Pagini

Barcelona - Arsenal 3-1 VIDEO

Barcelona - Arsenal 3-1 REZUMAT VIDEO





FC BARCELONA:

Valdes - Alves, Busquets, Abidal, Adriano - Mascherano, Xavi, Iniesta - Pedro, Villa, Messi

Rezerve: Pinto, Bojan, Keita, Milito, Maxwell, Afellay, Thiago

Antrenor: Josep Guardiola


Absenţi: Puyol (accidentat), Pique (suspendat)



ARSENAL LONDRA:

Szczesny - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy - Rosicky , Fabregas, Wilshere, Diaby, Nasri - Van Persie

Rezerve: Almunia, Denilson, Squillaci, Arshavin, Eboue, Chamakh, Bendtner

Antrenor: Arsene Wenger

Absenţi: Walcott, A. Song (accidentaţi)












Şahtior - Roma 3-0 VIDEO

Şahtior - Roma 3-0 REZUMAT VIDEO



ŞAHTIOR DONEŢK:

Piatov - Srna, Cigrinski, Rakiţki, Raţ - Hubschman, Mkhitaryan - Douglas Costa, Jadson, Willian - Luiz Adrian

Rezerve: Khudzhamov, Eduardo, Stepanenko, Gai, Alex Teixeira, Ishchenko, Marcelo Moreno

Antrenor: Mircea Lucescu


Absenţi: Kucer (accidentat)



AS ROMA:

Doni - N. Burdisso, Juan, Mexes, Riise - De Rossi, D. Pizarro - Taddei, Perrotta, Vucinici - Borriello

Rezerve: Lobonţ, Castellini, Totti, Greco, Brighi, Caprari, Rosi

Antrenor: Vincenzo Montella



Absenţi: Cassetti, Menez (suspendaţi), Adriano (accidentat)



Shakhtar Donetsk- A.S Roma LIVE ONLINE

Shakhtar Donetsk- A.S Roma LIVE ONLINE



Meciul il puteti urmari live online pe http://neededspark.blogspot.com/p/meciuri-live.html si pe www.meciurionlinehd.eu

Vizioneaza Barcelona - Arsenal Live online in manşa a doua a Ligii Campionilor Runda de 16 zecimi, Arsenal vs Barcelona Live Online.
  • 21:45 Shakhtar Donetsk- A.S Roma

Meciurile din Ligii Campionilor vor fi difuzate in data de 8 Martie 2011 pe meciurionlinehd.eu

FC Barcelona - Arsenal live online

FC Barcelona - Arsenal LIVE ONLINE


Meciul il puteti urmari live online pe meciurionlinehd.eu

Vizioneaza Barcelona - Arsenal Live online in manşa a doua a Ligii Campionilor Runda de 16 zecimi, Arsenal vs Barcelona Live Online.

Ziua Mamei in Romania sarbatorita de Google

Ziua femeii a fost recunoscuta ca sarbatoare internationala in 1977, devenind o traditie in majoritatea tarilor din Europa si in SUA.

Ziua de 8 Martie este pe plan international Ziua Femeilor Militante, a celor datorita carora noi, femeile, avem drept de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educatie, la divort, la asistenta medicala, la contraceptie.
Ziua mamelor in Romania In Romania in ziua de 8 Martie se sarbatoreste Femeia, bucuria vietii noastre si motivatia de a trai. Pana in decembrie 1989 se vorbea de ziua mamei, prilej cu care se organizau spectacole dedicate mamelor. Dupa Revolutia din 1989 notiunea de ziua mamei este inlocuita cu ziua femeii. Orice femeie asteapta ziua ei, zi in care isi doreste sa fie rasfatata atat de iubit, sot, cat si de copii, rude si chiar colegi. acesta este cel mai de pret motiv pentru care ar trebui celebrata femeia, acest miracol si mister despre care un mare ganditor francez spunea ca este " cea mai frumoasa jumatate a lumii ".
Pe  8 martie, Ziua Femeii este sarbatorita in tari ca: Albania, Algeria, Armenia, Australia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Brazilia, Bulgaria, Cambodgia,Cipru, Columbia, Croatia, Cuba, Chile, Danemarca, Finlanda, Georgia, Grecia, Islanda, India, Israel, Italia, Kazahstan,Letonia, Macedonia, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia,Nepal, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vietnam.

www.myyearbook.com este rivala facebook.com

www.myyearbook.com este rivala facebook.com.
Catherine Cook, din New Jersey, SUA, este considerată, la cei 21 de ani pe care îi are, modelul feminin al deja celebrului Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook.


