Pagini

Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 Noiembrie 2013 - Sezonul 3 Online

GALA Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 Noiembrie 2013 - Sezonul 3 - Emisiune Completa Mireasa Pentru Fiul Meu - Sezonul 3 din 2 Noiembrie 2013 de la ora 14:00 si 17 -VIDEO Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 2 Noiembrie 2013 de la ora 14:00, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 2 Noiembrie 2013 de la ora 14:00 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 2 Noiembrie 2013 de la ora 14:00 Video Complet. Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 din 02.11.2013 de la ora 14:00, Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 3 de astazi, 2 Noiembrie 2013 de la ora 14:00.
Partea 1 Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5

The Mutant Chronicles 2008 Online Subtitrat

Resursele naturale ale pamantului s-au epuizat si omenirea este intr-o continua batalie intr-un razboi initiat de cele patru Corporatii conducatoare: Capitol, Bauhaus, Mishima si Imperial. Mitch Hunter, soldat ai corporatiei Capitol, este implicat intr-o batalie disperata pentru a opri inaintarea armatei Bauhaus. Cand o bomba ratacita distruge un sigiliu de piatra, el se confrunta cu un nou dusman, necromutanti hidosi cu excrescente osoase ce cresc din bratele lor ca niste sabii. Mutantii incep sa se multiplice din ce in ce mai mult si distrug totul in calea lor.
Cd1 720
Cd2 720





1 Fratele Samuel, conducatorul unui cult antic numit Fratia, este pastratorul Cronicilor, o carte ce prevestea atat aparitia Mutantilor cat si existenta unui Izbavitor care ii va distruge. Samuel ca el este Izbavitorul menit sa se avante spre centrul pamantului si sa distruga sursa flagelului mutant. El il recruteaza pe Mitch si impreuna creaza o echipa ai caror menbrii sunt Steiner (ofiter Bauhaus), un manuitor de sabii Severian, El Jesus (luptator de strada), Duval (o tanara fara frica) si Juba. Filmul urmareste misiunea lor de a salva planeta de hoardele pradatoare de mutanti ucigasi.

Mutant Chronicles - (2008)
Războiul mutanţilor
IMDB:5.2/10 din 17646 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Groaza, SF
Durata:111 minute
Regia:Simon Hunter
Actori:Devon Aoki, Luis Echegaray, Ron Perlman, Roger Ashton-Griffiths, John Malkovich

Sex And Death 101 2007 Online Subtitrat

Sex şi moarte / Sex and Death 101 (2007) online subtitrat Viata unui barbat este data peste cap cand primeste un email in care sunt trecute numele tuturor persoanelor cu care a facut sex si… cu care va face sex. Situatia se inrautateste cand protagonistul intalneste o femeie fatala (Winona Ryder), care vaneaza barbati vinovati de abuz sexual. O comedie neagra scrisa si regizata de scenaristul Daniel Waters (Heathers). Roderick Blank (Simon Baker) s-a pregatit pentru un viitor previzibil, de om insurat si linistit, dar soarta are un fel amuzant de a incurca lucrurile exact atunci cand te astepti mai putin. Mesajul misterios aparut in inbox il impinge pe Roderick sa descopere originile acestei stranii comunicari, nu inainte de a se indragosti de o vaduva neagra periculoasa pe nume Death Nell (Winona Ryder) care nu figura pe lista.
1 2 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Sex and Death 101 - (2007)
Sex şi moarte
IMDB:6.0/10 din 7029 voturi
Gen:Comedie, Drama, Romantic
Durata:100 minute
Regia:Daniel Waters
Actori:Tanc Sade, Patton Oswalt, Simon Baker, Winona Ryder, Neil Flynn

Tom And Jerry's Giant Adventure 2013 Online Subtitrat

Tom și Jerry au parte de noi aventuri alături de amicul lor Jack ce deține un parc de amuzament. Cu ajutorul unor boabe de fasole magice începe acțiunea și totodată atracția de care parcul lui Jack avea mare nevoie.
1 1 1 1







Tom and Jerry's Giant Adventure - (2013)
IMDB:8.0/10 din 41 voturi
Gen:Familie, Comedie, Animatie
Durata:57 minute
Regia:Directors: Spike Brandt , Tony Cervone
Actori:Grey DeLisle, Paul Reubens, Thomas F. Wilson, Garrison Keillor, Jacob Bertrand

War 2007 Online Subtitrat

Dupa ce partenerul sau e ucis de catre Rogue, un asasin deja celebru pentru astfel de operatiuni, agentul FBI Jack Crawford jura sa-l gaseasca pe criminal si astfel sa razbune moartea partenerului sau. Insa Rogue se dovedeste a fi foarte bine ascuns, fiind de negasit timp de 3 ani. De-abia dupa ce iese la suprafata pentru a porni razboiul intre 2 grupari mafiote, Jack Crawford are sansa sa-l captureze.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2



Cd1
Cd2



Hotarat sa nu o scape, agentul isi conduce echipa de specialiti direct in mijlocul conflictului dintre cele doua grupuri asiatice. Insa setea sa de razbunare ii intuneca judecata si astfel violenta atinge culmi nebanuite. Pe parcursul luptei Crawford se intalneste cu Rogue si descopera ca multe dintre lucrurile pe care el le credea simple sunt in realitatea mult mai complicate.

