Pagini

Bed Time 2011 Online Gratis

Bed Time 2011 Online Gratis Subtitrat
Bed Time – Cesar este un paznic al unei clădiri, întotdeauna disponibil, eficient şi discret. Disponibil pentru a intra în vieţile locuitorilor, până la a le cunoaşte fiecare detaliu. Discret când foloseşte nopţile pentru a le distruge fericirea. Eficient când face o obsesie pentru Clara, o tânără care locuieşte în clădire, sub patul căreia doarme în fiecare noapte.
1 1 < 2 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Bed Time 2011 il are in rolul principal pe Cesar care este proprietarul unui hotel din Spania. Din cauza crizei care a afcetat acest hotel acesta este si agent de securitate si protar , incluzand si alte cerinte ale unui hotel. Peroanele care mai traiesc in acest hotel platesc un pret mai mic. Nu sunt multe persoane care locuiesc aici insa cele care locuiesc sunt un batran, o femeie nepasatoare, si alti cateva persoane. O persoana care il deranjeaza foarte mult pe Cesar este Clara o tanara care este indiferenta la aceasta criza si este tot timpul fericita. Acesta se hotaraste sa ii faca viata un infern deoarece il deranjeaza acea indiferenta pe care o are.

Bed Time - (2011)
Mientras duermes
Alt titlu:Sleep Tight
IMDB:7.1/10 din 6826 voturi
Gen:Groaza, Suspans
Durata:102 minute
Regia:Jaume Balagueró
Actori:Marta Etura, Tony Corvillo, Petra Martínez, Alberto San Juan, Luis Tosar

FERIHA Episodul 4 ONLINE

FERIHA Episodul 4 ONLINE
FERIHA Episodul 4 serial difuzat in curand la postul KanalD,FERIHA calitate buna,serial nou FERIHA,FERIHA ep 4 gratis,full hd, premiera
FERIHA episodul 4 Online Gratis Subtitrat,FERIHA episodul 4 Online Tradus,Ingeri Pierduti serial online gratis

FERIHA Episodul 3 ONLINE

FERIHA Episodul 3 ONLINE
FERIHA Episodul 3 serial difuzat in curand la postul KanalD,FERIHA calitate buna,serial nou FERIHA,FERIHA ep 3 gratis,full hd, premiera
FERIHA episodul 3 Online Gratis Subtitrat,FERIHA episodul 3 Online Tradus,Ingeri Pierduti serial online gratis

FERIHA Episodul 2 ONLINE

FERIHA Episodul 2 ONLINE
I II FERIHA Episodul 2 serial difuzat in curand la postul KanalD,FERIHA calitate buna,serial nou FERIHA,FERIHA ep 2 gratis,full hd, premiera
FERIHA episodul 2 Online Gratis Subtitrat,FERIHA episodul 2 Online Tradus,Ingeri Pierduti serial online gratis

FERIHA Episodul 1 ONLINE

FERIHA Episodul 1 ONLINE
FERIHA Episodul 1 serial difuzat in curand la postul KanalD,FERIHA calitate buna,serial nou FERIHA,FERIHA ep 1 gratis,full hd, premiera
FERIHA episodul 1 Online Gratis Subtitrat,FERIHA episodul 1 Online Tradus,Ingeri Pierduti serial online gratis

Feriha serial online

Feriha este o fata care locuia in Etiler (unul din cele mai luxoase cartiere din Istambul). Tatal ei se ocupa de intretinerea unui bloc de apartamente, loc in care administratorul ii si oferise un mic apartament pentru a locui impreuna cu familia sa. Feriha era foarte desteapta si fusese acceptata cu o bursa la o universitate privata unde inca din primele zile atrage atentia unuia din cei mai populari baieti, Emir, un tanar frumos si destul de bogat.Feriha se preface ca este o fata bogata, purta hainele scumpe ale vecinei sale si facand orice pentru a parea bogata.Zehra, mama lui Feriha lucra alaturi de sotul ei ca menajera si era foarte mandra ca fiica lor era foarte desteapta si reusise in ciuda situatiei financiare sa obtina bursa la una din cele mai bune facultati private.Cu toate ca toata lumea o cunostea ca facand parte dintr-o familie instarita, intr-o zi tatal acesteia apare la scoala imbracat saracacios, lucru care o pune pe Feriha in situatia de a explica aceasta situatie.Ce se va intampla cu Feriha si ce directie va lua viata ei de acum, puteti afla doar urmarind episoadele online puse la dispozitie dumneavoastra mai jos.



