Pagini

Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013

Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013 
Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013 ONLINE - Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013 VIDEO ONLINE 
Mireasa pentru fiul meu
video Mireasa pentru fiul meu 8 iunie 2013 ora 12:00
video Mireasa pentru fiul meu 8 iunie 2013 ora 14:00


Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013, Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013 Online Gratis,  ,Mireasă pentru fiul meu 8 iunie 2013 Pe antena1 ro, Filme seriale Online Gratis Subtitrate,Serial Online Mireasă pentru fiul meu 8 iunie2013  reluare,8.06.2013,a1 De la ora 14:00, urmariti deschiderea unui nou sezon “Mireasa pentru fiul meu”! Astazi vom face cunostinta cu fetele, mamele si baietii care vor deveni protagonistii reality-show-ului! Baietii: Maricel-23 ani, Galati (student anul I la Facultatea de Stiinte Economice) George-31 ani, Bucuresti (a absolvit Politehnica) Virgil-35 ani, Bucuresti Razvan (25 ani, caporal) si doamna Elena (46 ani)-Snagov Cosmin (25 ani,student) si doamna Emilia (56 ani)-Avrig,Sibiu Florin (21 ani, bucatar) si doamna Maria (64 ani)-jud Arges Alin (20 ani, student) si doamna Luminita (43 ani)-Ploiesti Dragos(26 ani,a absolvit Facult de Drept si Administratie Publica) si doamna Stefana(51)-Craiova Cornelia-26 ani, Dragasani Silvia-19 ani, Bucuresti Madalina-21 ani, Drobeta Turnu Severin Iulia-25 ani, Bucuresti

Like Someone in Love (2012)

Akiko, o studentă tânără şi atrăgătoare, îşi vinde trupul pentru a-şi putea plăti studiile. Însă unul dintre clienţi e ieşit din comun: e un învăţat în vârstă care îi dovedeşte multă bunătate. Şi o extraordinară relaţie va începe între ea şi bătrân.

Trance – Capcana mintii (2013)

Simon (James McAvoy), un conducător de licitaţii de artă fină, îşi uneşte forţele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari, dar după ce primeşte o lovitură în cap în timpul jafului, se trezeşte fără să-şi mai amintească unde a ascuns tabloul. Când ameninţările fizice şi tortura nu dau niciun rezultat, şeful benzii (Vincent Cassel) angajează un hipnoterapeut (Rosario Dawson) pentru a analiza cele mai întunecate cotloane ale minţii lui Simon. Pe măsură ce aceasta sapă mai adânc în subconştientul distrus al acestuia, miza se măreşte, iar graniţele dintre dorinţă, realitate şi sugestia hipnotică încep să se estompeze şi dispar.
DEOCAMDATA FARA SUBTITRARE

The Big Wedding (2013)

The Big Wedding – Nunta cu peripetii (2013)

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro si Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

Eden (2012)

Jamie Chung în acest film joacă personajul principal, o coreeancă tânără aflată în S.U.A., este răpită și vândută unei rețele de prostituție. Pentru a supraviețui, ea va dobândi putere și influență asupra grupului care o ține captivă.

Upstream Color (2013)

Un bărbat și o femeie sunt atrași unul de celălalt, dar,împreună,sunt magnetizați ciclului vieții unui organism nemuritor. Identitatea devine o luptă pentru a uni iluzia, cu fragmente de neîmplinire și incertitudine, desprinse din viețile lor …

Maniac (2012)

Frank Zito este proprietarul unui magazin cu manechine, iar în timpul nopţii racolează tinere femei pe internet, le urmăreşte, le scalpează şi le ucide prin cele mai terifiante metode. Având halucinaţii care îl forţează să se întoarcă în trecut, la perioada în care a fost abuzat de mama lui, Frank simte că se răzbună pe aceasta ori de câte ori asasinează o nouă victimă, în mintea lui bolnavă încolţind ideea de a împodobi manechinele cu părul victimelor şi de a-şi împânzi apartamentul cu ele. Deşi propria mamă l-a supus la rele tratamente, Frank îi duce dorul de când aceasta a decedat într-un accident de maşină şi încearcă s-o împiedice să-l părăsească prin proiectarea imaginii ei asupra manechinelor.
Atunci când Anna D’Antoni îi face o fotografie în parc, Frank Zito o urmăreşte şi se împrieteneşte cu ea, dar este fata aleasa pe care a căutat-o toată viaţa sau doar următoarea victimă a criminaluilui în serie psihopat? Anna este o artistă talentată, dar comite greşeala de a apărea în pragul locuinţei lui Frank pentru a-i cere acestuia să o ajute la organizarea noii ei expoziţii. Pe măsură ce obsesia lui Frank faţă de Anna creşte, devine clar că fata a dezlănţuit involuntar o dorinţă de a ucide pe care bărbatul dereglat mintal şi-a reprimat-o multă vreme.

