Pagini

Suleyman Magnificul Episodul 76 ONLINE

Suleyman Magnificul Episodul 76 ONLINE GRATIS SUBTITRAT
Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6 Partea 7 Un nou episod din cel mai vizionat serial in Romania, Suleyman Magnificul va putea fi vizionat la Kanal D, luni pe data de 15 Octombrie 2013. Dupa difuzarea la televizor, va invit sa urmariti online, aici pe site, aventurile personajelor dumneavoastra preferate in Suleyman Magnificul episodul 76.
Suleyman Magnificul 76 Online Gratis Subtitrat,Suleyman Magnificul Episodul 76 Online Tradus,Suleyman Magnificul sub Domnia Iubirii

Sleep Tight (2011) online gratis subtitrat

Sleep Tight – Cesar este un paznic al unei clădiri, întotdeauna disponibil, eficient şi discret. Disponibil pentru a intra în vieţile locuitorilor, până la a le cunoaşte fiecare detaliu. Discret când foloseşte nopţile pentru a le distruge fericirea. Eficient când face o obsesie pentru Clara, o tânără care locuieşte în clădire, sub patul căreia doarme în fiecare noapte.
1

Cd1
Cd2







Mientras duermes 2011 il are in rolul principal pe Cesar care este proprietarul unui hotel din Spania. Din cauza crizei care a afcetat acest hotel acesta este si agent de securitate si protar , incluzand si alte cerinte ale unui hotel. Peroanele care mai traiesc in acest hotel platesc un pret mai mic. Nu sunt multe persoane care locuiesc aici insa cele care locuiesc sunt un batran, o femeie nepasatoare, si alti cateva persoane. O persoana care il deranjeaza foarte mult pe Cesar este Clara o tanara care este indiferenta la aceasta criza si este tot timpul fericita. Acesta se hotaraste sa ii faca viata un infern deoarece il deranjeaza acea indiferenta pe care o are.

Sleep Tight - (2011)
Mientras duermes
Alt titlu:Mientras duermes
IMDB:7.1/10 din 6826 voturi
Gen:Groaza, Suspans
Durata:102 minute
Regia:Jaume Balagueró
Actori:Marta Etura, Tony Corvillo, Petra Martínez, Alberto San Juan, Luis Tosar

Group Sex 2010 Online Subtitrat

Un bărbat singuratic descoperă că dependența de sex nu este atât de incitantă pe cât pare. Când, într-o bună zi, bărbatul o urmărește pe o frumoasă femeie, el descoperă un grup de tratament pentru oamenii care nu sunt în stare să funcționeze fără plăceri fizice. Acolo, bărbatul învață cât de supărătoare poate fi o astfel de dependență și face cunoștință cu mulți oameni interesanți.
1 Cd1 720
Cd2 720



Ce au in comun un vanzator de placute de licente stresat, un nimfoman, un hippie din era Woodstock, un obsesivo-complusiv producat de bomboane, un preot care canta hip-hop si un indian megaloman? Sase caractere in cautarea celui mai bun scenariu american…

Group Sex - (2010)
The Group
IMDB:4.9/10 din 1768 voturi
Gen:Comedie
Regia:Lawrence Trilling
Actori:Josh Cooke, Lisa Lampanelli, Sandra Seeling, Kym Whitley, Rob Benedict

Outpost 3 Rise of the Spetsnaz 2013 Online Subtitrat

În a III-a parte a seriei de filme cu zombi naziști, Outpost: Rise Of The Spetnaz putem vedea și descoperi originile înfricoșătoare ale acestor soldați supranaturali și totodată îi putem vedea în luptă cu una dintre cele mai temute trupe și nemiloase, forțele speciale rusești Spetsnaz.
1





The third instalment in the popular Nazi zombie saga restores the series to its WW2 origins and introduces a new hero in Dolokhov (Bryan Larkin), a member of Russia’s elite special forces. His strength and survival skills are sorely put to the test when he is captured by the Germans and taken to an underground bunker, where the most horrifying experiments are under way. Frenetic action, gory horror, and a sardonic touch make this a welcome sequel.