FERIHA EPISODUL 50
FERIHA EPISODUL 49
FERIHA EPISODUL 48
FERIHA EPISODUL 47
FERIHA EPISODUL 46
FERIHA EPISODUL 45
FERIHA EPISODUL 44
FERIHA EPISODUL 43
FERIHA EPISODUL 42
FERIHA EPISODUL 41
FERIHA EPISODUL 40
FERIHA EPISODUL 39
FERIHA EPISODUL 38
FERIHA EPISODUL 37
FERIHA EPISODUL 36
FERIHA EPISODUL 35
FERIHA EPISODUL 34
FERIHA EPISODUL 33
FERIHA EPISODUL 32
FERIHA EPISODUL 31
FERIHA EPISODUL 30 
FERIHA EPISODUL 29 
FERIHA EPISODUL 28
FERIHA EPISODUL 27 
FERIHA EPISODUL 26
FERIHA EPISODUL 25 
FERIHA EPISODUL 24
FERIHA EPISODUL 23 
FERIHA EPISODUL 22
FERIHA EPISODUL 21 
FERIHA EPISODUL 20
FERIHA EPISODUL 19 
FERIHA EPISODUL 18
FERIHA EPISODUL 17 
FERIHA EPISODUL 16
FERIHA EPISODUL 15 
FERIHA EPISODUL 14
FERIHA EPISODUL 13 
FERIHA EPISODUL 12
FERIHA EPISODUL 11 
FERIHA EPISODUL 10
FERIHA EPISODUL 9 
FERIHA EPISODUL 8
FERIHA EPISODUL 7 
FERIHA EPISODUL 6
FERIHA EPISODUL 5 
FERIHA EPISODUL 4
FERIHA EPISODUL 3 
FERIHA EPISODUL 2
FERIHA EPISODUL 1

A Happy Event 2011 Online Gratis

A Happy Event 2011 Online Gratis Subtitrat
Barbara (Louise Bourgoin), doctorandă în filosofie, se îndrăgosteşte de Nicolas (Pio Marmari) care lucrează într-un centru de închiriat filme. După câteva luni de convieţuire fericită, viaţa lor e dată peste cap de vestea că ea este însărcinată şi de decizia comună de a avea copilul. Barbara trece, pe rând, prin modificări psiho-fiziologice pe care încearcă să le înţeleagă şi se pregăteşte meticulos pentru „fericitul eveniment”. După venirea pe lume a fetiţei, tânăra femeie acceptă însă cu greu ideea că trebuie să consacre tot timpul ei copilului, se familiarizează cu greu cu noile ei obligaţii şi trece prin depresia post-partum. Înţelegătorul Nicolas o ajută până la urmă să depăşească impasul.
1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Barbara îl cunoaște pe Nicolas și e dragoste la prima vedere. Barbara e studentă, iar Nicolas e vânzător la un magazin cu jocuri video, așa că niciunul nu are parte de stabilitate financiară, dar, într-un moment de entuziasm și bucurie, ei decid să aibă împreună un copil. Foarte curând, Barbara rămâne însărcinată, iar cuplul așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment. Însă viața reală cu viața dorită nu sunt mereu una și aceeași. Barbara începe lupta cu condiția de femeie însărcinată, devastată de hormoni – într-o zi se bucură de sarcina ei, în următoarea își urăște corpul. După nașterea copilului, Barbara și Nicolas trebuie să înfrunte multele greutăți care apar în viața de părinți – poveri puse pe la carierele lor, viața sexuală și menținerea relației de cuplu.

A Happy Event - (2011)
Un eveniment fericit
Alt titlu:Un heureux événement
IMDB:6.2/10 din 1528 voturi
Țară: Franța · Durată: 1 oră și 47 minute
Gen:Comedie, Drama
Durata:107 minute
Regia:Rémi BezançonActori:Louise Bourgoin, Pio Marmaï, Gabrielle Lazure, Anaïs Croze, Firmine Richard

Despicable Me 2 2013 Online Gratis

Despicable Me 2 2013 Online Gratis Subtitrat

Despicable Me 2 – Sunt un mic ticălos 2

Maleficul Gru (voce Steve Carell) si armata sa de minioni revin pentru o noua portie de comedie pe marile ecrane.
1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.
Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru.