Tânăra a reuşit să ducă site-ul creat de ea, www.myyearbook.com, în top 25 cele mai vizitate pagini de internet din America şi Asia. Catherine, care a conceput tot proiectul din propriul dormitor, cu un computer obişnuit, a reuşit să strângă pe site-ul său de socializare 25 de milioane de profiluri.

www.nokia.ro platforma dezvoltatorilor

Inscrie-te in concurs cu o idee, concept,prototip de aplicatie creativa pentru telefonul mobil, in perioada 28 februarie-11 martie prin intermediul unuia din cele 5 bloguri partenere: Ionut Balan Cristian Dorombach Dan Dragomir , Radu Dumitru sau Cristian Manafu si aduna cat mai multe voturi pentru ideea ta, care va fi postata pe blog-ul prin care te-ai inscris Daca te numeri printre cei 3 finalisti anuntati pe 27 martie, definitiveaza-ti aplicatia pana pe 9 mai si inscrie-ti-o in Magazinul Ovi Aduna cat mai multe voturi pentru aplicatia ta, in perioada 9 mai-20 mai.
Castigi astfel: marele premiu 10000 Euro, 3 - 1000 Euro, 7 - 400 Euro.
Pe www.nokia.ro ai platforma dezvoltatorilor qt developers.

ComediaTV noul post tv licentiat

Comedia TV
Lansarea unui nou post de televiziune va avea loc, cel probabil, în toamna acestui an, după cum declara Monica Mihai, în ședința în care i-a fost respinsă cererea de licență audiovizuală prin satelit.ComediaTV vizează publicul format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu studii medii şi superioare.Potrivit proiectului depus la CNA, investiţia iniţială a Big Bang Media, firma care va opera licenţa postului Comedia TV, este de circa 1 milion şi jumătate de euro.

Creste viteza de internet, browser rapid, optimizare Firefox si Explorer

Mozilla Firefox este un browser rapid, dar odata cu trecerea timpului incepe sa se miste mai incet. Acelasi lucru se intampla si cu Internet Explorer.Dar pentru a le face sa se miste mai bine, poti folosi un instrument numit SpeedyFox.Pornirea va fi de pana la trei ori mai rapida, iar paginile web bazate pe cookie-uri se vor incarca mult mai usor.
Procedura va duce la optimizarea Firefox si Explorer.
Cum cresti viteza Firefox:

1. Deschide browserul Firefox si in bara de adresa scrie "about:config", apoi apasa tasta "enter".
2. Da dublu click pe "network.http.pipelining", setandu-l astfel pe "true".
3. Da dublu click pe "network.http.pipelining.maxrequests" si seteaza valoarea la 10.
4. Da click dreapta in zona goala, selecteaza "New", apoi creeaza un nou string "nglayout.initialpaint.delay", caruia ii setezi valoarea 0.
Cum cresti viteza Internet Explorer :
1. Da click pe butonul "Start" si selecteaza "Run".
2. Scrie "regedit" si apasa pe "OK".
3. Navigheaza prin lista din stanga paginii, dupa cum urmeaza: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings Dupa ce selectezi optiunile de mai sus, vei vedea continutul folderului "Internet Settings".
4. Fii atent la urmatoarele doua valori, din coloana din dreapta a "Regedit": MaxConnectionsPerServer MaxConnectionsPer1_0Server Daca NU vezi ambele valori, atunci mergi direct la pasii 6-7. Daca vezi cele doua valori, atunci continua cu pasul 5.
5. Da click dreapta pe "MaxConnectionsPerServer" si alege "Modify". Selecteaza "Decimal" si seteaza campul "Value" la o valoare mai mare, sa spunem 6. Repeta acest pas si in cazul celei de-a doua valori, "MaxConnectionsPer1_0Server". Mergi mai departe la pasul 9.
6. Da click pe "Edit" in bara de sus, selecteaza "New" si apasa pe "DWORD."
7. Scrie "MaxConnectionsPerServer" ca noua valoare DWORD si da "Enter." Noua valoare va aparea in coloana din dreapta. Da click dreapta pe aceasta valoare si alege "Modify". Da click pe "Decimal" si seteaza campul "Value" la 6.
8. Repeta pasii 6-7 folosind "MaxConnectionsPer1_0Server" ca nume pentru valoarea "DWORD".
9. Iesi din "Regedit" si deschide Internet Explorer

Incarcator portabil cu apa ecologic

Incarcator portabil cu apa ecologic
PowerTrekk Fuel Cell Charger este o soluţie ecologică (bazată pe apă) şi accesibilă ca preţ pentru a ne încărca diversele dispozitive şi atunci când suntem în deplasare.
Principiul este de a folosi banala apă pentru a produce electricitate.