Ita

Ita

Ita

John Crawford e Tom Lone sono due agenti dell'FBI di San Francisco impegnati nella lotta alle Triadi cinesi e agli Yakuza e sono anche alla ricerca del Solitario, un killer mercenario che miete vittime nella malavita giapponese.
Durante uno scontro a fuoco in un porto, Lone spara in faccia al killer che, caduto in acqua, viene dato per morto anche se non vi è traccia del suo corpo. Il mattino seguente, John telefona a Tom dicendogli che una talpa all'interno dell'FBI collabora con la Yakuza. Poco dopo il Solitario irrompe in casa di Tom, uccidendo lui e la sua famiglia e dando, infine, fuoco alla casa. John, precedentemente invitato dal suo amico per un barbecue, arriva sul luogo del delitto, capisce che il responsabile del massacro è il Solitario e giura di vendicarsi.
Tre anni dopo il massacro, il Solitario torna a uccidere, massacrando sia membri del clan Shiro della Yakuza, ovvero i suoi precedenti capi, sia membri della Triade cinese capeggiata dal clan Chang. Le sue azioni scatenano una guerra e John Crawford, sempre sulle tracce del killer, ha la sua occasione per fermarlo.

War (2007)
Un asasin nemilos
Rating IMDB: 6.2/10 din 48228 voturi
Gen: Actiune | Crima | Suspans
Regia: Philip G. Atwell
Durata: 103 minute
Actori: Devon Aoki | Nadine Velazquez | Kennedy Montano | Terry Chen | Sung Kang

The Class 2008 Online Subtitrat

Bazat pe romanul autobiografic omonim al lui Francois Begaudeau şi câştigător al Premiului Palm d’Or la Festivalul de la Cannes, filmul prezintă un an din cariera tânărului profesor de limba şi literatura franceză, Francois (interpretat de Francois Begaudeau), care predă elevilor de 14 ani, la o şcoala publică de cartier din Paris, populată majoritar de imigranţi. Printre ei se numără inteligentul Wei – un imigrant chinez timid, Souleymane – un băiat turbulent din Mali, guralivele şi intrigantele Louise şi Esmeralda, isteaţa şi morocănoasa negresă Khoumba şi Carl – un copil din Caraibe, care a fost exmatriculat de la şcoala la care studiase înainte. Cu stilul lui franc şi extravagant, Francois îşi ia adeseori prin surprindere elevii, dar atunci când aceştia îi pun la grea încercare calităţile de dascăl, principiile lui sunt supuse unor dileme morale.
Cd1 720
Cd2 720

1


Cd1
Cd2

Este un film extrem de dens, dar foarte bine facut. surprinde evolutia unei clase pe parcursul unui intreg an scolar. spectatorul poate astfel sa faca cunostiinta cu sistemul de invatamant din franta, care difera extrem de mult fata de al nostru.
elevii din aceea scoala, de minoritati extrem de variate, invata usor usor sa se accepte intre ei, si cu ajutorul profesorului de limba franceza, care le este si diriginte. putem observa ca toti elevii- nu sunt actori profesionisti, nici macar numele nu sunt schimbate, sunt extraordinar de naturali si de expresivi si cu niste personalitati debordante, de-aici si aparand conflictele mai mult sau mai putin grave. acesti adolescenti cer explicatii pentru absolut orice si sunt obisnuiti sa-si exprime opiniile si mai ales sa le sustina cu o vehementa uneori exagerata.
ceea ce mi se pare extraordinar este faptul ca regizorul reuseste sa evite acel aer pedagogic, educativ al unui film ce se incadreaza in acest gen, si totusi cred ca putem afirma ca avem multe de invatat din aceasta capodopera cinematografica : toleranta, acceptarea celorlalti, asumarea propriei identitati si mai ales integrarea.
personajul carl afirma la un moment dat, in cadrul unui conflict legat de cupa africii, ca el se considera francez, indiferent de originile sale, incercand sa le insufle si celorlalti aceasta credinta.

Ita

COMMEDIA – DURATA 128′ – FRANCIA
François Bégaudeau è insegnante di francese in una scuola media superiore parigina. Facciamo la sua conoscenza mentre si incontra con i colleghi (vecchi e nuovi arrivati) ad inizio anno scolastico. Da quel momento rimarremo sempre all’interno delle mura scolastiche seguendo il suo rapporto con una classe. Il suo metodo d’insegnamento, che si rivolge a un gruppo eterogeneo di ragazzi e ragazze, mira ad offrire loro la migliore educazione possibile…

The Class - (2008)
În clasă
Alt titlu:Entre les murs
La classe – Entre les murs
IMDB:7.6/10 din 18958 voturi
Gen:Drama
Durata:128 minute
Țară: Franța
Regia:Laurent Cantet
Actori:Agame Malembo-Emene, Arthur Fogel, Boubacar Toure, Carl Nanor, Dalla Doucoure

