Pagini

Parkland 2013 Online Gratis

Parkland 2013 Online Gratis Subtitrat Povestind evenimentele haotice care au avut loc în Dallas, Texas, pe 22 noiembrie 1963, Parkland țese împreună perspectivele de o mână de indivizi obișnuiți brusc aruncat în circumstanțe extraordinare: tinerii medici și asistente de la Spitalul Parkland; șef Dallas "al Serviciului Secret; un cameraman involuntar care a capturat ceea ce a devenit filmul cel mai vizionat și analizat în istorie, agenții FBI care au avut aproape pistolar la indemana lor, fratele lui Lee Harvey Oswald, a plecat să se ocupe de familia sa spulberat; și echipa de securitate al lui JFK, martori moarte atât președintele, cât și creșterea Vice President Lyndon Johnson de la putere printr-o națiune a cărei nevinovăție a fost schimbat pentru totdeauna.
1 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1


Cd1
Cd2

Regizorul şi scenaristul Peter Landesman a adaptat romanul “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy” al lui Vincent Bugliosi pentru noul său film, Parkland. Pelicula reia evenimentele teribile care au avut loc în Parkland Hospital din Dallas în ziua asasinării preşedintelui SUA, John F. Kennedy, 22 noiembrie, 1963. O combinaţie între dramă şi thriller, Parkland aduce în prim plan faptele unor oameni care s-au zbătut şi au dat dovada de eroism în nişte momente excepţionale.

Parkland - (2013)
IMDB:6.0/10 din 780 voturi
Gen:Drama, Mister, Suspans
Durata:93 minute
Regia:Peter Landesman
Actori:David Harbour, Zac Efron, Larry Jack Dotson, Bitsie Tulloch, Paul Giamatti

Sin Nombre 2009 Online Gratis

Sin Nombre 2009 Online Gratis Subtitrat In sudul Mexicului, in Tapachula, Chiapas, se afla puternica banda de cartier pe nume Salvatrucha condusa de temutul Magician. Toti cei care vor sa intre in banda trebuie sa treaca printr-un test initiatic al violentei in care timp de 13 secunde sunt loviti cu brutalitate din toate partile. Cei care sunt primiti isi abandoneaza adevarata identitate capatand porecle de gangster iar viata lor este intru totul aservita scopurilor bandei. Veniturile bandei provin din jefuirea trenurilor marfare care transporta pe acoperisuri emigranti din Honduras care traverseaza Mexicul spre Statele Unite in speranta unei vieti mai bune.
Cd1 729
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Casper, un adolescent ce se numea inainte Willy si Smiley, un pustan fost Benito, sunt membri ai violentei bande Salvatrucha si ei trebuie sa demonstreze sefului lor ca sunt nemilosi in timpul jefuirii trenului. Din pacate lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand Casper asista la incercarea de siluire a tinerei Sayra chiar in fata ochilor tatalui ei. Din acest moment incepe o adevarata vanatoare de oameni.

Sin Nombre - (2009)
IMDB:7.6/10 din 14635 voturi
Gen:Suspans, Drama, Crima, Aventura
Durata:96 minute
Regia:Cary Fukunaga
Actori:Paulina Gaitan, Kristian Ferrer, Marco Antonio Aguirre, Leonardo Alonso, Karla Cecilia Alvarado

Devil's Pass 2013 Online Gratis

Devil's Pass 2013 Online Gratis Subtitrat Dyatlove Incident Pass urmează un grup de elevi pe o calatorie pentru a investiga misterul adevărata viață de nouă schiori ruși care s-au întâmplat o moarte inexplicabilă în timp ce schi în munții rusești în 1959. Pentru această zi, moartea lor a fost unul dintre misterele cele mai bizare nerezolvate ale secolului 20.
1 1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2


Regizorul şi scenaristul Peter Landesman a adaptat romanul "Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy" al lui Vincent Bugliosi pentru noul său film, Parkland. Pelicula reia evenimentele teribile care au avut loc în Parkland Hospital din Dallas în ziua asasinării preşedintelui SUA, John F. Kennedy, 22 noiembrie, 1963. O combinaţie între dramă şi thriller, Parkland aduce în prim plan faptele unor oameni care s-au zbătut şi au dat dovada de eroism în nişte momente excepţionale.

Sub Ita

Streaming: Nowvideo, Streamthis, Videopremium

THRILLER – DURATA 100′ – USA
Nel febbraio del 1959, nove escursionisti russi si avventurano in una zona remota dei monti Urali. Due settimane dopo, vengono ritrovati morti, seminudi e senza ferite esterne. Ciò che è a loro successo ha sconcertato investigatori e ricercatori per decenni. Noto come l’incidente di passo Dyatlov, si dice che le morti siano state causate da incontri alieni e cospirazioni governative ma nessuno è mai risalito alla verità…

Devil's Pass - (2013)
Alt titlu:The Dyatlov Pass Incident
IMDB:5.3/10 din 3060 voturi
Gen:Mister, Suspans
Durata:100 minute
Regia:Renny Harlin
Actori:Richard Reid, Luke Albright, Gemma Atkinson, Matt Stokoe, Ryan Hawley

Terraferma 2011 Online Gratis

Terraferma 2011 Online Gratis Subtitrat O familie care trăiește în insula Sicilia , se confruntă cu sosirea unui grup de imigranți ilegali din Africa. Modul lor tradițional de viață în jurul valorilor din Mediterana, este acum uzurpat de turism și afluxul constant de imigranți care influențează fiecare membru al familiei pentru a lua propriile decizii, independente de ceilalți.
1 1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

A Sicilian family deals with the arrival of a group of immigrants on their island.

