Comedii 2012 – Top filme comedii 2012 - Cele mai tari comedii din 2012

FILME COMEDII 2012 - TOP FILME COMEDII 2012 ROMANTICE - CELE MAI BUNE COMEDII DIN 2012

Filme de comedie din 2012


Iron Sky

În 1945 naziştii au ajuns pe lună. În 2018 se întorc pe Pământ.

Fugiţi din calea tribunalelor militare, naziştii s-au refugiat pe lună acum peste şase deceni. De atunci, plănuiesc întoarcerea şi preluarea controlului. Invazia este planificată pentru anul 2018.


Gambit

Harry Dean, un hot a carui inventivitate ar face pe oricine invidios, a pus ochii pe o nepretuita statuie, proprietatea lui Shahbandar, cel mai bogat om din lume. Pentru a-l ajuta la elaborarea ingeniosului plan, Harry ii cere ajutorul lui Nicole, o femeie superba, care seamana foarte bine cu sotia decedata a lui Shahbandar. Initial, Harry n-ar ezita s-o sacrifice pe Nicole pentru atingerea scopului sau, dar apoi se indragosteste de ea si planul lui are de suferit.




Used Guys

Acţiunea se petrece într-o lume a viitorului în care femeile conduc Pământul, deoarece bărbaţii au inventat o băutură de super-potenţă care într-un final le-a exterminat... specia.

Carrey şi Stiller sunt două clone depăşite ca tehnologie, deoarece nu pot face aceleaşi lucruri precum modelele mai avansate, cum ar fi să le asculte pe femei sau să le satisfacă sexual. Cele două clone încearcă să fugă, în căutarea unei Nirvana masculine, cunoscută ca Mantopia.



The Thomas Crown Affair 2

In aceasta continuare a filmului de succes The Thomas Crown Affair / Aventura in doi din 1999, miliardarul playboy/hot de arta Thomas Crown (Pierce Brosnan) planuieste o noua lovitura: sa fure diamantul Kasikci din Palatul Topkapki din Istanbul.

Trimiteți un comentariu

 
Top