Titanic 1997 Online Subtitrat

Acum, intr-o editie epeciala pe DVD, capodopera epica apartinand lui James Cameron iti taie respiratia, cuprinzand secvente care nu au mai fost vazute pana acum, oferind fanilor o perspectiva cu totul noua si mult mai profunda despre cum a fost creat acest film premiat cu Oscar.
1 1 1 1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un şir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită. Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a "navei viselor" s-a încheiat printr-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.Am dorit să fac acest film nu numai pentru a arăta moartea dramatică a acestei nave infame, ci şi scurta şi glorioasa ei viaţă. Pentru a reda frumuseţea, exuberanţa, optimismul şi speranţa Titanicului, pasagerii şi echipajul său, şi procesul înfruntării lor cu partea întunecată a naturii umane din spatele acestei tragedii, celebrează potenţialul nelimitat al spiritului uman.

Ita Cd1
Ita Cd2

Streaming (DVDRip):
Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo
Videopremium: 1° Tempo2° Tempo

DRAMMATICO – DURATA 194′ – USA
Un equipaggio cerca di recuperare un dioamente nel relitto del Titanic, e va dall’unica superstite. Flashback. Rose è una giovane aristocratica che viaggia nella prima classe del Titanic, Jack invece è un pittore bello e squattrinato che naviga stipato in terza classe. I due non potranno più lasciarsi e sfidano fino all’ultimo le convenzioni sociali. Nel mentre il Titanic affonda…

Titanic - (1997)
IMDB:7.6/10 din 440241 voturi
Gen:Aventura, Drama, Istoric, Romantic
Durata:194 minute
Regia:James Cameron
Actori:Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Gloria Stuart, Bill Paxton, Bernard Hill, David Warner, Victor Garber, Jonathan Hyde, Suzy Amis, Lewis Abernathy, Nicholas Cascone, Dr. Anatoly M. Sagalevitch, Michael Ensign, Danny Nucci, James Lancaster, Ewan Stewart

Best Intentions 2011 Online Subtitrat

Din dragoste cu cele mai bune intenţii spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.


720





Best Intentions (2011)
Titlu original: Legjobb szándék
Notă IMDb: 6.4/10 4 premii și 10 nominalizări.
Țară: Hungary
Gen: DRAMĂ
Durată: 1 oră și 45 minute
Regie: Adrian Sitaru
Scenariu: Adrian Sitaru
Cu: Bogdan Dumitrache, Marian Ralea, Natasa Raab

Paris By Night 2012 Online Subtitrat

Une nuit -este un film online de crimă ,drama frantuzesc regizat de Philippe Lefebvre si lansat pe 04 ianuarie 2012.Simon Weiss este un ofițer de politie, care începe în fiecare seară sa viziteze cluburile de noapte: aflandu-se in vizorul IGS în urma unui raport, el încearcă să afle cine ia înscenat..Actori Roschdy Zem, Sara Forestier, Samuel Le Bihan



Paris by Night - (2012)
Parisul, noaptea
Alt titlu:Une nuit
IMDB:6.5/10 din 429 voturi
Gen:Crima, Drama
Țară: Franța
Durata:100 minute
Regia:Philippe Lefebvre
Actori:Jean-Pierre Martins, Sara Forestier, Roschdy Zem, Samuel Le Bihan, Jean-Christophe Bouvet

The Book of Daniel 2013 Online Subtitrat

În anul 605 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de către babilonieni și mulți dintre tinerii reprezentativi au fost luați și duși în captivitate, inclusiv Daniel care a fost dus în Babilon spre a-l deservi pe puternicul Împărat Nebuchandnezzar. Daniel cu un curaj și încredere față de Dumnezeu chiar și în aceste situații dificile a avut o mare încredere de sine și un impact pozitiv atât asupra oamenilor de rând cât și asupra regalităților.
1 1







In 605 B.C. Jerusalem was conquered by the Babylonnians and many of their best young men were taken into captivity, including Daniel. Daniel was taken to Babylon to serve it. As Powerful King , Nebuchandnezzar. Daniel as an example of boldness and faithfulness to God in the most difficult circumstances had eternal impact on the people and the kings that he encountered.

The Book of Daniel - (2013)
IMDB:6.4/10 din 53 voturi
Gen:Drama
Regia:Anna Zielinski
Actori:Matthew Tailford, Lance Henriksen, Robert Miano, Alice Amter, Rolf Saxon

Powder Blue 2009 Online Subtitrat

Mai mulţi locuitori ai Los Angeles-ului se intersectează în Ajun de Crăciun într-un bar, împinşi de tragedie sau hazard. Patronul unui striptease-bar (Patrick Swayze), o stripteuză cu vino-încoace (Jessica Biel), un antreprenor de pompe funebre care se îndrăgosteşte de ea, un mafiot (Kris Kristofferson) care negociază condiţiile de retragere ale unui fost angajat (Ray Liotta), un fost preot (Forest Whitaker) cu intenţii sinucigaşe care se îndrăgosteşte de un transsexual, toţi intră în contact şi-şi revizuiesc relaţiile în urma unor evenimente surprinzătoare..
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Powder Blue - (2009)
IMDB:6.3/10 din 9120 voturi
Gen:Drama
Durata:106 minute
Regia:Timothy Linh Bui
Actori:Eddie Redmayne, Chandler Canterbury, Ravi Patel, Navid Negahban, Alejandro Romero