Outpost: Rise of the Spetsnaz - (2013)
IMDB:6.2/10 din 96 voturi
Gen:Actiune, Groaza
Regia:Kieran Parker
Actori:Bryan Larkin, Velibor Topic, Iván Kamarás, Michael McKell, Vivien Taylor

Outpost 2 Black Sun 2012 Online Subtitrat

Anul 1945, spre sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un cercetător german pe nume Klausener lucreaza la o tehnologie nouă si înspăimântătoare prin care poate crea o armata nazistă nemuritoare.
Server 1 Server 2 Get Adobe Flash player Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Anul este 1945, etapele finale de WW2, si un om de stiinta german pe nume Klausener lucreaza la o tehnologie nouă înfricoșător că are puterea de a crea o armată nazist nemuritor. În vremurile noastre, și un grup de lucru NATO dislocate rapid în Europa de Est, unde un inamic și a plecat fără milă ", pare a fi ucis totul în calea sa. Dar acest lucru nu este un dușman orice. Doar Helena, un detectiv curajos pe urmele notoriu criminal de război Klausener, acceptă realitatea că ne confruntăm cu un batalion de Storm Troopers nazist, o armata de zombie veritabil pe martie.

Ita

1945, nei giorni finali della Seconda Guerra Mondiale. Uno scienziato nazista di nome Klausner sta lavorando su una terrificante nuova tecnologia in grado di creare un esercito immortale al servizio del suo Führer. Qualcosa però non va secondo i suoi piani…

Outpost: Black Sun (2012)
Rating IMDB: 4.8/10 din 1645 voturi
Gen: Groaza | Actiune
Regia: Steve Barker
Durata: 101 minute
Actori: Martin Bell | Ali Craig | Nick Nevern | Catherine Steadman | Daniel Caltagirone

The Scorpion King 2002 Online Subtitrat

The Scorpion King 1 2002 Online Gratis Subtitrat 
Acum 5.000 de ani, razboinicul Memnon credea ca ii e predestinat sa conduca popoarele imprastiate in desert. Cu o armata de barbari, el cutreiera muntii si campiile, transformandu-i in sclavi pe cei pe care nu-i macelarea. Numai cateva triburi se mai aflau intre Memnon si tron. Triburile se unesc impotriva inamicului comun, folosindu-se de Mathayus – descendent al unor generatii intregi de asasini, adus pentru a-l ucide pe profet, ajutorul lui Memnon
1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd1

Cd1
Cd2

Într-un timp vechi, anterioară piramidele, răul regele Memnon este folosind puterile psihice ale lui Cassandra vrăjitoare să fortell victorii marile sale. Într-un ultim efort de a opri Memnon de la preluarea lume, liderii triburilor rămase libere angajeze Mathayus asasini să-l omoare vrăjitoare. Dar Mathayus se termină obtinerea mult mai mult decat se astepta. Acum, cu ajutorul Arpid Trickster-, tribale Balthazar lider și un aliat neașteptat, este de până la Mathayus la fufill destinul său și a devenit marele Regele Scorpion.

Ita

AVVENTURA – DURATA 100′ – USA
Memnon, un tiranno determinato ad eliminare tutte le popolazioni nomadi del deserto, tiene con pugno di ferro la città di Gomorra. Le tribù nomadi scampate all’eccidio tentano di riorganizzarsi per sconfiggere l’odiato nemico. Per contrastarlo ingaggiano Mathayus che, penetrato nell’accampamento nemico, si trova a dover combattere con Cassandra, una giovane e affascinante strega. Incapace di ucciderla fugge con lei nel deserto…

The Scorpion King (2002)
Regele Scorpion
Il Re Scorpione
Rating IMDB: 5.4/10 din 58543 voturi
Gen: Suspans | Romantic | Fantezie | Aventura | Actiune
Regia: Chuck Russell
Durata: 92 minute
Actori: Esteban Cueto | Michael Clarke Duncan | Dwayne Johnson | Roger Rees | Ralf Moeller

The Last Stand 2013 Online Subtitrat

Ultima redută/The Last Stand 2013 Online Subtitrat
Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său.
Ray Owens este un şerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunţi ce operează în micul oraş Sommerton Junction situat la graniţa Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunţat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliţie din Los Angeles.
1 1 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1 720
Cd2 720

Atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontiera cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o maşină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziţie de subalternii loiali, Ray Owens întrevede şansă de a-şi răscumpăra greşelile trecutului capturându-l pe infractor. Singura problemă este ca şeriful este înconjurat de o echipă neexperimentata de poliţişti, iar Cortez are în jurul lui o armată de ticăloşi bine antrenaţi şi înarmaţi până-n dinţi, luând între timp şi un ostatic pentru a-şi asigura scăparea.