Principiul de bază este separarea moleculelor de hidrogen şi oxigen din apă pentru a genera electricitate. Produsul nu funcţionează doar pe bază de apă, totuşi. Se pare că vom avea nevoie şi de un pachet cu combustibil care se înlocuieşte.

Produsul a fost gândit să fie accesibil ca preţ şi pretinde că are răspunsul pentru toate nevoile consumatorului: consum responsabil asigurat de combustibilul bazat pe hidrogen şi putere de încărcare adiţională dată de o baterie litiu-ion de 1600mAh.

Lidl in Romania, lidl catalog, Magazinele Plus vor deveni Lidl

Magazinele Plus vor deveni Lidl tot o firma germana. Pe langa plus-uri vor mai fi construite alte magazine Lidl, in iasi o sa avem Lidl langa Spitalul de recuperare si unul in Oancea.
Pe lângă tranzacţia cu magazinele Plus, Lidl are în vedere şi deschiderea altor magazine. Compania a achiziţionat deja terenuri în Capitală, dar şi în restul ţării, şi, potrivit informaţiilor de la primării, a primit autorizaţii de construcţie a magazinelor în peste 20 de localităţi printre care Bucuresti, Constanta, Craiova, Pascani, Iasi, Cluj, Bistrita, Sibiu, Dragasani, Moreni, Timisoara, Turda, Braila, Hunedoara, Ramnicu Valcea. Lidl in Romania, lidl catalog arata bine in alte limbi dar o sa asteptam cica pana la Paste va apare primele magazine Lidl si magazinele Plus vor deveni Lidl.

Drepturile copilului in UE

Drepturile copilului in Uniunea Europeana (UE) contribui la protectia drepturilor copiilor in sala de judecata? Cum ne putem asigura ca hotararile pronuntate in cauzele transfrontaliere de custodie sunt executate in cel mai scurt timp posibil? Si cum putem preveni hartuirea copiilor pe internet? Comisia Europeana prezinta astazi o agenda a UE in vederea consolidarii drepturilor copilului, prin intermediul aplicarii principiilor consacrate in Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene. Agenda cuprinde o serie de masuri concrete prin care UE poate conferi valoare adaugata politicilor in materie de bunastare si siguranta a copiilor, printre care promovarea justitiei in interesul copilului, o mai buna informare a copiilor cu privire la drepturile acestora, precum si sporirea gradului de securitate pe internet in ceea ce priveste copiii.

Agenda UE din aceasta saptamana prezinta 11 actiuni pe care Comisia le va pune in aplicare in urmatorii ani. Initiativa are ca scop reafirmarea angajamentului ferm al institutiilor UE si al statelor membre fata de promovarea, protejarea si respectarea drepturilor copilului in cadrul tuturor politicilor relevante ale UE si materializarea acestui angajament in rezultate concrete. Pe viitor, politicile UE cu un impact direct sau indirect asupra copiilor ar trebui concepute, puse in aplicare si monitorizate tinand seama de principiul interesului superior al copiilor.

Copiii se pot confrunta cu obstacole importante atunci cand sunt implicati in proceduri judiciare. In cazul in care sistemele judiciare nu sunt adaptate, drepturile acestora risca sa fie chiar incalcate. Mai mult, copiii deosebit de vulnerabili – crescuti in saracie, expusi excluziunii sociale sau suferind de un handicap – necesita o protectie speciala. Comisia va acorda o atentie deosebita copiilor in cadrul unei propuneri privind protejarea victimelor criminalitatii, prin prevederea unor garantii pentru copiii suspectati de comiterea unei infractiuni si prin revizuirea normelor aplicabile in cauzele transfrontaliere de custodie.

Comisia va proteja in mod activ copiii si le va oferi mijloacele de a utiliza in siguranta tehnologiile online, prin combaterea hartuirii pe internet, a manipularii psihologice, a expunerii la materiale daunatoare si la alte experiente dezagreabile legate de utilizarea acestor tehnologii. Pentru sensibilizarea copiilor si promovarea cetateniei active in randul acestora, Comisia va crea un punct unic de acces pentru copii pe portalul EUROPA, cu informatii usor de accesat cu privire la drepturile copilului si la politicile UE.


Actiunile Comisiei in ceea ce priveste drepturile copilului se inscriu in eforturile acesteia de punere in aplicare a Cartei drepturilor fundamentale, care este obligatorie din punct de vedere juridic pentru institutiile UE atunci cand propun legislatie, precum si pentru statele membre atunci cand pun in aplicare dreptul UE. In octombrie 2010, Comisia a adoptat o strategie pentru punerea in aplicare eficace a dispozitiilor cartei. Luna viitoare, aceasta va publica primul raport anual privind drepturile fundamentale, care va evalua, de asemenea, progresele inregistrate in aplicarea drepturilor copilului.

