina Drăghici) este o fată modernă, care visează la o carieră de succes în PR şi crede că iubirea adevărată poate fi întâlnită şi în realitate, nu doar în poveştile pe care le asculta când era mică. Ea are o relaţie cu un tânăr din Bucureşti, Cătălin (Răzvan Fodor), căruia îi place să trăiască viaţa la limită. Cătălin s-a descurcat pe forţele proprii, îi plac banii şi adoră să fie înconjurat de prieteni bogaţi şi influenţi. Deşi la început e fascinată de viaţa pe care o trăieşte Cătălin, cu timpul, Ilinca începe să realizeze, că ea nu trăieşte decât un compromis.



Amir (Radu Vâlcan) este un şeic fascinant şi atrăgător, care a suferit deja pierderea unei soţii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat şi puternic, născut în Ţara Luminii (Beled el Noor). În momentul cel mai puţin aşteptat, Ilinca îl întâlneşte pe Amir într-un club din Bucureşti şi, încă din prima noapte, îşi dau seama că soarta lor este să fie împreună pentru totdeauna. Povestea lor pare una ruptă din 1001 de nopţi şi amândoi realizează că întâlnirea lor a fost programată de destin. Curând, însă, tinerii îşi dau seama că trăiesc un vis şi că nu le va fi uşor să rămână împreună având de înfruntat multe obstacole. Aziz (Augustin Viziru), fratele lui Amir, însetat de putere, se foloseşte de relaţia lui cu o rusoaică, Oxana (Diana Dumitrescu), pentru a-l înlătura de la conducerea firmei de diamante a familiei. La rândul său, tatăl, emirul Hussein (Costel Constantin), îşi doreşte că Amir să ia de nevastă o femeie de aceeaşi religie ca şi el.

Pe de altă parte, mama Ilincăi, Marieta (Maia Morgenstern) se împotriveşte vehement relaţiei fetei ei cu un arab, pentru că ştie că o femeie care intră într-o familie musulmană e obligată să trăiască după reguli stricte, scrise şi nescrise care îi îngrădesc libertatea şi chiar îi ameninţă viaţa.




În Emiratul Beled el Noor se practică crima de onoare, o cutumă conform căreia o femeie care încalcă legile Coranului este omorâtă de propria familie, în numele onoarei. În ciuda obstacolelor, între iubire şi onoare se scrie povestea unei iubiri interzise: povestea Ilincăi şi a lui Amir, două suflete gemene despărţite de tradiţii, religii, secrete şi trădare.



Iubire si Onoare - Episodul 37 Part 1





Iubire si Onoare - Episodul 37 Part 2

Trimiteți un comentariu

 
Top