Ita

Streaming (AC3.BRRip): Nowvideo, Topvideo

DRAMMATICO – DURATA 88′ – ITALIA, FRANCIA
Linosa, isola siciliana abitata da pescatori, è ancora quasi intatta, al riparo dagli scempi del turismo di massa. Non è però al riparo dagli arrivi dei clandestini e dalla regola nuova del respingimento: la negazione stessa della cultura del mare, che obbliga al soccorso. A Linosa, insieme ai clandestini, arrivano una giovane donna che non vuole rinunciare a vivere una vita migliore e un ragazzo che, nella confusione, cerca la sua strada morale…

Terraferma - (2011)
IMDB:6.7/10 din 1264 voturi
Gen:Drama
Durata:88 minute
Regia:Emanuele Crialese | Roman Polanski | Jean-Pierre Dardenne | Luc Dardenne | Tate Taylor | Asghar Farhadi | George Clooney | David Cronenberg | Steve McQueen | Alejandro González Iñárritu | Philippe Falardeau | Rodrigo García | Nanni Moretti | Pedro Almodóvar
Actori:Donatella Finocchiaro, Martina Codecasa, Filippo Pucillo, Filippo Luna, Claudio Santamaria

Gravity 2013 Online Gratis

Gravity 2013 Online Gratis Subtitrat Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.
1 1



Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Ita

FANTASCIENZA – DURATA 93′ – USA
La dottoressa Ryan Stone, un brillante ingegnere medico, è alla sua prima missione a bordo di uno shuttle. Affianca la squadra del veterano Matt Kowalsky, al comado della sua ultima spedizione prima di ritirarsi in pensione. Il loro è un viaggio di ordinaria amministrazione che si trasforma in disastro quando, a causa di un evento non previsto, la navicella esplode, uccidendo il resto dell’equipaggio…

Gravity (2013)
Gravity 3D: Misiunea în spaţiu
Ratings: 8,8/10 from 17.741 users
Gen film, SF, Thriller
Durata 90 minute
Country: USA | UK
Regia Alfonso Cuarón
Cu Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen

Now You See Me 2013 Online Gratis

Now You See Me 2013 Online Gratis Subtitrat 
Now You See Me: Jaful perfect (2013) Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.
1
1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd1

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

HD

Filmul are în centru un grup de iluzionişti geniali, care se autointitulează The Four Horsemen şi perfectează jafuri ingenioase în timpul numerelor de magie, revărsând câştigurile obţinute în mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participă la spectacolele lor. Urmăriţi de agenţii FBI conduşi de către Dylan, cei patru magicieni se joacă de-a şoarecele şi pisica cu autorităţile federale şi reuşesc să rămână mereu cu un pas înaintea rivalilor, fiind ajutaţi în comiterea jafurilor de dispozitive de ultimă generaţie.

Atlas este liderul grupului de magicieni hoţi, specialist în prestidigitaţie, Merritt Osbourne e un hipnotizator care poate citi gândurile oamenilor şi care s-a aflat în serviciul Reginei Marii Britanii până când un incident sângeros l-a forţat să fugă în Las Vegas şi să se alăture bandei The Four Horsemen. Din grup mai fac parte Jack, un hoţ de buzunare care mânuieşte ca nimeni altul pachetele de cărţi de joc, și Henley, una dintre cele mai frumoase specialiste în evadări din lume. Singurul care îi poate opri și le poate demasca trucurile este Thaddeus, un fost magician transformat într-un aliat valoros al autorităţilor, care este detestat de colegii de breaslă fiindcă a vândut trucurile profesiei. Dar oare ce fac ei sunt doar niște trucuri, sau magie adevărată?

Ita

Atlas è il leader carismatico dei Four Horsemen, un gruppo di maghi e illusionisti che nasconde ben altri propositi. Il loro numero migliore infatti consiste nel mettere a segno rapine milionarie ai danni di banche che si trovano dall’altro lato del mondo e prosciugare i conti correnti delle persone che assistono ai loro spettacoli…

Now You See Me (2013)
Now You See Me: Jaful perfect
Regia Louis Leterrier
Cu Woody Harrelson, Michael Caine, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco
Gen film Thriller
Premiera in Romania 14.06.2013

Top Chef Romania Sezonul 2 Episodul 1 ONLINE

Top Chef  Romania Sezonul 2 Episodul 1 ONLINE
Top Chef Romania Sezonul 2 Episodul 1 live, Top Chef Romania video, Top Chef Romania Sezonul 2 Episodul 1 reluare, Top Chef Romania Sezonul 2 Episodul 1 video, Top Chef Romania Sezonul 2 21.10.2013 online video, Top Chef Romania reluare, Top Chef Romania Sezonul 2 Episodul 1 video online.
Luni, pe data de 21 Octombrie 2013, va invit sa urmariti un nou episod din emisiunea culinara Top Chef difuzata de Antena 1. Vezi in premiera, online gratuit, noii concurenti impreuna cu juriul format din: Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu in Top Chef sezonul 2 episodul 1 online. Antena 1 ascute din nou cuţitele şi pregăteşte cratiţele în cel de-al doilea sezon Top Chef România.Unii dintre cei mai buni bucătari ai momentului intră într-o competiţie a îndemânării, orgoliului şi ineditului ai cărei arbitri sunt cei mai apreciaţi şi experimentaţi specialişti în gastronomie din ţara noastră: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.Cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasă cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.