Iron Man 3 2013 Online Subtitrat

Iron Man: Omul de oțel 3 (2013) Sony Stark folosește ingeniozitatea sa pentru a lupta împotriva celor care au distrus lumea sa privată și, în curând merge până împotriva dușmanului său cel mai puternic, dar: Mandarin. Regizat de Shane Black . In rolurile principale Robert Downey Jr. , Guy Pearce . Iron Man 3 este un film super-erou american viitoare oferind Marvel Comics Iron Man caracter, produs de Marvel Studios si distribuit de catre Walt Disney Studios Motion Pictures. Wikipedia Data lansării pe piață : 24 aprilie 2013 (versiune inițială) Director : Shane Black Producator : Kevin Feige Prequel : Iron Man 2 Scenariu : Drew Pearce , Shane Black.
1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Nanotehnologia doctorului Aldrich Killian, Extremis, va duce la transformarea unor persoane în maşini de ucis. Printre aceştia se vor afla Jack Tagger, devenit Firepower şi fostul locotenent-colonel în armata Statelor Unite, Eric Savin, numit Cooldblod.

Iron Man va trebui sa le tina piept. Mandarinul, va apărea în plan secundar. Este posibil ca apariţia personajului in Iron Man 3 să fie doar o introducere pentru Iron Man 4 sau The avengers 2 mai plin de actiune si aventura, unde va fi într-adevăr situat în centrul acţiunii.

In aprilie vom avea parte de premierea unuia dintre cele mai asteptate filme din 2013 , si anume Iron Man 3 . Este a 3a parte din celebrul film Iron Man , si din Robert Downey jr si zvonurile spun ca Iron Man cel nou va fi o mica continuare din The Avangers .Premiera in Romania
26.04.2013

Streaming (AC3.BRRip):
Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo
Streamthis: 1° Tempo2° Tempo
Videopremium: 1° Tempo2° Tempo

AZIONE – DURATA 140′ – USA, CINA
Tony Stark e il suo alter ego Iron Man si ritrovano ad affrontare un nuovo nemico che non conosce alcun limite. Quando Stark trova il suo mondo personale distrutto per mano del rivale, si imbarca in una straziante missione tesa a trovare il responsabile. Mettendo alla prova il suo coraggio e con la schiena al muro, Stark è costretto a ricorrere alle sue sole forze e abilità per sopravvivere e proteggere le persone a lui più care…

Iron Man 3 - (2013)
Iron Man - Omul de oţel 3
IMDB:8.1/10 din 28429 voturi
Gen:Actiune, SF, Suspans
Durata:130 minute
Regia:Shane Black
Actori: Robert Downey jr., Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Guy Pearce, Don Cheadle, Rebecca Hall, Jon Favreau, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Ty Simpkins, William Sadler, Dale Dickey, Ashley Hamilton, Yvonne Zima, Stan Lee

The Hobbit: An Unexpected Journey 2012 Online Subtitrat

The Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbitul: O călătorie neaşteptată (2012) Aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori.
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1 720
Cd2 720

Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neştiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuşi un curaj şi o ingeniozitate care îl surprind şi pe el, dar intră şi în posesia "preţiosului" inel al lui Gollum, cu calităţi misterioase şi foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu şi-l poate imagina încă.

Cd1 Ita
Cd2 Ita

Streaming (AC3.BRRip-Completo):
Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo
(AC3.BDRip)
Nowvideo: Parte 1Parte 2Parte 3

AVVENTURA – DURATA 174′ – USA, NUOVA ZELANDA
Lo hobbit Bilbo Baggins lascia la Contea, dove vive, per avventurarsi verso il monte Solitario, accompagnato da alcuni nani.Scopo del viaggio è reclamare un tesoro che è stato loro sottratto dal dragone Smaug…

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Hobbitul: O călătorie neaşteptată
Lo Hobbit: Un viaggio inaspettato
Rating IMDB: 8.5/10 din 118617 voturi
Gen: Aventura | Fantezie
Regia: Peter Jackson
Durata: 169 minute
Actori: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt, Stephen Hunter, Dean O'Gorman, Aidan Turner, John Callen, Peter Hambleton, Adam Brown, Cate Blanchett, Elijah Wood, Ian Holm, Christopher Lee, David Tennant, Andy Serkis, Jed Brody, Mark Hadlow, Hugo Weaving, Andy Serkis

Olympus Has Fallen 2013 Online Subtitrat

Olympus Has Fallen – Cod Roşu la Casa Albă (2013) După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa. Cu Gerard Butler, Aaron Eckhart şi Morgan Freeman în centrul acţiunii, Cod Roşu la Casa Albă este un thriller incitant, adus de MediaPro Distribution, din 5 aprilie, pe marile ecrane.
1 1 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1 720
cd2 720

