Pagini

Hispania ONLINE

Hispania  ONLINE


Istoria se schimbă atunci când legiunea romană condusă de Galba prinde în capcană şi masacrează locuitorii unui întreg sat hispanic. Viriato, un supravieţuitor a cărui fiică a fost ucisă, jură să se răzbune pe romani şi cu sprijinul a patru tineri va forma un grup de rebeli curajoşi şi foarte motivaţi să elibereze Hispania. Aceşti rebeli luptă cu preţul vieţii nu doar pentru a elibera pământul unde au crescut, ci şi sufletele lor de ura împotriva romanilor. Hispania este o poveste care demonstrează că voinţa, visurile şi pasiunile oamenilor le dau putere să depăşească orice obstacol şi mai ales propriile limite!


Hispania episodul 5 Video
Hispania episodul 4 Video
Hispania episodul 3 Video
Hispania episodul 2 Video

Hispania din 10 Iulie pe Antena 1


Hispania din 10 Iulie pe Antena 1

 Hispania este un serial ce va fi difuzat la TV de catre antena 1  si va incepe  in aceasta duminica, de la  22:00.

Istoria se modifica in momentul când legiunea romană condusă de Galba prinde în capcană şi masacrează locuitorii unui întreg sat hispanic. Viriato, un supravieţuitor a cărui fiică a fost ucisă, jură să se răzbune pe romani şi cu sprijinul a patru tineri va forma un grup de rebeli curajoşi şi foarte motivaţi să elibereze Hispania. Aceşti rebeli luptă cu preţul vieţii nu doar pentru a elibera pământul unde au crescut, ci şi sufletele lor de ura împotriva romanilor. Hispania este o poveste care demonstrează că voinţa, visurile şi pasiunile oamenilor le dau putere să depăşească orice obstacol şi mai ales propriile limite!

Aurora Episodul 23 VIDEO ONLINE

Aurora Episodul 23 VIDEO ONLINE
AURORA EPISODUL 23 VIDEO - AURORA EP 23 VIDEO ONLINE
















Aurora online,Aurora video online,Aurora serial online,Aurora serial online gratis,Aurora episodul 23,Aurora ep 23

Aurora Episodul 22 VIDEO ONLINE

Aurora Episodul 22 VIDEO ONLINE
AURORA EPISODUL 22 VIDEO - AURORA EP 22 VIDEO ONLINE















Aurora online,Aurora video online,Aurora serial online,Aurora serial online gratis,Aurora episodul 22,Aurora ep 22

Dragoste dulce amara Episodul 75 ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 75 VIDEO ONLINE
DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 75 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 75 VIDEO ONLINE




DRAGOSTE DULCE AMARA online,DRAGOSTE DULCE AMARA episodul 75, DRAGOSTE DULCE AMARA video online,DRAGOSTE DULCE AMARA videoclip, DRAGOSTE DULCE AMARA 75, DRAGOSTE DULCE AMARA ep 75

5 Days of War – 5 Days of August (2011) VIDEO ONLINE


5 Days of War – 5 Days of August (2011) VIDEO ONLINE

Filmul începe cu o scenă scurtă în Irak, unde contingentul georgian al forţelor coaliţiei salvează viaţa unui reporter american Thomas Anders. După ce Anders pierde unul dintre colegii săi din Irak, el revine in Los Angeles, dar la scurt timp se duce in Georgia la recomandarea unor prieteni de-ai sai din Tbilisi, care suspecteaza izbucnirea unui conflict mare. El, impreuna cu cameramanul Sebastian Ganz, se infiltreaza mai adanc in viata georgiana iar cand conflictul escaladează sunt prinşi in mijlocul unui schimb de focuri unde reusesc sa filmeze un raid aerian ce loveşte o nuntă peste care cei doi au dat din greseala. Cu ajutorul unui soldat georgian, care ia salvat în Irak, misiunea lor devine una de a scoate reportajul lor din ţară pentru a creşte gradul de conştientizare a violenţei la care au fost martori.


SAU