Pagini

Lacrimi de iubire Episodul 177 VIDEO

Lacrimi de iubire Episodul 177 VIDEO
LACRIMI DE IUBIRE EPISODUL 177 VIDEO - LACRIMI DE IUBIRE EP 177 VIDEO ONLINE

Lacrimi de iubire Episodul 176 VIDEO

Lacrimi de iubire Episodul 176 VIDEO
LACRIMI DE IUBIRE EPISODUL 176 VIDEO - LACRIMI DE IUBIRE EP 176 VIDEO ONLINE

in curand...

The Hunters (2011) Online Subtitrat

Alice si prietenii sai se apropie de sfarsitul de an scolar care le duce vietile intr-o fundatura si apare sansa unei noi vieti. Inainte de a parasi colegiul petrec o ultima zi in padure, in acea parte a orasului care a fost mereu la limita copilariei lor. Cand dau din intamplare peste un fort abandonat, numai doi gasesc peretii picurand de sange si parti de corpuri intinse in jur,au inceput sa invete ca sunt acum parte din o investigatie sub acoperire. Dupa ce li s-a spus sa iasa din padure ,au realizat ca sunt intr-o capcana, a Vanatorilor, care ii spun fortului casa si nu lasa pe nimeni sa iasa de acolo in viata.
Part.I

Part.II

Game Time (2011) Online Subtitrat

Vance si mama sa incearca sa scape de trecutul sau abuziv si se muta intr-un oras nou. Acesta este in cautarea unei modalitati de a-si intretine familia si sa continue cu educatia sa. Datorita talentului sau la baschet, participa la cateva concursuri pe care le castiga pe toate. Un jucator la fel de bun pe nume Jules, ajunge sa ii fie partener in echipa de baschet, creand astfel o echipa invincibila. In cele din urma sunt invitati la un concurs de baschet important unde va trebui sa faca tot posibilul pentru a castiga.

Ra.One (2011) Online Subtitrat

Jenny Nayar , un angajat al firmei Barron Industries din Marea Britanie introduce o nouă tehnologie, în care obiectele din lumea digitală se pot forma in lumea reala, folosind transmisiile wireless de la multiplele raze wireless.In acest timp Shekhar Subramanium , un angajat al aceleiaşi societăţi, se confruntă cu ultima lui şansă de a aduce pe piata un joc video nou, diferit de celelalte,in care antagonistul sa fie mai puternic decat protagonistul.Totul merge conform planului pana in ziua lansarii pe piata a jocului cand se obsearva cateva defectiuni care sunt ignorate ,iar jocul are mega succes.Defectiunile ignorate par a fi mult mai mari decat se credea iar iadul se dezlantuie atunci cand jocul pe care ei trebuiau sa il joace incepe sa se joace cu ei intr-o cursa pe viata si pe moarte in care caracterele din jocul video se trezesc la viata si doresc razbunare in lumea noastra

Tyrannosaur (2011) Online Subtitrat

Joseph e un om bolnav de violenţă şi desfigurat de furie, care coboară pe panta auto-distrugerii. Hannah, o vânzătoare la un magazin cu obiecte de cult, ia chipul unei posibile salvări pentru Joseph. Cu cât se apropie şi relaţia lor se dezvoltă, un secret pe care Hannah îl păstrează va avea efecte devastatoare asupra amândurora. Ea caută cu disperare o cale de a ieşi dintr-o relaţie în care e abuzată.

Calitate Film : DVDRip