Tratatul de la Lisabona prevede obligatia UE de a promova protectia drepturilor copilului. Drepturile copilului fac parte, de asemenea, din drepturile fundamentale pe care UE s-a angajat sa le respecte in conformitate cu articolul 24 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene. In plus, toate cele 27 de state membre ale UE au ratificat Conventia Organizatiei Natiunilor Unite privind Drepturile Copilului.
Strategia Europa 2020 si planul de actiune al Comisiei pentru punerea in aplicare a Programului de la Stockholm prezinta o viziune pentru secolul XXI a unei Europe in care copiii de astazi vor beneficia de o mai buna educatie, de acces la serviciile si resursele de care au nevoie pentru a se dezvolta, precum si de o protectie solida a drepturile lor.

Super one hd live online program TV Rds online

Super one HD program de la Rds SuperOne HD este noul program din grila RDS. Iubitorii de filme pentru adulti se pot delecta in fiecare seara dupa ora 1 cu filme deoacheate in format HD Noul program Super one HD SuperOne HD online.

Poker ca la aparate 2 2011, poker 3d ca la aparate

Joaca online cel mai indragit joc de romani care a devenit sport national: poker ca la aparate 2 din 2011. Poti juca poker 3d ca la aparate
De ce sa te mai duci la aparate si sa pierzi bani cand poti juca gratis online poker ca la aparatele de la Loto etc.

salonul virtual de coafura si machiaj pe stilfeminin.ro

Intra in salonul tau virtual de coafura si machiaj pe salon-virtual.stilfeminin.ro.
Creeaza-ti propria coafura virtuala. Fa un simplu upload pozei tale si incepe sa testezi ce coafura ti se potriveste.

Te intereseaza un nou look? O noua coafura? Un nou machiaj? O noua nuanta de par si nu stii cum iti sta?

stilfeminin.ro iti ofera salonul virtual de coafura si machiaj .
Pentru cele mai bune rezultate foloseste o poza cu fata luminoasa, nemachiata si cu parul strans.

pasaportpentruexcelenta.ro calendarul concursului

Concursul se desfășoară în perioada ianuarie 2011 – mai 2011
Inscrierea în concurs se va face exclusiv prin completarea unui formular tip, disponibil pe site-ul concursului www.pasaportpentruexcelenta.ro.
La concursul de creativitate în limba engleză au dreptul să participe elevi din toată țara cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani. În concurs se pot înscrie inclusiv copii care nu studiază la școală limba engleză. Înscrierea şi participarea la acest concurs este gratuită atât pentru elevi, cât și pentru profesori. Profesorii vor fi înscriși în concurs de către copii. Profesorul nu este obligat să fie de specialitate profesor de limba engleză, dar trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză nivel intermediar și să nu aibă cazier judiciar. Concurenții sunt obligați să completeze toate câmpurile din formularul de înscriere, inclusiv cel în care trebuie menționat numele profesorului.

CALENDARUL CONCURSULUI
1 februarie 2011 – 22 martie 2011 – desfăşurarea primei etape a concursului; -
28 martie 2011 – desemnarea elevilor care vor participa la cea de-a doua etapă a concursului; desemnarea profesorilor câștigători;
29 martie 2011 – 17 aprilie 2011 – desfăşurarea celei de-a doua etape;
25 aprilie – anuntarea participanţilor la cea de-a treia etapa a concursului, in Bucureşti;
30 aprilie – 1mai 2011 – interviu Bucureşti
7 mai 2011 – premierea.

Organizator Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României www.fundatiadanvoiculescu.ro

Facebook for Sim Romania, Facebook pe cartela fara internet

 Gemalto a anunţat Facebook for SIM, în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, o soluţie care permite oricui, indiferent de telefonul mobil, să folosească Facebook fără să aibă abonament sau conexiune de date. facebook sim
În prezent, Facebook poate fi accesat de pe telefonul mobil doar dacă utilzatorul are un dispozitiv cu browser de Internet şi dacă, pe lângă acest criteriu, are o conexiune de date mobilă.

Compania Gemalto înlătură aceste criterii şi oferă utilizatorilor de telefonie din întreaga lume soluţia Facebook for SIM, prin care Facebook este disponibil tuturor utilizatorilor care deţin un telefon mobil cu SIM (comunicatul de presă).

Soluţia constă într-o aplicaţie preinstalată, pe cartela SIM, care foloseşte SMS-ul pentru ca utilizatorul să vadă notificările din partea prietenilor, să posteze update-uri sau să scrie mesaje.