The Last Stand (2013)
Ultima redută
Rating IMDB: 7.2/10 din 5946 voturi
Gen: Actiune | Crima | Suspans
Regia: Jee-woon Kim
Durata: 107 minute
Actori: Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander | Zach Gilford | Luis Guzmán | Chris Browning | Forest Whitaker

Teen Beach Movie 2013 Online Subtitrat

Viața este o plajă pentru surferi Brady și McKenzie - până când un val urias le transporta magic în interiorul clasic anii '60 film petrecere pe plaja, umed Side Story, unde o rivalitate în plină floare între bicicliști și surferi amenință să erupă. Acolo, în mijlocul unui mare de navigare, cântând și dansând, Brady și Mack schimba accidental poveste, și eroul filmului vis și căderea eroina pentru ei în loc de unul pentru altul!





Life's a beach for surfers Brady and McKenzie -- until a rogue wave magically transports them inside the classic '60s beach party flick, Wet Side Story, where a full-blown rivalry between bikers and surfers threatens to erupt. There, amidst a sea of surfing, singing and dancing, Brady and Mack accidentally change the storyline, and the film's dreamy hero and heroine fall for them instead of for each other!

Teen Beach Movie (2013)
Ratings: 5,9/10 from 2.658 users
Durata 110 min
Gen: Family | Musical - 14 September 2013
Director: Jeffrey Hornaday
Writers: Vince Marcello, Mark Landry
Stars: Ross Lynch, Maia Mitchell, Grace Phipps, Garrett Clayton

Man of Steel 2013 Online Subtitrat

În panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher. Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se află în faţa unei întrebări esenţiale - De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile.
Cd1
Cd2

Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de "Superman", şi nu doar pentru a străluci drept ultima rază de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte".

Ita

Clark Kent/Kal-El è un giornalista ventenne dotato di straordinari poteri. Arrivato sulla Terra dal lontano pianeta Krypton, Clark non conosce quali siano le ragioni di tanta forza e per quali scopi vada usata. Cresciuto con i valori morali trasmessi dai genitori adottivi, Martha e Jonathan, Clark si ritrova presto a scoprire che avere delle super abilità corrisponde al prendere decisioni molto difficili e più grandi di lui…

Man of Steel (2013)
Man of Steel: Eroul
L’uomo d’acciaio (2013)
Regia Zack Snyder
Gen film Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Cu Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams

Wasteland 2012 Online Subtitrat

Un tânăr englez prospăt eliberat din închisoare, împreună cu cei mai buni prieteni se gândesc să jefuiască un baron local al mafiei drogurilor, responsabil, dealtfel, pentru încarcerarea lui. Astfel el speră să se răzbune, dar și totodată să recâștige dragostea fostei iubite…


Cd1 720
Cd2 720

Cd1 480
Cd2 480

Harvey Denton (Luca Treadaway) este un tânăr Yorkshire care a visat de a deveni un avocat înainte de el a fost arestat pentru posesie de droguri. Eliberat condiționat înainte de a termina care își execută pedeapsa, Harvey intenționează să înceapă o nouă viață în străinătate, pentru a deschide un magazin de cafea în Amsterdam și să-și recapete fosta lui iubită. Pentru a realiza acest lucru, cu toate acestea, el are nevoie de bani și el și cel mai bun prieten al lui este de planificare pentru a jefui un om de afaceri bogat și lord al drogurilor responsabil pentru arestarea sa. Dar lucrurile nu au mers conform planului și Harvey se gaseste având pentru a da seama de acțiunile sale la veteran inspector de Vest (Timothy Spall), în timpul unui interogatoriu dur și violent.

Wasteland - (2012)
IMDB:6.3/10 din 418 voturi
Gen:Crima, Drama, Suspans
Durata:108 minute
Regia:Rowan Athale
Actori:Luke Treadaway, Iwan Rheon, Matthew Lewis, Gerard Kearns, Timothy Spall, Vanessa Kirby, Neil Maskell, Paul Clayton, Lucy Fenton, Brad Moore

Gravity 2013 Online Subtitrat

Gravity 2013 Online Subtitrat Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.
Partea 2 Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.
Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.
FANTASCIENZA – DURATA 93′ – USA
La dottoressa Ryan Stone, un brillante ingegnere medico, è alla sua prima missione a bordo di uno shuttle. Affianca la squadra del veterano Matt Kowalsky, al comado della sua ultima spedizione prima di ritirarsi in pensione. Il loro è un viaggio di ordinaria amministrazione che si trasforma in disastro quando, a causa di un evento non previsto, la navicella esplode, uccidendo il resto dell’equipaggio…