Ita

Streaming (MD.BDRip): Nowvideo, Streamthis, Videopremium

ANIMAZIONE – DURATA 98′ – USA
Da quando ha adottato le tre figlie Margo, Edith e Agnes, Gru ha smesso di fare il cattivo e conduce una vita molto calma e poco emozionante. Tuttavia, quando viene contattato da Lucy Wilde e Silas Ramsbottom della lega anti-cattivi, Gru si ritrova a combattere contro un nuovo super criminale di nome Eduardo, che opera su scala globale…

Despicable Me 2 (2013)
Ro: Sunt un mic ticălos 2
Ita: Cattivissimo me 2
Regia Pierre Coffin, Chris Renaud
Cu Jason Segel, Steve Carell
Gen film Animaţie Comedie Familie

Kick Ass 2010 Online Gratis

Kick Ass 2010 Online Gratis Subtitrat
În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanţi la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva şefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) şi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceşti eroi moderni.
1 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Acest film este o adaptare a violentelor benzi desenate create de Mark Miller, despre oameni obisnuiti care vor sa fie super-eroi. Regizat de Matthew Vaughn, Kick-Ass spune povestea unui adolescent care, intr-o zi aleatorie si pe nepusa masa, iese din casa, cu o masca pe fata si o bata de baseball in mana, si se pune pe ciomagit criminalitatea, chiar daca nu are absolut nicio putere supraumana. Nu lipseste din acest film cu super-eroi mai putin obisnuit nici romanta dintre justitiarul nostru si o pustioaica in pericol. Filmul ne mai prezinta un fost politist atat de “inciudat” pe imperiul interlop al drogurilor, incat isi antreneaza fiica pentru a fi la randul ei un justitiar perfect….

Cd1 Ita
Cd2 Ita

Streaming  AC3.BRRip : Nowvideo
                 DVDRip : Nowvideo, Videopremium

AZIONE – DURATA 117′ – USA
Dave Lizewski è un ragazzo qualunque, studente di liceo e appassionato lettore di fumetti, Dave ha risultati modesti negli studi, ha pochi amici e vive solo con il padre. Sarà anche per questo che un giorno decide di rifarsi una vita: sarà un supereroe. E questo nonostante non abbia alcun tipo di superpotere o di allenamento: un compito decisamente difficile che Dave affronta però con grande energia…

Kick-Ass - (2010)
IMDB:7.8/10 din 238990 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Comedie
Durata:117 minute
Regia:Matthew Vaughn
Actori:Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Evan Peters, Sophie Wu, Johnny Hopkins

Edge of the Empire 2010 Online Gratis

Edge of the Empire 2010 Online Gratis Subtitrat
Edge of Empire” este bazat pe un roman din 1973 scris de către Sanya Pholprasit. Acțiunea amplasată în sudul Mongoliei cu peste 1.000 de ani în urmă, unde un mic trib numit Tai a fost o colonie sub puterea Marelui Han care îl asuprea. Apăsați de birurile tot mai mari ale lui Han, poporul Tai hotărăște să riposteze pentru libertatea lui, justiție, și țară. Această epopee istorică Thai se învârte în jurul eroilor care s-au sacrificat pentru a lupta împotriva invaziei de intruși și a căutat pentru libertatea țării…
1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

"Edge Of The Empire" is based on a 1973 novel by Sanya Pholprasit. Set in southern Mongolia over 1,000 years ago, a small tribe called Tai was a colony under the power of the Great Han who enslaved them. Oppressed by the Han, the Tai unites to strike back for their freedom, justice, and country. This Thai historical epic revolves around heroes who sacrificed themselves to fight against the invasion of intruders and sought for the freedom of the country.

Edge of the Empire - (2010)
IMDB:5.7/10 din 50 voturi
Gen:Actiune
Durata:117 minute
Regia:Nirattisai Kaljareuk
Actori:Than Thanakorn, Ad Carabao, Sara Legge, Arnut Rapanit, Lalisa Sontirod

Grown Ups 2 2013 Online Gratis

Grown Ups 2 2013 Online Gratis Subtitrat 
După ce şi-a mutat familia în oraşul natal, ca să fie împreună cu prietenii lui şi copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descoperă că nu e mare diferenţă între foştii şi actualii bădărani, între şoferii schizoizi de autobus şi poliţiştii beţi pe schiuri, sau cei 400 de petrecăreţi mascaţi - peste tot e aceeaşi nebunie!
1 2 1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Columbia Pictures prezintă o producţie Happy Madison, un film de Dennis Dugan, Grown Ups 2, avându-i pe generic pe: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello şi Nick Swardson. Regia îi aparţine lui Dennis Dugan. Producţia e asigurată de Adam Sandler şi Jack Giarraputo, iar scenariul de Fred Wolf & Adam Sandler & Tim Herlihy.