Yi dai zong shi – The Grandmaster (2013)

Povestea lui Ip Man, marele maestru de arte marţiale, un personaj care a trăit în China între 1893 şi 1972 sub numele de Yip Kai-man şi a fost antrenorul celebrului Bruce Lee. Ip Man s-a născut şi a crescut în Foshan şi din copilărie a participat la o mulţime de concursuri de îndemânare în Pavilionul de Aur. În ziua în care Maestrul Gong vine pentru a face o ceremonie de retragere, cel care va lua locului  celui retras ar putea să fie Ip Man. Sau fiica Maestrului Gong, Er, sau cel care se auto-descrie drept nemernicul din nord-est, sau chiar Maestrul Gong.. E o eră KungFu, cu căderi şi reveniri, atacuri şi rezistenţă.

The English Teacher (2013)


Viața unei profesoare de limba engleză este perturbată atunci când un fost student se întoarce în oraşul său natal, după ce a eşuat ca dramaturg la NewYork.

Star Trek Into Darkness (2013)

Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric (2013)

În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul În Întuneric, un thriller de acţiune expoziv. Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză. Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

Syrup (2013)

Unui ratat îi ”eclozează” o idee de milioane de dolari.Dar pentru a o vedea pusă în aplicare trebuie mai întâi să învețe să aibă încredere în dominatoarea sa ,atractivă,domnișoara Six …Bazat după best-seller-ul lui Max Barry,Syrup este o comedie agresivă care arată o lume gâtuită de publicitate,văzută prin ochii unui tânăr ,proaspăt absolvent,cu o diplomă de marketing.
Produsul genial pe care vrea să-l promoveze și de care e sigur că-i va aduce faima ,un ”sirop” cu nume obscen ,poate să-l coste tocmai pierderea dragostei vieții sale, proaspăt dobândită, așa că…
*Atenție,subtitrarea conține cuvinte licențioase !

Goat – Once Upon a Time in Brooklyn (2013)

Bobby Baldano, (William DeMeo) is the black sheep of his family. When he gets out of prison after serving a five year sentence, his Father, (Armand Assante) has high hopes of a fresh start for him and coming to work at Joseph Baldano & Sons Contracting, the legitimate and thriving multi-generational family business Bobby’s grandfather built up from nothing. But Bobby’s a mob connected street thug who gets caught back up in a life of inescapable crime. He has two families — one supportive and loving, the other dangerous and deadly. He must decide between the two families and once he does truths are revealed that Bobby always knew but was too blind to see and too afraid to face.

Assault on Wall Street (2013)

Milioane de oameni au pierdut totul în criza financiară. Ei au pierdut locurile de muncă, casele lor, economiile de o viață. În abordarea crizei, salvarea guvernului s-a lăsat îndelung așteptată,totul va avea un impact teribil asupra economiilor de stat pentru generațiile viitoare.Salvare s-a dovedit a fi mai costisitoare decât războaiele mondiale sau dezastrele naturale. Țările sunt în faliment și sistemele noastre economice sunt în colaps. Acest film este despre un om care a pierdut totul în această criză și care lovește înapoi în sistemul care i-a luat tot ce avea…

The Power of Few (2013)

Acțiunile unui individ vor avea un impact major în viețile multora în această poveste urbană de conspirație religioasă și vieți interconectate. Christopher Walken, Christian Slater, Anthony Anderspn, și Moon Bloodgood sunt stelele care fac acest lucru posibil.

The Best Offer (2013)

The Best Offer – Oferta irezistibila (2013)

Virgil este unul dintre cei mai căutați chibiți afaceriști în licitații, care, cu ajutorul lui Billy reușește să-și facă rost în destul de mult timp,de multe chilipiruri. Obsedat de sexul feminin, de-a lungul anilor a adunat o colecție impresionantă de portrete de femei expuse într-o cameră, în mare secret, din casa lui, unde admiră zilnic acele fete, care sunt singura lui relație romantică de o viață sacrificată pentru afaceri…
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cea mai buna oferta ( italiană : La migliore offerta ) este un film de mister romantic scris și regizat de italianul Academy Award -winning regizorul Giuseppe Tornatore . În film mai joacă Geoffrey Rush , Jim Sturgess și Donald Sutherland , în timp ce scorul muzica este compusă de Ennio Morricone .