Facebook for SIM este o soluţie disponibilă pentru oricine. Nu este nevoie de vreun contract şi nici de descărcarea vreunei aplicaţii, pentru că software-ul este încorporat pe SIM şi foloseşte tehnologia SMS.

Ca rezultat, funcţionează atât pentru utilizatorii prepaid, cât şi pentru utilizatorii pe bază de abonament. Iniţial, soluţia va putea fi folosită gratuit, ulterior introducându-se un tarif pe bază de abonament. Gemalto a înregistrat în 2009 venituri de 1,65 miliarde dolari şi are peste 10.000 de angajaţi.
Facebook for Sim in Romania va ajunge cat de curand avand in vedere ca si click sim a aparut din senin, Facebook pe cartela fara internet.

Muzica2011 noua, melodii2011noi

Cele mai noi melodii se asculata la radio acolo sunt promovate. Muzica2011 noua este cautata, melodii din 2011 mai noi le gasiti in topuri.
-top kiss fm 2011 la http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/
http://www.radiozu.ro

Festival de filme foarte scurte 2011

Festivalul de filme foarte scurte din 2011 va avea loc la Timisoara.
Cea de-a 13-a ediţie a festivalului se va desfăşura în zilele de 6, 7, 8 mai 2011. Sub eticheta „Around the Très Courts” sunt grupate filme în afara competiţiei internaţionale, realizate în România.
Centrele Culturale Franceze din Cluj, Iaşi şi Timişoara vor recepţiona filmele din toate colţurile ţării. În luna martie, un juriu format din specialişti ai audiovizualului, din membri ai reţelei culturale francofone şi din parteneri va selecţiona între 10 şi 30 de filme româneşti, care vor alcătui selecţia „Around the Très Courts 2011”. Aceasta va fi proiectată în perioada 6-8 mai 2011, alături de selecţia internaţională, în aproximativ 25 de oraşe din România participante la festival.Filmele româneşti selecţionate se vor întrece pentru Premiul juriului şi pentru Premiul Publicului. Premiile sunt oferite de Centrul Cultural Francez Cluj şi Orange România.

Alege cadoul perfect de 8 Martie

Intri in contul de pe Facebook si devini fan al paginii Bro Rom Industrial Machines Sibiu Lasi un comentariu la postarea de concurs de pe wall-ul Bro Rom Industrial Machines Sibiu cu raspunsul la intrebarea: "Ce cadou de 8 Martie ai alege de pe site-ul www.decusut.ro pentru mama, sotia sau prietena ta, si de ce.
Concursul are loc in perioada 10 Februarie 2011 - 07 Martie 2011 si poti castiga o masina de cusut sau vouchere de 300 si 100 RON.
Alege cadoul perfect de 8 Martie cu www.decusut.ro

Alege Digi Mobil Prepaid! Primesti un credit initial de 3 euro si poti sa reincarci cu sume extrem de mici! Vorbesti si pe fix si pe mobil in reteaua Digi cu acelasi tarif, de numai 1 cent/minut (fara TVA)! Vorbesti cu tarife mici in alte retele fixe si mobile nationale si internationale! Primesti internet mobil de 7,2 Mbps cu trafic nelimitat inclus, cu numai 4 euro lunar (fara TVA). Conditiile generale de a utiliza Digi Mobil Prepaid Oferta Digi Mobil Prepaid este ca este valabila pe teritoriul Romaniei. Pentru oferta de cartele preplatite din Italia si Spania, puteti consulta www.digimobil.it si www.digimobil.es.

Alege Digi Mobil Prepaid!
Primesti un credit initial de 3 euro si poti sa reincarci cu sume extrem de mici!
Vorbesti si pe fix si pe mobil in reteaua Digi cu acelasi tarif, de numai 1 cent/minut (fara TVA)!
Vorbesti cu tarife mici in alte retele fixe si mobile nationale si internationale!
Primesti internet mobil de 7,2 Mbps cu trafic nelimitat inclus, cu numai 4 euro lunar (fara TVA).
Conditiile generale de a utiliza Digi Mobil Prepaid Oferta Digi Mobil Prepaid este ca este valabila pe teritoriul Romaniei. Pentru oferta de cartele preplatite din Italia si Spania, puteti consulta www.digimobil.it si www.digimobil.es.

