Filme Horror 2012 - Top filme Horror 2012 - Cele mai tari filme Horror


Jurassic Park IV





The Ring 3D

Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariţia casetei ucigaşe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinţii adoptivi, Samara este închisă într-un puţ, ceea ce dă naştere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, şi acesta se bazează pe imaginea neliniştitoare a unei fetiţe cu păr lung şi negru, care-i acoperă faţa.






Silent Hill: Revelation 3D

Heather Mason şi tatăl ei au fost pe fugă, mereu cu un pas înaintea forţei periculoase pe care ea nu o înţeleg pe deplin. Acum, în ajunul celei dea 18-a zi de nastere a ei, chinuita de coşmaruri îngrozitoare şi de dispariţia tatălui ei, Heather descopera ca nu este cine crede ca este. Revelaţia duce mai adânc într-o lume demonica, ce o ameninţă să ramana prinsa in capcana pentru totdeauna.





Hellraiser

Amy Klein este o reporterita ce este trimisa in cele mai misterioase locuri pentru a scrie articole rasunatoare. Editorul acesteia o trimite pentru a scrie un nou articol in Bucuresti, deoarece acesta a primit o caseta video foarte ciudata. Amy ajunge in Bucuresti unde se instaleaza si incepe sa caute surse de informatie despre respectiva caseta. Cand se duce intr-o casa mizerabila sa cerceteze, ea descopera acolo o femeie ce a fost omorata intr-un mod foarte straniu si langa ea o alta caseta video. In mana ei gaseste o cutie puzzle, pe care de asemenea o ia. Pe caseta video, femeia ce a gasit-o moarta a avertizat-o sa nu rezolve puzzle-ul, dar trece peste sfatul ei si o face. Cautand alte surse de informare, lui Amy i se intampla ceva ciudat, care o face sa-si dea seama ca ea reprezinta o persoana de maxima importanta. O femeie prin intermediul careia se duce un razboi crunt!


The Dorm

Prezinta povestea unui student care traieste intr-o camera de camin bantuita iar vecinii sai incep sa moara in circumstante foarte ciudate.





[REC] Apocalypse

Filmul se doreşte a fi un nou sequel al lungmetrajului de succes [REC], regizat de unul dintre cei doi realizatori ai primelor două părţi, Jaume Balaguero. În acelaşi timp cu Apocalypse, celălalt regizor, Paco Plaza, va realiza un alt film [REC], intitulat Genesis.

Trimiteți un comentariu

 
Top