Ita

Ita
The Best Offer - (2013) Cea mai buna oferta Alt titlu:La migliore offerta IMDB:7.6/10 din 1807 voturi Gen:Drama, Romantic Country Italy Language English Durata:124 minute Regia:Giuseppe Tornatore Actori:Sylvia Hoeks, Liya Kebede, Philip Jackson, Geoffrey Rush, Donald Sutherland - See more at: http://www.filmebunesub.com/2013/05/the-best-offer-2013-online-subtitrat.html#sthash.8whCzNH2.dpuf

New Hope 2012 online

Michael nu este incantat despre mutarea familiei sale in New Hope, un orasel sudic, unde toti sunt apropiati si se cunosc. Plus ca este in ultimul an de liceu. Cu atat mai putin il incanta sa intre in echipa de baschet a liceului, mai ales dupa ce incep sa iasa scantei intre el si starul echipei, Lucas, care este inca marcat de moartea fratelui sau-o sinucidere care a socat intregul oras. Pentru Lucas, Michael rapeste ce a lasat Chase in spate, ceea ce este greu de acceptat.
Jasmine, prietena lui Chase multa vreme, nu a gasit pace dupa un an de la moartea tragica a lui, pana cand apare o sansa cand il intalneste pe Michael. Credinta lui Michael este testata cand indura confruntari cu Lucas pe terenul de baschet si in afara lui, totusi se indragosteste de Jasmine. Cu subiecte care includ anturajul, alcoolul, sex, sinucidere, relatii si acceptare, New Hope prezinta viata adolescentului modern.

The Great Gatsby (2013)

The Great Gatsby – Marele Gatsby (2013)


Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby.
Marele Gatsby urmăreşte povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei şi a înfloririi bursei. În căutarea visului american, Nick ajunge să locuiască vizavi de petrecăreţul milionar misterios Jay Gatsby şi dincolo de golf de verişoara lui, Daisy, şi de soţul ei afemeiat, cu sânge albastru, Tom Buchanan. Nick intră în lumea celor bogaţi, a iluziilor, iubirilor şi decepţiilor lor. Nick, ca un observator al lumii noi în care a pătruns, scrie o poveste despre dragostea neîmplinită, visuri nemuritoare şi tragedie şi pune o oglindă în faţa lumii noastre moderne şi a greutăţilor sale.
Actorul nominalizat la premiul Oscar, Leonardo DiCaprio (Django Dezlănţuit, Aviatorul), interpretează rolul lui Jay Gatsby, Tobey Maguire joacă în rolul lui Nick Carraway, Carey Mulligan, nominalizată la Oscar, şi Joel Edgerton joacă rolurile lui Daisy şi Tom Buchanan, Isla Fisher şi Jason Clarke interpretează personajele Myrtle şi George Wilson, iar noua apariţie Elizabeth Debicki joacă rolul lui Jordan Baker. Legenda filmului indian Amitabh Bachchan interpretează rolul lui Meyer Wolfshiem.
Luhrmann, nominalizat la Oscar (Moulin Rouge!) a regizat filmul în 3D pornind de la scenariul pe care l-a scris împreună cu vechiul său colaborator Craig Pearce bazat pe romanul lui Fitzgerald. Luhrmann a produs filmul împreună cu Catherine Martin, laureat al premiului Oscar Douglas Wick (Gladiatorul), Lucy Fisher şi Catherie Knapman. Producătorii executivi sunt laureatul al premiului Oscar Barrie M. Osborne (Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui), Shawn „Jay-Z” Carter şi Bruce Berman.
DEOCAMDATA FARA SUBTITRARE

12 Rounds: Reloaded (2013)

Nick Malloy portretizează un paramedic la Emergency Medical Tehnician (EMT) un fel de SMURD al nostru, care se trezește prins într-un joc mortal de 12 runde de-a șoarecele și pisica cu un justițiar legat de trecutul paramedicilor. Cu puțin timp de pierdut și viața soției sale, Sarah, atârnând în balanță, Nick trebuie să-și dea seama de ce a fost ales pentru a fi pion în jocul acestui maniac, înainte de a fi prea târziu…

Labyrinth (2012)

