Pagini

Beastly – Bestial (2011) ONLINE SUBTITRAT

Beastly – Bestial (2011) ONLINE SUBTITRAT

Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe "listă" pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invită la o petrecere din cadrul şcolii, unde o abandonează într-un mod crud, necivilizat. Ea se răzbună, aruncând o vrajă asupra lui, care îl transformă în tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii înfăţişări, Alex o confruntă pe Kendra şi îşi dă seama că singura soluţie de a scăpa de vrajă este să facă pe cineva să se îndrăgostească de el aşa cum este: un lucru pe care îl consideră imposibil. Îngrozit de aspectul lui, tatăl lui Kyle îl alungă la Brooklyn, în compania unui proprietar simpatic şi a unui tutore orb. În timp ce Kyle se gândeşte cum să îndepărteze vraja şi să îşi recapete viaţa, el riscă, oprind un dependent de droguri să ucidă un vânzător. Fiind conştient de această oportunitate, îi promite libertate şi siguranţă pentru fiica lui, Linda Taylor, dacă aceasta se mută în casa lui Kyle. Astfel începe călătoria lui Kyle pentru a găsi iubirea adevărată, în povestea lui hyper-moderna a clasicii Frumoasa şi Bestia.

Water for Elephants – Apa pentru elefanti (2011) online subtitrat


Water for Elephants – Apa pentru elefanti (2011) online subtitrat
Un film dupa romanul Sarei Gruen, drama “Water for Elephants” il are ca personaj principal pe Jacob Jankowski, un batran institutionalizat de peste 90 de ani, care isi aminteste experiente din tineretea petrecuta in compania trupei de circ a fratilor Benzini. Dupa ce afla ca parintii lui au murit intr-un accident auto, studentul de la medicina,Jacob Jankowski renunta la studii cu putin timp inainte de absolvire si urca intr-un tren ce transporta dintr-un oras in altul o trupa de circ ambulant. Ajutat de catre un angajat bolnav pe nume Camel,acesta obtine un post de veterinar la menajeria circului, Jacob se imprieteneste cu piticul Kinko si cu elefantul Rosie si se indragosteste de frumoasa Marlena, vedeta numarului de dresaj de cai si sotia carismaticului si brutalului dresor de animale August Rosenbluth. Fara sa stie ca August sufera de schizofrenie paranoida si este extrem de periculos, Jacob se implica intr-o aventura romantica cu Marlena si o incurajeaza sa il paraseasca pe sotul care manifesta un comportament violent. Numai ca revolta femelei de elefant Rosie impotriva dresorului are consecinte tragice…

Your Highness – Maria Ta (2011) online subtitrat

 

Your Highness – Maria Ta (2011) online subtitrat

Thadeous este un print indolent si arogant, care si-a petrecut toata viata fumand marijuana, consumand bauturi alcoolice si avand aventuri amoroase cu femei de moravuri usoare, fiind gelos pe fratele sau mai mare pe nume Fabious, un cavaler viteaz si onest, care este mostenitorul tronului regatului si care isi demonstreaza zi de zi suprematia luptandu-se cu dragonii si alte creaturi mitice si salvand fecioarele de la moarte. Atunci cand Belladonna, logodnica virgina a lui Fabious, este rapita de catre vrajitorul Leezar, regele ii ordona mezinului Thadeous sa isi ajute fratele in misiunea de salvare a printesei si sa il insoteasca pe acesta in calatoria plina de pericole ce ar putea avea ca rezultat distrugerea regatului lor in cazul in care nu ar fi incununata de succes, amenintand sa il dezmosteneasca daca nu revine pe calea cea dreapta. Pe drum, Thadeous si Fabious o intalnesc pe printesa razboinica Isabel, de care fratele mai tanar se indragosteste si care se ofera sa ii ajute fara sa le marturiseasca adevaratul motiv care o determina sa se implice in misiunea lor de salvare.

Piturca,noul selectioner al echipei nationale

Victor Piţurcă şi Mircea Sandu au discutat marti despre preluarea echipei naţionale a României,acestia s-au inteles si ca atare Victor Piturca este noul selectioner al echipei nationale.


“In general, lucrurile sunt stabilite. Maine voi mai avea o intalnire cu Mircea Sandu pentru a clarifica lucrurile. N-a fost greu sa iau decizia de a ma reintoarce, imi doream acest lucru. Maine vom clarifica lucrurile, dar vom avea alt staff”, a declarat Victor Piturca dupa intalnirea cu Mircea Sandu.

Super 8 (2011) – Online Gratis Subtitrat


Super 8 (2011) – Online Gratis Subtitrat

Povestea filmului incepe in vara anului 1979 in oraselul fictional Lillian Heights, statul Ohio si ii are in centru pe un grup de 6 tineri, care folosesc o cameria Super 8 pentru a realiza propriul lor film cu zombie. Intr-o noapte, proiectul lor ii duce pe o cale ferata rurala si, pe masura ce camera capteaza imaginile, un camion intra in coliziune cu o locomotiva. In urma acestei catastrofe feroviare, dintre fiarele contorsionate iese ceva inuman. Evenimentele stranii si disparitiile misterioase declansate dupa acest eveniment ii determina pe cei 6 prieteni sa suspecteze ca intamplarea cu trenul nu a fost un accident ci a fost declansata de ceva mai terifiant decat orice si-ar putea imagina.

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 8-The Pointy End

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 8-The Pointy End

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 8 VIDEO-The Pointy End
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 8 VIDEO ONLINE-The Pointy End

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 7-You Win or You Die

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 7-You Win or You Die

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 7 VIDEO-You Win or You Die
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 7 VIDEO ONLINE-You Win or You Die

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 6-A Golden Crown

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 6-A Golden Crown

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 6 VIDEO-A Golden Crown
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 6 VIDEO ONLINE-A Golden Crown

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 5- The Wolf and the Lion

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 5-

The Wolf and the Lion

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 5 VIDEO-The Wolf and the Lion
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 5 VIDEO ONLINE-The Wolf and the Lion

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 4- Cripples, Bastards and Broken Things

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 4-

Cripples, Bastards and Broken Things

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 4 VIDEO-Cripples, Bastards and Broken Things
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 4 VIDEO-Cripples, Bastards and Broken Things ONLINE

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 3-Lord Snow

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 3-Lord Snow

Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 3 VIDEO-Lord Snow
Urzeala Tronurilor Sezon 1 Episodul 3 VIDEO-Lord Snow ONLINE