Un piccolo gruppo di estremisti, armati fino ai denti e meticolosamente addestrati, dà il via ad un audace agguato in pieno giorno alla Casa Bianca, oltrepassando l’edificio e prendendo in ostaggio il Presidente Benjamin Asher (Aaron Eckhart) e il suo staff all'interno dell’impenetrabile bunker presidenziale sotterraneo. Il loro obiettivo è quello di mettere sotto scacco l’intera nazione degli Stati Uniti, attaccandoli con le loro stesse armi. Mentre infuria una battaglia campale sul prato della Casa Bianca, l'ex responsabile della sicurezza presidenziale, Mike Banning (Gerard Butler), si unisce alla mischia, scoprendo che è l’unico membro dei Servizi Segreti ancora vivo nell’edificio assediato. Banning usa la sua preparazione e la dettagliata conoscenza della residenza presidenziale per divenire gli occhi e le orecchie del vice presidente Allan Trumbull (Morgan Freeman) e dei suoi consiglieri. Nel momento in cui gli invasori iniziano a giustiziare degli ostaggi minacciando di ucciderne molti di più se non vengono esaudite le loro richieste, Banning, cerca di individuare il giovane figlio del presidente, nascosto da qualche parte all’interno dell’edificio, e salvare il presidente stesso prima che i terroristi possano mettere in atto il loro piano. Quando il numero delle vittime aumenta e il tempo sta per scadere, diventa chiaro che Banning rappresenta l’unica speranza degli Stati Uniti per evitare la catastrofe.

Cd1 Ita
Cd2 Ita

Mike Banning è un agente dei servizi segreti che ha perso lavoro ed onore, ritenuto responsabile della morte accidentale della first lady. Quando però la Casa Bianca è attaccata da un gruppo di terroristi nord-coreani, Mike viene richiamato in servizio e dovrà dimostrare con i fatti di essere l’unico uomo che può salvare la vita del Presidente e il futuro della nazione stessa…

Olympus Has Fallen - (2013)
Cod Roşu la Casa Albă
Attacco al potere – Olympus Has Fallen (2013)
IMDB:7.1/10 din 13761 voturi
Gen:Actiune, Suspans
Durata:120 minute
Regia:Antoine Fuqua
Actori:  Phil Austin, Finley Jacobsen, Dylan McDermott, Gerard Butler, Angela Bassett
Premiera in Romania 05.04.2013

Open Pit 2011 Online Subtitrat


Open Pit (Rosia Montana din Peru)


Open Pit, spune povestea uriaşului complex de mine de aur Yanacocha, din Peru. Minele au fost concesionate unuia dintre acţionarii Gabriel Resources, compania americană Newmont, care este acuzată de ţăranii şi activiştii din Peru că, prin ceanurile folosite în procesul de exploatare, a distrus agricultura pe o rază de câteva zeci de kilometri şi că, pentru a-şi facilita accesul la zăcămintele de aur, a reuşit să “cumpere” întreaga administraţie publică, de la preşedintele ţării, până la poliţiştii cu cele mai mici grade.



Tensiunile sociale, saracia, pierderea traditiilor locale, contaminarea apelor potabile si bolile reprezinta numitori comuni ai comunitatilor din apropierea exploatatiilor pe baza de cianura. Un documentar realizat de un grup de jurnalisti de investigatie, despre efectele pe care le produce una dintre cele mai mari mine de aur din lume, situata intr-o zona cu istorie bogata din Peru, surprinde prin asemanarile cu situatia de la Rosia Montana. Poate materialul jurnalistic sa ofere indicii despre soarta comunitatii din Muntii Apuseni?
“Open Pit” (Mina de suprafata) este un film documentar lansat in 2011, care isi propune sa ofere o imagine asupra impactului mineritului pe baza de cianura, dincolo de studiile corporatiste.
Yanacocha, cea mai profitabila mina din America Latina si a doua ca marime din lume, este situata la 4000 de metri altitudine, pe culmile Anzilor, la 50 de km de orasul peruan cu bogata istorie incasa, Cajamarca.

Mina de aur Yanacocha, Peru

Vedere de ansamblu a minei de aur Yanacocha, Peru
Mina este detinuta in prezent de americanii de la Newmont Mining Corp (51%), compania peruana Buenaventura of Peru si de Banca Mondiala, prin International Finance Corporation, care detine 5% si care ar trebui sa reprezinte o garantie a respectarii standardelor etice din domeniu. De precizat este ca Newmont detine si o participatie de 13% la Gabriel Resources, in timp ce Banca Mondiala a refuzat sa finanteze proiectul minier din Romania.
Mina de aur, promisiunea unei vieti mai bune
Deschiderea exploatarii in 1993 a reprezentat pentru comunitatea locala, care practica in principal agricultura de subzistenta, o mare speranta pentru dezvoltare economica si cresterea nivelului de trai.
Si intr-adevar, din punct de vedere economic, mina reprezinta un real succes – conditiile geologice sunt favorabile, expertii locali spun ca implicarea companiei peruane asigura respectarea standardelor nationale, iar guvernul este incantat de incasarile generate de activitatea economica.
Potrivit politicii de redevente, regiunea Cajamarca beneficiaza de jumatate din impozitul pe venit platit de Yanacocha, bani care contribuie la dezvoltarea unor proiecte economice si sociale, generatoare de locuri de munca, pentru promovarea educatiei, agriculturii si turismului.
Potrivit datelor companiei, Yanacocha lucreaza cu 500 de furnizori locali, de unde cumpara totul, de la materiale de constructii, la echipamente si servicii de telefonie. Compania a construit sute de kilometri de drumuri in zona, inclusiv un drum pentru trafic greu, de 40 de milioane de dolari, care asigura accesul la mina.
In total, valoarea investitiilor directe depaseste suma de doua miliarde de dolari, in timp ce profitul sare binisor de sapte miliarde de dolari.
Totul, in schimbul unei exploatatii gigant, cu cinci cariere, care se intinde pe o suprafata de 23.000 de metri patrati. Circa 600.000 de tone de pamant sunt dislocate in fiecare zi, prin explozii controlate. Dintr-o suta de tone de pamant, se obtine o singura uncie de aur, echivalentul unui inel.