Labyrinth prezintă două poveşti paralele petrecute în perioade diferite ale istoriei, una din vremea cruciadelor care persecutau ereziile şi alta care se petrece în prezent. Cele două poveşti au în comun locaţia desfăşurării acţiunii şi o intrigă fondată pe căutarea şi dobândirea Graalului. În trecut, Alais, este cea aleasă să păstreze cu orice preţ un inel de cult şi, la început, una dintre cele trei cărţi sacre aparţinând cultului catar care era declarat cult eretic de către papalitate. În prezent, acţiunea o are în centru pe Alice Tanner, care fiind arheolog amator află într-o peşteră inelul sacru al catarilor. Catarismul fiind interzis de catolicism face obiectul unei cruciade masive desfăşurată cu scopul de a extermina pe membrii acestui curent creştin, fiind considerat periculos şi declarat eretic. Dacă Alais reuşeşte să ducă la bun sfârşit misiunea sacră de a proteja inelul şi cartea încredinţate, vom vedea dacă urmărim filmul până la final, precum şi urmările şi consecinţele descoperirii făcute de Alice.
PART I

PART II

Wunderkinder (2011) online

Wunderkinder – Copii minune (2011)

Datorită pactului de neagresiune între Stalin şi Hitler, în Ucraina anului 1941 era încă linişte şi două fetiţe evreice – pianista Larissa şi violonista Abrascha – puteau visa că într-o zi vor cânta la Carnegie Hall, după ce au dat concerte prin toată Uniunea Sovietică, în faţa unor importanţi membri de partid. Prietenia lor cu Hanna, fiica berarului german din oraş, s-a născut tot din pasiunea lor comună pentru muzică. Odată cu invazia nazistă, viaţa evreilor este ameninţată, ei devin persoane nefrecventabile, drept care părinţii îi interzic Hannei să-şi mai vadă prietenele. Dedicat memoriei celor 500.000 de copii care au pierit în timpul Holocaustului, filmul aduce un tribut emoţionant inocenţei.

Stoker (2013) online subtitrat

Stoker – Legaturi suspecte (2013)
Când India Stoker (Mia Wasikowska) îşi pierde tatăl iubit şi pe cel mai bun prieten (Dermot Mulroney) într-un tragic accident auto în ziua când împlinea 18 ani, viaţa sa liniştită pe moşia izolată a familiei este brusc zdruncinată. Ascunzându-şi durerea, India manifestă un comportament impasibil, care îi maschează sentimentele profunde şi simţurile ascuţite pe care numai tatăl său le înţelegea. Astfel ia naştere primul thriller psihologic, LEGĂTURI SUSPECTE, al apreciatului regizor coreean Park Chan-Wook (OLDBOY, LADY VENGEANCE, SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE).
India se trezeşte atrasă de fratele înstrăinat al tatălui său, Charlie (Matthew Goode), care soseşte pe neaşteptate la înmormântare şi se hotărăşte să stea cu ea şi cu Evie, mama sa instabilă emoţional (Nicole Kidman). Deşi iniţial India nu are încredere în unchiul său şarmant, dar misterios, acesta ajunge să o fascineze, iar ea începe să-şi dea seama cât mai multe lucruri au în comun. Pe măsură ce Charlie i se dezvăluie, puţin câte puţin, India devine tot mai îndrăgostită de ruda sa şarmantă, şi ajunge la concluzia că sosirea lui nu e o coincidenţă. Sub îndrumarea unchiului său, este pe punctul de a-şi urma soarta neobişnuită.
LEGĂTURI SUSPECTE îi are în distribuţie pe Mia Wasikowska (ALICE IN WONDERLAND, JANE EYRE), Matthew Goode (WATCHMEN, A SINGLE MAN), Dermot Mulroney (THE GREY, J. EDGAR), Jacki Weaver (ANIMAL KINGDOM, SILVER LININGS PLAYBOOK), Phyllis Somerville (THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON), Alden Ehrenreich (TETRO, BEAUTIFUL CREATURES), Lucas Till (X-MEN: FIRST CLASS), Ralph Brown (PIRATE RADIO), Judith Godrèche (THE MAN IN THE IRON MASK) şi Nicole Kidman (THE HOURS, MOULIN ROUGE!, THE OTHERS).
Park Chan-Wook regizează un scenariu scris de („Prison Break”, THE HUMAN STAIN). Filmul este produs de Michael Costigan (PROMETHEUS, BROKEBACK MOUNTAIN), Ridley Scott (PROMETHEUS, AMERICAN GANGSTER) şi Tony Scott (THE GREY, UNSTOPPABLE), avându-i ca producători executivi pe Steven Rales (MOONRISE KINGDOM) şi Mark Roybal (DOUBT). Din echipa de creaţie fac parte directorul de imagine Chung-hoon Chung (OLDBOY, THIRST), scenograful Thérèse DePrez (BLACK SWAN, HIGH FIDELITY), editorul Nicolas de Toth (THE SUM OF ALL FEARS, X-MEN ORIGINS: WOLVERINE), coproducătorii Wentworth Miller, Bergen Swanson (SHAME) şi Wonjo Jeong (NIGHT FISHING), muzica fiind compusă de Clint Mansell (BLACK SWAN, THE TRUMAN SHOW), iar costumele sunt create de Kurt Swanson şi Bart Mueller (DALLAS BUYERS CLUB, OUT OF THE FURNACE).