Concurs "ARHIMEDE" 2011 etapa zonala, etapa finala

Concurs "ARHIMEDE" 2011.
Modificare importanta la ETAPA ZONALA SI ETAPA FINALA ale Concursului National de Matematica ”ARHIMEDE” 2011.
Pentru a acorda sanse si elevilor care nu au putut participa la prima etapa, se renunta la ideea promovarii de la o etapa la alta, punandu-se accent pe atragerea interesului copiilor pentru competitivitate si ierarhii valorice reale. Astfel, vor fi acceptati in etapele urmatoare elevii participanti, indiferent de punctajul obtinut anterior, dar si copii care, din motive intemeiate, nu au putut participa la prima etapa.
MOD DE DESFASURARE
Concursul de Matematica Arhimede 2011 se desfasoara astfel:
I. etapa locala: 2o noiembrie 2010
II. etapa zonala: 26 februarie 2011
III. etapa finala: 9 aprilie 2011
Pot participa elevi de la clasele II – XII.

Puteti descarca acest material http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=1478

www.sigur.info siguranţa pe Internet, enciclopedia online Saferpedia.eu

Noul portal Sigur.info aduce un design inbunatatit, mai accesibil şi cu mai multe informatii bine structurate cu privire la siguranţa pe Internet şi resurse utile atât copiilor cât şi părinţilor.

Se foloseste Tehnologia Web 2.0 in noul site, prin integrarea unor funcţii noi privind conţinutul şi interactivitatea cu utilizatorii, sau funcţii legate de cele mai cunoscute reţele de socializare precum Facebook şi Youtube.
In paralel cu acest eveniment, a fost lansată în Europa, în cadrul reţelei Insafe, şi varianta în limba engleză a enciclopediei online Saferpedia.eu. Aceasta conţine peste 400 de definiţii privind siguranţa şi securitatea pe Internet, precum şi alte resurse informaţionale legate de utilizarea calculatorului şi Internetului. Aceasta enciclopedie poate fi accesată la http://www.saferpedia.eu.

Ora de vrajeala clicksim

Concursul Ora de vrajeala se va desfăşura in ziarul Click,prin grupul Click SIM începand din 7 Februarie 2011 Pentru a participa la concurs cititorii trebuie să fie utilizatori ai cartelei Click!SIM care va trebui să vorbeasca la telefon, utilizand cartela Click SIM, 15 minute sau mai mult, nu neaparat in aceeasi convorbire, retea, sau cu acelasi numar. Minorii cu varste cuprinse inre 10 si 18 ani pot participa la acest concurs cu acordul tutorelui legal.

Extragerile se vor face, din lista utilizatorilor înscrişi la concurs, in zilele de 8,9,10,11,12 , 13, 14 si 15 Februarie 2011 iar castigatorul editorialului in ziarul Click! In data de 11 Februarie. Numele câştigătorilor vor fi făcute publice în ziarul „Click!”, în datele de 9,10,11,12,13 , 14,15 si 16 Februarie iar în data de 14 februarie va fi publicat editorialul castigat. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, în caz de necesitate data tragerii la sorţi, cu notificare prealabilă, păstrând numărul şi valoarea maximă a premiilor anunţate iniţial. După extragerea, în mod aleatoriu, a numelor participanţilor şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare (să fie utilizator al cartelei Click! Sim şi numărul de telefon al utilizatorului să coincidă cu numărul de telefon extras) va fi anunţat numele câştigătorilor. Data limită de revendicare a premiilor este în termen de 30 de zile de la publicarea câştigătorilor în ziarul „Click”.
Premiile constau in 169 de premii a cate 2 telefoane mobile Nokia 2220 , si un premiu ce consta intr-un editorial in ziarul Click! In data de 14 Februarie 2011.

Masterele la distanta, desfiintate din 2011, norma didactica redusa 2011

Masterele la distanta, desfiintate din 2011 Incepand cu anul universitar 2011-2012, masterele la distanta nu vor mai exista, acestea intrand in lichidare, potrivit Ministerului Educatiei, Tineretului si Cecetarii. Examenele nationale din acest an se vor desfasura conform Ordinelor emise de ministrul Educatiei, iar profesorii cu o vechime de peste 25 de ani vor avea norma didactica redusa cu doua ore saptamanal.

Dragometru, calculator de dragoste, calculator de relatii

Lumea este inventiva si fac orice sa iasa in evidenta cu un dragometru, calculator de dragoste, calculator de relatii cum vrei sa-i spui. E util pentru unii care au adrese id_twitter- tweeter login si i-ti gaseste jumatatea. Intra pe http://www.hotcity.ro/dragometru si te cuplezi. Este si varianta romaneasaca pe twitter.com/romania ca,cum sa-ti faci cont twitter.