Mina de aur Yanacocha, Peru

Vedere din satelit a minei de aur Yanacocha, Peru
Prea frumos ca sa fie adevarat
Am putea spune ca regiunea Cajamarca a facut un pact avantajos cu diavolul, dar cat de avantajos este, de fapt, acest compromis?
In apropiere de piata centrala din Cajamarca se afla o cladire din piatra numita “Camera rascumpararii”. In acea incapere a fost intemnitat, in 1532, regele incas Atahualpa. El a facut un pact cu colonialistii spanioli, promitandu-le ca va umple camera cu bijuterii din aur, in schimbul libertatii sale. Desi s-a tinut de cuvant, spaniolii tot l-au ucis. Iar de atunci, strainii continua sa “fure” aurul, se plang batranii locului.
De 20 de ani, de cand a inceput exploatarea zacamantului aurifer, zeci de protestatari au murit in urma ciocnirilor violente cu fortele de ordine.

Zeci de protestatari si-au pierdut viata in urma ciocnirilor cu fortele de ordine

In timp ce mina se extinde tot mai mult, inghitand munte dupa munte, localnicii raman fara surse de apa potabila. Panza freatica este contaminata, specii intregi de plante medicinale dispar, animalele mor, iar oamenii se imbolnavesc.
Ocupatiile lor de baza, agricultura si pastoritul, sunt amenintate de noile conditii de mediu, in timp ce comunitati intregi care au fost stramutate, au pierdut contactul cu vechile traditii si obiceiuri locale.
Bastinasii acuza inselatorie
Un studiu de caz realizat in anii 2000 de o organizatie internationala dezvaluie cum resimt bastinasii activitatea miniera. Oamenii si-au vandut pamananturile pe nimic, deoarece li s-a spus ca nu vor fi sapate decat cateva “gauri”, iar activitatile agricole vor putea continua in acel loc. Ei nici macar nu au inteles pe deplin conceptul de “vanzare definitiva” a pamantului, in conditiile in care, conform traditiilor milenare din comunitatile de pe culmile Anzilor, oamenii fac schimb de pamanturi de generatii intregi, insa continua sa il foloseasca la comun.
Apele repezi de munte, pline de duhoare
In plus, oamenii se plang de duhoarea apei din rauri, care capata uneori nuante galbui sau maronii si care transporta de multe ori deseuri din zona de exploatare. Totusi, cateva comunitati se bazeaza exclusiv pe aceasta sursa de apa si au fost raportate multe cazuri de imbolnavire a oamenilor si a animalelor.

Rauri poluate langa mina de aur Yanacocha, Peru

Rau care curge in apropierea exploatatiei miniere de la Yanacocha, Peru
Intr-adevar, investigatii ale Organizatiei Mondiale de Sanatate arata ca apa este poluata cu diferite substante toxice, precum cuprul, a caror concentratie este si zeci de ori mai mare decat standardele internationale. De asemenea, rapoartele intocmite arata ca aciditatea apei este deosebit de crescuta. In astfel de conditii, pestii si broastele au disparut, desi reprezentau o sursa de hrana pentru locuitori.
Un stil de viata milenar, care se stinge
Alte comunitati au fost stramutate in intregime in Cajamarca, dar le este imposibil sa se adapteze vietii de oras. Traditii milenare sunt pe cale de disparitie, in timp ce oamenii nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca si traiesc din ajutoare sociale.
De la inceperea exploatarii, s-a inregistrat o crestere de pana la 20% a numarului de copii abandonati, dar si amplificarea violentei domestice si a dificultatilor financiare.
Intoxicatie cu mercur
In vara anului 2000, un camion incarcat cu mercur, care se indrepta catre Lima, s-a rasturnat in apropierea localitatii Choropampa, deversand pana la 150 de kg de substanta toxica. Localnicii au crezut ca este vorba despre un tip de metal pretios, au strans substanta si au depozitat-o in case. Simptomele intoxicatiei cu mercur au inceput sa apara in cateva zile si cateva persoane au fost spitalizate. Compania a fost acuzata ca nu a informat corect si la timp localnicii despre pericol. Pe de alta parte, incidentul a demonstrat ca accidente cu risc ridicat pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor pot avea loc in orice moment.

