Dragoste si pedeapsa ULTIMUL EPISOD

Dragoste ÅŸi pedeapsă” este o altă carte de vizită a producătorului serialului care a cucerit lumea "1001 de nopÈ›i”, avându-i ca protagoniÅŸti pe Murat Yildirim, "Demir” din serialul "Asi. ÃŽmpotriva destinului” ÅŸi pe frumoasa Nurgül Yesilçay, actriÅ£a care a obÅ£inut nu mai puÅ£in de patru premii pentru cea mai bună actriţă în Turcia…


Cel mai urmărit serial străin din România în luna mai (cu 521.000 de telespectatori), „Dragoste ÅŸi pedeapsă” a ajuns la final.

Produs şi difuzat anul trecut în Turcia natală, serialul de succes ajunge la final, după 62 de episoade.

ÃŽn ultimul episod, fanii poveÅŸtii despre dragoste ÅŸi trădare află că Hakan ÅŸi Cicek urmează să se căsătorească, iar SavaÅŸ – visând la pacea dintre clanuri – pune capăt afacerilor cu droguri în care a fost implicată familia, organizând arestarea lui Cemal de către poliÅ£ie, cu ajutorul lui Yavuz.

Fratele vitreg al lui SavaÅŸ – Hasib (care este proprietarul unei cafenele) – află povestea venirii lui pe lume, iar SavaÅŸ speră să-l poată face pe acesta să se simtă parte a familiei. Acesta îi prezintă toate rudele la o cină festivă la care Hasib e invitatul surpriză ÅŸi care le promite tuturor că o vor cunoaÅŸte curând ÅŸi pe fetiÅ£a lui.

Finalul culminează cu o scenă care are loc zece ani mai târziu, când Savaş şi Yasemin sunt soţ şi soţie şi trăiesc fericiţi alături de cei doi copii ai lor, Omer şi Masal.



Aşk Ve Ceza Bölüm Izle, Ask ve ceza , Ask ve ceza episoade,Ask ve ceza ,Ask Ve Ceza ,Dragoste si pedeapsa (Ask ve ceza) Episoade Subtitrate,Dragoste si pedeapsa Ask ve ceza Episod Subtitrat In Romana, Dragoste si pedeapsa Ep Online Cu Subtitrare In Romana, Dragoste si pedeapsa Ep Serial Online Gratis, Dragoste si pedeapsa Ep Serial Online Vezi Dragoste si pedeapsa Ep, Dragoste si pedeapsa Ep Subtitrat In Limba Romana, Dragoste si pedeapsa Ep Tradus, Dragoste si pedeapsa episodul, Dragoste si pedeapsa episodul Cu Subtitare, Dragoste si pedeapsa episodul Free Watch, Dragoste si pedeapsa episodul Online, Dragoste si pedeapsa episodul Online Pe Teava ro, Dragoste si pedeapsa episodul Online Pe Trilulilu, Dragoste si pedeapsa episodul Online Pe Youtube, Dragoste si pedeapsa episodul Partea 1 Pe Teava ro, Dragoste si pedeapsa episodul Partea 2 Pe Teava ro, Dragoste si pedeapsa episod Serial Online, Dragoste si pedeapsa episodul Ep , serial Ask ve ceza online, Serial Tv Dragoste si pedeapsa episodul , Urmareste Dragoste si pedeapsa Ep, Vizioneaza Online Dragoste si pedeapsa Ep Cu Subtitrare

Trimiteți un comentariu

 
Top