Prima Banca de celule stem din Romania la Bucuresti

În ultimii ani, în România, s-au deschis mai multe bănci de celule stem, care, însă, nu oferă posibilitatea stocării celulelor, ci doar a sângelui integral şi nu în România, ci în străinătate.
În cazul acestora, preţurile variază între 3.200 şi 3.600 de lei plus TVA, nefiind inclusă şi stocarea. De azi înainte, una dintre clinicile particulare din Bucureşti colectează, procesează şi stochează ţesut ombilical http://www.stem-healthunirea.ro/de-ce-stem-health-unirea/155-procesam-si-stocam-in-laboratorul-din-bucuresti.
Preţul pentru toate aceste proceduri este de 1.260 de lei plus TVA. Celulele stem de folosesc în afecţiuni ale inimii, ficatului, pancreasului, sistemului nervos, oaselor, cartilagiilor şi tegumentului

omega 1000 medicament naturist pret, Omega 3 ,Coenzima Q10

omega 1000 medicament naturist
Omega 3 ,Coenzima Q10
Prezentare produs
Omega 3 superconcentrat 684 mg omega 3 in 1000 mg ulei de peste- din Statele Unite ale Americii- 125 ron 180 tablete.n
Omega 3 concentrat 300 mg omega 3 in 1000 mg ulei peste made Statele Unite 89 Ron 400 tablete.
Omega 3-6-9 225 tablete 99 Ron.
Coenzima Q 10 de 100 mg,200mg,300mg,400 mg,made Statele Unite cele mai concentrate din Romania.
Gincobiloba de 60 mg mai concentrata decit tanakan sau bilubil.250 tablete 69RON.

PrePay suporter Orange

PrePay suporter Orange reincarci cartela cu minimum 5 euro si timp de 30 de zile ai:
10 mesaje scrise nationale la fiecare gol inscris de echipa credit bonus in retea pentru fiecare victorie
5 MB trafic de internet
50% reducere pentru apelurile catre alti membri PrePay suporter stiri si interviuri in exclusivitate pe telefonul mobilnotificari de tip wap-push cu informatii despre “primul 11” inainte de inceperea fiecarui meci al echipei favorite
Din 12 februarie 2011 ai:
  1. mesajele scrise nationale si creditul bonus se aloca in maximum 24 de ore de la terminarea meciului
  2. mesajele scrise se consuma dupa mesajele incluse in alte optiuni
  3. crediul bonus poate fi utilizat pentru apeluri si mesaje scrise in retea
  4. la accesarea notificarilor de tip wap-push vei intra in Portalul Orange pe mobil si vei fi taxat conform planului tau tarifar si optiunilor de date activate
  5. reducerea pentru apelurile catre alti utilizatori PrePay suporter se aplica la tariful standard, nu la tariful special de care beneficiezi prin alte optiuni activate. Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri de tarif (de exemplu, pentru numere favorite sau numere magice) si se aplica prima.
  6. beneficiile sunt valabile 30 de zile
  7. dupa cele 30 de zile oferite la reincarcarea cu minimum 5 euro, notificarile prin SMS cu informatii despre scor, marcatori, cartonase rosii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 centi/SMS primit
  8. pentru a primi beneficiile PrePay suporter poti folosi toate metodele de reincarcare, cu exceptia transferului de credit si a reincarcarii de urgenta
  9. beneficiile nu se aloca pentru valori de reincarcare cumulate. De exemplu, daca reincarci azi cu 4 EUR si in alta zi cu 3 EUR, cumulat 7 EUR, nu vei primi aceste beneficii.
  10. pentru a iesi din programul PrePay suporter trimite gratuit la 321 un SMS cu textul STOP si numele echipei
  11. te poti inscrie oricând din nou in program daca trimiti gratuit la 321 un SMS cu numele echipei

Ultimul formular pentru decontul de TVA 2011

Ultimul formular pentru decontul de TVA 2011, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat un nou model pentru declaratia 300 privind decontul de TVA , ca urmare a modificarilor aduse in materie de taxa pe valoare adaugata prin OUG nr. 117/2010.Ultimul formular pentru decontul de TVA 2011 il gasiti aici.