Open Pit (2011)
Imdb: Ratings: 8,6/10 from 10 users
Country: Canada
Gen: Documentar, Istoric
Anul apariţiei: 2011
Durata: 72 minute

X FACTOR - SEZONUL 3 EPISODUL 7 ONLINE

X FACTOR - SEZONUL 3 EPISODUL 7 ONLINE - 3 NOIEMBRIE 2013
  
Vezi online integral show-ul tv românesc - x factor, sezonul 3 episodul 7 gratis, difuzat duminică orele 20.30 pe Antena 1, in data de 3.11.2013

X FACTOR 2013 - SEZONUL 3 EPISODUL 7 ONLINE INTEGRAL

Duminică in data de 3 noiembrie 2013, urmăreşte show-ul muzical românesc - x factor, sezonul 3 episodul 7 online gratis, difuzat pe Antena 1 si in reluare  
Partea 2

MICA MIREASĂ - EPISODUL 90 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 90 ONLINE GRATIS SUBTITRAT DIN 3 NOIEMBRIE2013
  Urmăreşte   Episodul 89 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.  mica mireasa, mica mireasa ep 90 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 90 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 90 online, Mica Mireasa Episodul 90, online Mica Mireasa Episodul 90

PRODANCA ŞI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 8 ONLINE

PRODANCA SI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 8 DIN 3 NOIEMBRIE 2013


PRODANCA ŞI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 8 ONLINE GRATIS


Urmăreşte sâmbătă, cel mai nou episod din reality show-ul, Prodanca si Reghe - afaceri de familie, episodul 8 online, difuzat in data de 3 noiembrie 2013 pe Euforia tv.

PRODANCA ŞI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 7 ONLINE

PRODANCA SI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 7 DIN 2 NOIEMBRIE 2013


PRODANCA ŞI REGHE - AFACERI DE FAMILIE - EPISODUL 7 ONLINE GRATIS


Urmăreşte sâmbătă, cel mai nou episod din reality show-ul, Prodanca si Reghe - afaceri de familie, episodul 7 online, difuzat in data de 2 noiembrie 2013 pe Euforia tv.

VOCEA ROMÂNIEI - SEZONUL 3 - EPISODUL 6 ONLINE

VOCEA ROMÂNIEI - SEZONUL 3 - EPISODUL 6 ONLINE GRATIS SUBTITRAT INTEGRAL
Urmăreşte sâmbătă, orele 20.30 - cel mai tare show tv muzical, Vocea României - sezonul 3 episodul 6 online, difuzat integral de pro tv, in data de 2 noiembrie 2013.
Sâmbătă, de la orele 20.30, urmăreşte show-ul muzical, Vocea României - sezonul 3 episodul 6 online gratis integral, difuzat de pro tv in data de 2 noiembrie 2013. 1 Partea 2 Partea 3 Partea 1 Partea 2 Partea 3 Server 2/Partea 1 Partea 2 Partea 3

DANSEZ PENTRU TINE 1 NOIEMBRIE 2013 ONLINE

DANSEZ PENTRU TINE - SEZONUL 14 EPISODUL 3 DIN 1 NOIEMBRIE 2013
Dansez pentru tine, revine la pro tv cu sezonul 14, vineri 1 NOIEMBRIE 2013, de la orele 20.30!
Urmăreşte gratis show-ul - Dansez pentru tine, sezonul 14 episodul 3 online integral, difuzat in data de 1.11.2013
Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6 În această toamnă, ghinionul se sparge pe ringul visurilor de la ProTV! Cel de-al XIV-lea sezon al super show-ului care realizează cu măiestrie coregrafia perfectă cu ajutorul dansului, al emoţiilor şi al decorurilor spectaculoase dă şansa unor oameni greu încercaţi de ghinioane să-şi schimbe soarta. Opt vedete autohtone vor lupta până la epuizare în sala de repetiţii pentru a da tot ce-i mai bun din ele pe ringul de dans şi pentru a aduce fericirea în viaţa partenerilor lor. Vineri de vineri, timp de şapte săptămâni, telespectatorii ProTV se vor lăsa conduşi de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur într-o lume a emoţiilor, a oamenilor puternici, a vedetelor hotărâte să schimbe în bine viaţa cuiva şi a dansului care nu cunoaşte paşi greşiţi.Mihai Petre jurizează impresia tehnică, Emilia Popescu acordă note pentru impresia artistică, Edi Stancu punctează coregrafia, Wilmark punctează originalitatea dansurilor, iar Beatrice Rancea punctează spectaculozitatea.Opt vedete au acceptat provocarea de a intra în ringul visurilor, într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, acolo unde vor fi nevoiţi să demonstreze că sunt dispuşi să lupte cu dăruire, generozitate şi responsabilitate pentru visul partenerilor lor.