Redemption – Hummingbird (2013)

Redemption – Hummingbird: Legea strazii (2013) 


Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, şi care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-şi asume identitatea altcuiva.
Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră.
Alături de Jason Statham se mai află actriţa poloneză Agata Buzek, selectată în 2010 la Berlinale Shooting Star, în rolul călugăriţei Cristina, a Nun. Talentata actriţă a mai putut fi văzută în filmele Reverse, al lui Borys Lankosz şi în Nightwatching, al lui Peter Greenaway. Din distribuţie mai fac parte Vicky McClure, câştigătoare a premiului BAFTA pentru Cea mai bună actriţă pentru serialul TV This is England ‘86 , Benedict Wong (Prometheus), Ger Ryan şi Dai Bradley (Kes).
Echipa din spatele camerelor de filmat e formată din directorul de imagine dublu câştigător al premiul Oscar, Chris Menges (Extremely Loud & Incredibly Close, The Reader, The Killing Fields, The Mission), scenograful nominalizat la Oscar, Michael Carlin, designerul de coafură şi machiaj Paul Pattison, creatoarea de costume nominalizată la premiile BAFTA, Louise Stjernsward, inginerul de sunet nominalizat la premiile BAFTA, John Casali, precum şi editorul Valerio Bonelli, iar muzica e compusă de Dario Marianelli, de asemenea laureat cu Oscar.
Hummingbird marchează debutul regizoral al scenaristului laureat cu Oscar Steven Knight (Eastern Promises, Dirty Pretty Things), după scenariul său original. Filmul e produs de Paul Webster (Anna Karenina, Salmon Fishing in The Yemen, Eastern Promises, Atonement), nominalizat la Oscar, şi de Guy Heeley prin intermediul companiei lor, Shoebox Films.
Hummingbird este finanţat şi distribuit de IM Global. Stuart Ford, Brian Kavanaugh-Jones şi Joe Wright sunt producătorii executivi ai filmului.
DEOCAMDATA FARA SUBTITRARE

Born to Be Wild (2011)

Born to be Wild este un documentar a cărui poveste este inspirată de iubire, dăruire și legătura remarcabilă între oameni și animale. Acest film este un documentar despre urangutanii și elefanții orfani și despre oamenii extraordinari, care prin faptul că salvează și cresc acești orfani ajută totodată la salvarea speciilor pe cale de dispariție.

Killing Lincoln (2013)

Tom Hanks în această dramă-drocumentar, regizată de Adrian Moat având premiera pe National Geographic, narează ultimele zile ale președintelui Abraham Lincoln (Billy Campbell) înainte de a fi asasinat de către John Wilkes Booth pe 14 aprilie 1865. Filmul este adaptarea după best-seller-ul ”Killing Lincoln: The Shocking Assassination That Changed America Forever” scrisă de Bill O’Reilly și Martin Dugard.

Now You See Me (2013)

Now You See Me – Jaful perfect (2013)

Filmul are în centru un grup de iluzionişti geniali, care se autointitulează The Four Horsemen şi perfectează jafuri ingenioase în timpul numerelor de magie, revărsând câştigurile obţinute în mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participă la spectacolele lor. Urmăriţi de agenţii FBI conduşi de către Dylan, cei patru magicieni se joacă de-a şoarecele şi pisica cu autorităţile federale şi reuşesc să rămână mereu cu un pas înaintea rivalilor, fiind ajutaţi în comiterea jafurilor de dispozitive de ultimă generaţie. Atlas este liderul grupului de magicieni hoţi, specialist în prestidigitaţie, Merritt Osbourne e un hipnotizator care poate citi gândurile oamenilor şi care s-a aflat în serviciul Reginei Marii Britanii până când un incident sângeros l-a forţat să fugă în Las Vegas şi să se alăture bandei The Four Horsemen. Din grup mai fac parte Jack, un hoţ de buzunare care mânuieşte ca nimeni altul pachetele de cărţi de joc, și Henley, una dintre cele mai frumoase specialiste în evadări din lume. Singurul care îi poate opri și le poate demasca trucurile este Thaddeus, un fost magician transformat într-un aliat valoros al autorităţilor, care este detestat de colegii de breaslă fiindcă a vândut trucurile profesiei. Dar oare ce fac ei sunt doar niște trucuri, sau magie adevărată?
Momentan fara subtitrare