Grila de salarizare sanatate 2011

Conform normelor de aplicare a Legii de Salarizare pe anul 2011, angajatilor din sectorul sanitar li se vor plati orele lucrate sambata si duminica. Practic, suma adaugata la salariul fiecarui cadru medical care va fi la serviciu in zilele de sambata sau duminica se va calcula in functie de anul 2009.
Pentru acest supliment salarial, se va lua in calcul suma platita in anul 2009 pentru sambetele si duminicile lucrate, suma care va fi miscorata cu 25% si apoi marita cu 15%. Plata se face pe orele lucrate.
Aceasta noua prevedere inclusa in normele metodologice ale Legii Salarizarii ii multumeste pe sindicalisti. "Plata orelor lucrate sambata si duminica rezolva o parte dintre problemele in ceea ce priveste veniturile si drepturile cadrelor medicale din spitale", a afirmat si Viorel Rotila, presedintele Federatiei "Solidaritatea Sanitara".
Salariul brut al unui medic primar: 2.808 lei
Potrivit legii, personalul platit din fonduri publice se reincadreaza, corespunzator transelor de vechime in munca din luna decembrie 2010, pe functiile corespunzatoare categoriei, gradului si treptei profesionale detinute, stabilindu-se clasa de salarizare. Pentru toti angajatii se va aplica majorarea salariala de 15%.
Asadar, pentru functia de medic primar, gradatia 5, in 2011 reincadrarea se va face pe aceeasi functie si gradatie, clasa de salarizare stabilita fiind de 81. Potrivit normelor metodologice, un medic va ajunge de la un salariu de baza brut de 2.441 de lei (luat lunar in perioada iulie-decembrie 2010) la unul de 2.808 de lei (incepand cu luna ianuarie 2011). Daca medicul primar a beneficiat in iunie 2010 de o suma compensatorie de 330 de lei, acordata pentru titlul stiintific de doctor, venitul sau brut va ajunge la 3.092 de lei.
De asemenea, la salariul medicilor care fac garzi inafara programului de lucru se mai adauga din 2011 un tarif orar de 12,8 lei.
Salarii mai mari vor fi insa pentru medicii primari care-si desfasoara activitatea intr-o sectie de anestezie si terapie intensiva si care beneficiaza de un spor de 75% din salariul de baza pentru conditii de munca deosebit de periculoase. Acestia se vor alege din ianuarie 2011 cu un salariu brut de 4.515 lei.
Salariul brut al unui manager de spital: 5.897 de lei
Persoanele care in decembrie 2010 ocupau functia de manager de gradul I si aveau o vechime de peste 25 de ani vor avea, din acest an, un salariu de baza egal cu cel anterior. Dupa majorarea de 15%, managerii de spital vor castiga in 2011 suma de 5.897 de lei lunar, salariul din decembrie 2010 fiind de 5.127 de lei.
In schimb, managerul unui spital de psihiatrie care beneficiaza de un spor de 50% din salariul de baza pentru conditii deosebit de periculoase va avea un salariu mai mare. Practic venitul sau va ajunge la 7.450 de lei in acest an.
Salariul brut al unui asistent medical principal: 1.594 de lei
Si pentru asistentii medicali principali (PL) cu gradatia 3 exista majorari salariale in acest an. Daca acestia castigau lunar 1.386 de lei in decembrie 2010, in ianuarie 2011 vor primi un salariu brut de 1.594 de lei.
De asemenea, asistentii medicali principali care-si desfasoara activitatea in trei ture si beneficiaza de un spor de 15% din salariul de baza, vor castiga lunar 1.773 de lei.
Ordinul privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea Legii Salarizarii din 2011 a fost publicat in Monitorul Oficial din 19 ianuarie 2011.

www.targ-virtual.ro Targul virtula 3d de Cariera

Targul virtula 3d de Cariera se va prezinta cu multe oportunitati si avantaje atat pentru expozanti cat si pentru candidati:
Angajatorii si formatorii beneficiaza de urmatoarele:
· Expunere nationala timp de 10 zile
· Control strict al bugetului prin lipsa cheltuielilor ascunse sau neasteptate
· Orientare Candidati de tip fast track prin Testul de Compatibilitate
· Eliminare cheltuieli cu transportul, materialele tiparite, personalizarea standului, detasarea uneia sau a mai multor persoane, stocare CV-uri etc
· Contact fara restrictii de timp cu Candidatii
· Postare de oferta comerciala, reclama target sau a oricarui material important pentru Angajator
· Acces la Candidatii preselectati prin abilitatea lor de a se manifesta online in interiorul targului
· Contactul Furnizori lor cu Angajatorii in vederea customizarii programelor de formare si dezvoltare
· Acces la Candidatii care in conditii normale nu aloca timp suficient cautarii de Furnizori
· Postare de oferte de cursuri si programe generice dar si specifice cerintelor joburilor din targ .


Pentru a participa la targ trebuie sa accesati site-ul de preinregistrare www.targ-virtual.ro pentru a va completa CV si profilul.

donatorionline.ro donatori de sange se gasesc online

Donatorionline.ro este o baza de date despre oamenii care vor sa doneze sange si cei care cauta grupa respectiva de sange, Donatorii au si numere de telefon unde pot fi contactati.
Click pe adresa http://www.donatorionline.ro/register.php pentru a te inscrie in lista de donatori E simplu, rapid si e GRATUIT si Salveaza vieti.