DANSEZ PENTRU TINE - SEZONUL 14 EPISODUL 3 DIN 1 NOIEMBRIE 2013

DANSEZ PENTRU TINE - SEZONUL 14 EPISODUL 3 DIN 1 NOIEMBRIE 2013
Dansez pentru tine, revine la pro tv cu sezonul 14, vineri 1 NOIEMBRIE 2013, de la orele 20.30!
Urmăreşte gratis show-ul - Dansez pentru tine, sezonul 14 episodul 3 online integral, difuzat in data de 1.11.2013
Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6 În această toamnă, ghinionul se sparge pe ringul visurilor de la ProTV! Cel de-al XIV-lea sezon al super show-ului care realizează cu măiestrie coregrafia perfectă cu ajutorul dansului, al emoţiilor şi al decorurilor spectaculoase dă şansa unor oameni greu încercaţi de ghinioane să-şi schimbe soarta. Opt vedete autohtone vor lupta până la epuizare în sala de repetiţii pentru a da tot ce-i mai bun din ele pe ringul de dans şi pentru a aduce fericirea în viaţa partenerilor lor. Vineri de vineri, timp de şapte săptămâni, telespectatorii ProTV se vor lăsa conduşi de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur într-o lume a emoţiilor, a oamenilor puternici, a vedetelor hotărâte să schimbe în bine viaţa cuiva şi a dansului care nu cunoaşte paşi greşiţi.Mihai Petre jurizează impresia tehnică, Emilia Popescu acordă note pentru impresia artistică, Edi Stancu punctează coregrafia, Wilmark punctează originalitatea dansurilor, iar Beatrice Rancea punctează spectaculozitatea.Opt vedete au acceptat provocarea de a intra în ringul visurilor, într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, acolo unde vor fi nevoiţi să demonstreze că sunt dispuşi să lupte cu dăruire, generozitate şi responsabilitate pentru visul partenerilor lor.

Suflete pereche Episodul 549 ONLINE

Suflete pereche Episodul 549 ONLINE
Suflete pereche Episodul 549 VIDEO - Suflete pereche Episodul 549 VIDEO ONLINE
Server 2/Partea 1 Partea 2 Vezi in data de 2 noimbrie 2013, serialul indian - Suflete Pereche ajuns la Episodul cu numărul 549 Integral Gratis, difuzat pe postul Naţional Tv. Suflete pereche Episodul 549 Online Gratis Subtitrat,Suflete pereche Episodul 549 Online Tradus

MICA MIREASĂ - EPISODUL 89 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 89 ONLINE GRATIS SUBTITRAT DIN 2 NOIEMBRIE2013
  Urmăreşte   Episodul 89 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.  mica mireasa, mica mireasa ep 89 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 89 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 89 online, Mica Mireasa Episodul 89, online Mica Mireasa Episodul 89

MICA MIREASĂ - EPISODUL 88 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 88 ONLINE GRATIS SUBTITRAT DIN 1 NOIEMBRIE2013
  Partea 2 Server 2/Partea 1 Partea 2 Urmăreşte   Episodul 88 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.  mica mireasa, mica mireasa ep 88 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 88 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 88 online, Mica Mireasa Episodul 88, online Mica Mireasa Episodul 88

NEXT STAR - 31 OCTOMBRIE 2013 - EPISODUL 7 ONLINE

NEXT STAR - 31 OCTOMBRIE 2013 - EPISODUL 7 ONLINE

Urmăreşte online, o noua ediţie a emisiuni - Next Star, sezonul 2 episodul 7 integral gratis, difuzată in data de 31 octombrie 2013 pe Antena 1. 
Urmăreşte joi, 31 octombrie 2013 o noua ediţie, a emisiuni - Next Star, sezonul 2 episodul 7 difuzată integral gratis pe Antena 1.
Subtitrare NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Online Gratis | Film NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Online | Watch NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Online | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Online cu Subtitrare | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Subtitrare Free | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Gratis | Subtitrare NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Gratis | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Subtitrat in romana | Torrent NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 | Download NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 gratis | Trailer NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 | NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 film online gratis | Filmul NEXT STAR – SEZONUL 2 EPISODUL 7 Online | Filme Online NEXT STAR - SEZONUL 2 EPISODUL 7 ONLINE DIN 31 OCTOMBRIE 2013 Urmăreşte joi, o noua ediţie a emisiuni - Next Star, sezonul 2 episodul 7 online integral, difuzată pe Antena 1, in data de 31 octombrie 2013 de la orele 20.30!

Suflete pereche Episodul 548 ONLINE

Suflete pereche Episodul 548 ONLINE
Suflete pereche Episodul 548 VIDEO - Suflete pereche Episodul 548 VIDEO ONLINE
Server 2 Vezi in data de 1 noimbrie 2013, serialul indian - Suflete Pereche ajuns la Episodul cu numărul 548 Integral Gratis, difuzat pe postul Naţional Tv. Suflete pereche Episodul 548 Online Gratis Subtitrat,Suflete pereche Episodul 548 Online Tradus

Suflete pereche Episodul 547 ONLINE

Suflete pereche Episodul 547 ONLINE
Suflete pereche Episodul 547 VIDEO - Suflete pereche Episodul 547 VIDEO ONLINE
Vezi in data de 31 octombrie 2013, serialul indian - Suflete Pereche ajuns la Episodul cu numărul 547 Integral Gratis, difuzat pe postul Naţional Tv. Suflete pereche Episodul 547 Online Gratis Subtitrat,Suflete pereche Episodul 547 Online Tradus