Pagini

Rezultate Loto 6 din 49 , 23 iunie 2011


Rezultate Loto 6 din 49 , 23 iunie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 23.06.2011

Numere Loto 6/49: 49, 38, 32, 36, 10, 22.
Numere Noroc: 7 1 9 9 8 2 6.
Numere Loto 5/40: 10, 21, 15, 18, 27, 4.
Numere Super Noroc: 4 5 7 9 7 2.
Numere Joker: 30, 20, 41, 9, 2 + Jokerul 4.
Numere Noroc Plus: 4 7 7 7 2 7.

Culoarea fericirii Episodul 232

Culoarea fericirii Episodul 232

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 232 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 232 VIDEO ONLINE
Culoarea Fericirii Episodul 232

Culoarea fericirii Episodul 231

Culoarea fericirii Episodul 231

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 231 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 231 VIDEO ONLINE
Culoarea Fericirii Episodul 231










Culoarea fericirii Ep 231, Culoarea fericirii Episodul 231, Culoarea fericirii Episodul 231 cu subtitrare, Culoarea fericirii Episodul 231 online, Culoarea fericirii Episodul 231 tradus, serial indian Culoarea fericirii

Culoarea Fericirii episoade online este un serial indian difuzat de National tv online in fiecare zi ora 19.15.Serialul se poate viziona online.”Culoarea Fericirii online” prezinta povestea a doua surori vitrege, Sadhna si Ragini,despartite brutal de societate.Mai multe despre serial pe pagina de net Culoarea Fericirii episoade online

Culoarea fericirii Episodul 230

Culoarea fericirii Episodul 230

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 230 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 230 VIDEO ONLINE

Culoarea fericirii Episodul 229

Culoarea fericirii Episodul 229

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 229 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 229 VIDEO ONLINE

Sharpays Fabulous Adventure (2011) ONLINE Subtitrat

 

Sharpays Fabulous Adventure (2011) ONLINE Subtitrat

Regizor:Michael Lembeck
Scenaristi:Peter Barsocchini,Robert Horn
Genul:Dragoste,Muzical,Familie,Drama,Comedie
Sharpay Evans(Ashley Tisdale) calatoreste spre New York unde spera sa faca cariera pe Broadway. Aceasta il intalneste pe Robert Butler(Peyton Leverett ) fiul unei prietene de-a mamei ei, acesta incearca sa o ajute pe Sharpay dar mai mult il baga in necazuri fata cea fitoasa,sic si cu multa indrazneala.

SAU

Scream 4 Tiparul Cosmarul continua 2011 Video


Scream 4 Tiparul Cosmarul continua 2011 VIDEO ONLINE Subtitrat

Regizor:Wes Craven
Scenarist:Kevin Williamson
Genul:Thriller,Mister,Groaza
Dupa 10 ani de cand criminalul in serie mascat poreclit Ghostface nu a mai atacat nicio victima in localitatea Woodsboro si de cand Sidney Prescott a parasit orasul natal pentru a uita ororile petrecute sub ochii sai si pentru a-si vindeca traumele emotionale. Intre timp, jurnalista Gale Weathers s-a casatorit cu seriful Dewey Riley si a scris sase carti, insa in prezent sufera de o acuta lipsa de inspiratie si este plictisita de indatoririle domestice si de viata tihnita si banala din Woodsboro, tanjind dupa un eveniment care sa o scoata din starea de amorteala. Atunci cand Sidney Prescott revine in oras pentru a promova romanul in care si-a relatat propria confruntare cu Ghostface, seria de crime reincepe ca prin minune, iar tinerii politisti Hoss si Hicks sunt insarcinati sa conduca investigatia, ajutati fiind de catre Gale Weathers, care se bucura de faptul ca reintrarea in joc a asasinului o determina pe ea sa aiba parte de putina actiune. Pe masura ce victimele sunt strapunse de cutitul lui Ghostface, Sidney Prescott si un grup de elevi pe nume Olivia, Charlie, Rebecca si Kirby trebuie sa-l opreasca pe asasin inainte de a le ucide pe verisoara si matusa lui Sidney – Jill si Kate Roberts.
I

II

Largo Winch (Tome 2) (2011) ONLINE Subtitrat

Largo Winch (Tome 2) (2011) ONLINE Subtitrat

Regizor:Jérôme Salle
Scenaristi:Philippe Francq,Jean Van Hamme,Jérôme Salle
Genul:Thriller / Aventura / Actiune
Propulsat la functia de patron la institutia W Group, după moartea tatălui său adoptiv, Largo Winch (Tomer Sisley) decide, spre surprinderea tuturor, să o vândă şi sa foloseasca veniturile pentru a crea o fundatie umanitara. Dar în aceeaşi zi el se trezeste acuzat de crime împotriva umanităţii, de către un martor misterios. Pentru a-si dovedi nevinovăţia Largo va trebui să reconstituie paşii vieţii sale din trecut, în inima junglei din Birmania.

SAU

Buna! Ce faci? (2011) ONLINE Subtitrat

 

Buna! Ce faci? (2011) ONLINE Subtitrat

Gabriel si Gabriela sunt casatoriti de aproximativ 20 de ani, au un baiat in varsta de 18 ani pe nume Vladimir si locuiesc intr-un apartament cochet din Bucuresti. Gabriel a fost pianist, insa un accident stupid a avut drept consecinta fracturarea degetului aratator si cariera lui a luat sfarsit inainte de vreme, chiar daca in prezent activeaza intr-o orchestra. Gabriela este patroana unei curatatorii de lux, insa regreta in sinea ei ca nu si-a implinit visul de a deveni psiholog sau psihiatru din cauza faptului ca a trebuit sa-si sustina sotul sa absolveasca Conservatorul. Atunci cand Gabriel pleaca la Pascani impreuna cu orchestra, este invatat de catre un coleg afemeiat sa utilizeze internetul si isi face o iubita virtuala pe chat. Gabriela este incurajata de o subalterna sa foloseasca computerul si se refugiaza de asemenea intr-o dragoste virtuala pe chat, fara sa stie ca necunoscutul fermecator cu care discuta este chiar sotul ei. Situatia se complica atunci cand cei doi amorezi isi propun sa se intalneasca, iar fiul lor Vladimir, un macho al liceului cu o viata sexuala activa si o experianta intima bogata, asista la tentativele parintilor de a scapa de monotonia casniciei.

Piesa noua Anca Badiu – Addicted

Anca Badiu revine cu o noua piesa intitulata “Addicted”.