Sub Ita

Streaming: Donevideo, Nowvideo, Streamthis, Videopremium

COMMEDIA – DURATA 101′ – USA
Sperando di offrire una vita più tranquilla alla sua famiglia, Lenny Feder (Adam Sandler) lascia il caos di Hollywood e si trasferisce nella sua città natale. Tuttavia, i suoi vecchi amici, i bambini, folli autisti di autobus, poliziotti sui generis e i 400 invitati di una festa in costume fuori dal normale gli faranno capire che, anche se cerca di sfuggire alla follia, questa può perseguitarlo ovunque. …

Grown Ups 2 2013
Ro Oameni mari şi fără minte 2
Ita Un weekend da bamboccioni 2
Regia Dennis Dugan
Gen film Comedie
Premiera in Romania 26.07.2013
Cu: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello, Nick Swardson, Taylor Lautner, Steve Buscemi, Milo Ventimiglia, Andy Samberg, Alexander Ludwig, Aly Michalka, Chris Titone, Jared Sandler, Alexys Nycole Sanchez, Kaleo Elam, Cameron Boyce, Nadji Jeter, Jake Goldberg, China Anna McClain, Ada-Nicole Sanger, Colin Quinn, Halston Sage, Kris Murrel, Shaquille O'Neal, Peter Dante, April Rose, Patrick Schwarzenegger, Jimmy Tatro

Disconnect 2013 Online Subtitrat

Disconnect 2013 Online Gratis Subtitrat 

Un avocat greu de lucru, atașat la telefonul său mobil, nu pot găsi timp pentru a comunica cu familia sa. Un cuplu este atras într-o situație periculoasă atunci când secretele lor sunt expuse on-line. O văduvă ex-politist luptă pentru a ridica un fiu răutăcios care cyber-bătăuși un coleg de clasa. Un jurnalist ambițios vede o poveste carieră de luare a deciziilor într-un adolescent care efectuează pe un site pentru adulți-doar. Ei sunt străini, vecinii și colegii și poveștile lor se ciocnesc în acest thriller nituire dramatic despre oameni obișnuiți care se luptă să se conecteze la lumea de astăzi cu fir..
1 1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Filmul ne prezinta o drama centrată pe un grup de oameni si o serie de evenimente care isi au loc ,un avocat mai ocupat tot timpul cu serviciul si mai putin timp pentru familie,un cuplu este atras într-o situaţie complicata,o fosta politista vaduva care încearca sa isi crească fiul răutacios..

Ita Sub

Streaming: Nowvideo, Streamthis, Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 115′ – USA
Differenti storie si intrecciano in un mondo in cui le persone cercano relazioni umane nel mondo cablato di internet. Una coppia in crisi riscopre l’amore quando si ritrova costretta a mettersi alla ricerca dei soldi rubati in seguito a un furto di identità. Un ex poliziotto vedovo è alle prese con la difficile crescita di un figlio che perseguita on line un compagno di classe. Due affettosi…

Disconnect - (2012)
IMDB:7.3/10 din 3908 voturi
Gen:Drama, Suspans
Durata:115 minute
Regia:Henry Alex Rubin
Actori:Jonah Bobo, Paula Patton, Andrea Riseborough, Haley Ramm, Colin Ford

VOCEA ROMÂNIEI - SEZONUL 3 - EPISODUL 4 ONLINE

VOCEA ROMÂNIEI - SEZONUL 3 - EPISODUL 4 ONLINE GRATIS SUBTITRAT INTEGRAL
Urmăreşte sâmbătă, orele 20.30 - cel mai tare show tv muzical, Vocea României - sezonul 3 episodul 4 online, difuzat integral de pro tv, in data de 19 octombrie 2013.

TE CUNOSC DE UNDEVA - SEZONUL 4 EPISODUL 6 ONLINE

TE CUNOSC DE UNDEVA - SEZONUL 4 - EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2013.
 

  Urmăreşte sâmbătă, in data de 19 octombrie 2013 - un noua ediţie din emisiunea, Te cunosc de undeva - sezonul 4 episodul 6 online gratis integral, difuzată pe Antena 1.

 

PRODANCA SI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 3 ONLINE

PRODANCA SI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 3 DIN 19 OCTOMBRIE 2013
 

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, vezi un episod nou cu aventurile familiei Prodan-Reghecampf, in reality show-ul, Prodanca şi Reghe - afaceri de familie, Episodul 3 online gratis, difuzat pe Euforia tv.
Astăzi, 19 octombrie 2013, Euforia tv difuzează un nou sezon din reality show-ul - Prodanca şi Reghe "afaceri de familie" de la orele 20.00
Vezi reality show-ul - Prodanca şi Reghe, afaceri de familie - Episodul 3 online gratis integral, difuzat sâmbătă - 19.10.2013
prodanca si reghe afaceri de familie, prodanca si reghe afaceri de familie episodul 3 online