Gravity (2013)
Gravity 3D: Misiunea în spaţiu
Ratings: 8,8/10 from 17.741 users
Gen film, SF, Thriller
Durata 90 minute
Country: USA | UK
Regia Alfonso Cuarón
Cu Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen

Tanti Florica sezonul 2 episodul 3 - 16 Octombrie 2012(16.10.2013)

Tanti Florica sezonul 2 episodul 3 - 16 Octombrie 2013(16.10.2013) 
Tanti Florica 16 Octombrie 2013,Tanti Florica 16 Octombrie 2013 ONLINE,Tanti Florica din  16 Octombrie 2013 VIDEO,Tanti Florica 16.10.2013,Tanti Florica  16 Octombrie 2013 RELUARE,Tanti Florica EPISODUL 3 peteava.Sitcomul este o adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda – Mrs. Brown’s Boys, îi oferă lui Florin Călinescu şansa de a-şi arăta o latură sensibilă, de vreme ce interpretează rolul unei mame iubitoare, văduvă, care, deşi adoră să afle tot ce mişcă în viaţa celor din jurul ei, îşi iubeşte mai presus decât orice copiii, iar familia reprezintă cel mai important lucru din lume.
TANTI FLORICA - SEZONUL 2 - EPISODUL 3 DIN 16 OCTOMBRIE 2013 Miercurea aceasta, vezi un nou episod, din sitcomul - Tanti Florica, sezonul 2 episodul 3 difuzat online integral pe data de 16 octombrie 2013 la pro tv.

Iubiri secrete sezonul 6 Episodul 18 ONLINE

Iubiri secrete sezonul 6 Episodul 18 ONLINE GRATIS SUBTITRAT
Iubiri secrete sezonul 6 Episodul 18 VIDEO - Iubiri secrete sezonul 6 Ep 18 VIDEO ONLINE  Vezi telenovela doar pe Filme online gratis.
1 2 3 Iubiri secrete sezonul 6 episodul 18,Iubiri secrete sezonul 6 episodul 18 Online Gratis, Iubiri secrete sezonul 6 episodul 18 Online Subtitrat, Iubiri secrete sezonul  6 episodul 18 Online Tradus, Iubiri secrete sezonul 6 episodul 18 Pe Teava.ro, Filme Online Gratis Subtitrate, filme online subtitrate, Serial Online Iubiri secrete sezonul 6 episodul 18 Prima TV
IUBIRI SECRETE - SEZONUL 6 EPISODUL 18 FULL VIDEO ONLINE
Urmăreşte miercuri, ultimul episod din această saptămâna, din serialul românesc - Iubiri Secrete, sezonul 6 episodul 18 online gratis in data de 21 octombrie 2013 la Prima tv.

Ingeri Pierduti Episodul 24 ONLINE

Ingeri Pierduti Episodul 24 ONLINE
Ingeri pierduti Episodul 24 serial difuzat in curand la postul Acasa Tv,Ingeri pierduti calitate buna,serial nou Ingeri pierduti,Ingeri pierduti ep 24 gratis,full hd, premiera
Ingeri Pierduti episodul 24 Online Gratis Subtitrat,Ingeri Pierduti episodul 24 Online Tradus,Ingeri Pierduti serial online gratis

Totul e Permis din 16 Octombrie 2013 Episodu 3 ONLINE

Totul e Permis din 16 Octombrie 2013 - Editia 3 - FULL ONLINE
Totul e Permis din 16 Octombrie 2013 - Editia 3 - FULL ONLINE Te invitam sa urmaresti astazi, 16 Octombrie 2013 de la ora 20:30 Emisiunea Totul e Permis, difuzata pe Antena 1 si prezentata de Alexandru Ion. Te invitam sa urmaresti emisiunea Totul e Permis - Editia 3 din 16 Octombrie 2013 Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV. TAGS: Totul e Permis - Editia 3 din 16.10.2013, Emisiune TV, Totul e Permis - Editia 3 din 16 Octombrie 2013 - 16.10.2013, Totul e Permis - Editia 3 din data de 16 Octombrie 2013, Totul e Permis - Editia 3 - 16 Octombrie 2013, Totul e Permis - Editia 3 Online, Totul e Permis - Editia 3 Reluare, Totul e Permis - Editia 3 din 16 Octombrie 2013 Full, Emisiunea Totul e Permis - Editia 3 din 16 Octombrie 2013 Completa.

Vezi Episodul 3 online gratis, din show-ul tv numit - Totul e permis, difuzat de Antena 1 in data de 16 octombrie 2013 la orele 20.30