Pagini

Straight A's 2013 Online

Straight A's 2013 Online Gratis Subtitrat
Straight A’s este o comedie romantică regizată de James Cox. Scott (Ryan Phillippe), un om care a stat timp de 10 ani într-o clinică de dezintoxicare este bântuit de fantoma mamei sale moarte care încearcă să-l convingă să se întoarcă acasă la familia lui. Echipat cu o sacoşă de pastile şi un sac plin cu marijuana, acesta se întoarce în Shreveport. Aici dă ochii cu soţia fratelui său şi, în acelaşi timp, prima lui iubire, Katherine (Anna Paquin)
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Fortat de fantoma mamei sale sa se intoarca la familia abandonata, un fost dependent de droguri ia o sacosa de pastile si un sac de Marijuana si porneste pe drumul spre Shreveport.

Sub Ita

Sub Ita

Streaming: Nowvideo   Putlocker   Videopremium

COMMEDIA – DURATA 88′ – USA
Un uomo che ha fatto dentro e fuori dalla clinica per dieci anni per combattere le proprie dipendenze è ossessionato dal fantasma della madre defunta che lo spinge a fare ritorno a casa dalla famiglia che ha abbandonato anni prima. Con in mano nient’altro che una boccetta di pillole e un sacchetto di marjiuana, l’uomo fa ritorno a Shreveport dove sarà costretto ad affrontare la moglie del fratello, il suo primo amore, che è ancora invaghita di lui…

Straight A's (2013)
Rating IMDB: 4.9/10 din 486 voturi
Gen: Comedie | Drama
Country: USA
Regia: James Cox
Actori: Riley Thomas Stewart | Ursula Parker | Ryan Phillippe | Powers Boothe | Anna Paquin

Ghajini 2008 Online

Ghajini 2008 Online Gratis Subtitrat 
 Sanjay Singhania (Aamir Khan) este un bogat magnat care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt, dupa ce a fost lovit de un stâlp de metal, atunci când a încercat să impiedice crima prietenei lui. Din cauza ranilor grave suferite la cap, poate sa isi aminteasca numai ultimele cincisprezece minute, neavand amintiri legate de evenimente sau incidente care s-au întâmplat înainte în viaţa sa.
Cd1 720
Cd2 720







El isi poate continua viata prin ajutorul tatuajelor pe care si le face si prin fotografiile polaroid care il ajuta sa isi aminteasca incidentele care i s-au intamplat. Povestea lui este urmarita indeaproape de către un ofiţer de poliţie (Riyaz Khan), care il urmareste datorita multiplelor crime pe care le-a comis incercand sa gaseasca ucigasul prietenei sale, prin intermediul unui jurnal. Cazul sau a stranit de asemenea interesul unei studente la medicina, Chitra (Jiah Khan), care este în căutarea unui pacient deosebit pentru proiectul sau de la facultate.

Ghajini - (2008)
IMDB:7.0/10 din 11751 voturi
Gen:Actiune, Drama, Romantic, Mister, Suspans
Country: India
Regia:A.R. Murugadoss
Actori:Asin, Jiah Khan, Asif Ahmed, John Cardiel, Vibha Chhibber

BloodRayne 3 The Third Reich 2010 Online

BloodRayne 3 The Third Reich 2010 Online Gratis Subtitrat Rayne luptă impotriva naziştilor în Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, perioadă în care îl întâlneşte pe Ekart Brand, un lider nazist care plănuieşte să îl injecteze pe Adolf Hitler cu sângele lui Rayne în încercarea de a-l transforma într-un damphyr (jumătate om, jumătate vampir) şi de a obţine imortalitatea.
Cd1 720
Cd2 720



Pe frontul de Est, in timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Rayne jumatate om,jumatate vampir ii intalneste pe Nathaniel,Vasyl si Magda, un grup de partizani.El ii ajuta sa elibereze un tren plin cu detinuti care trebuiau sa ajunga intr-un lagar fascist de concentrare.Doctorul nazist Mangler care efectueaza teste asupra vampirilor incerca sa-l captureze pe Rayne pentru a-i lua sange.Scopul sau este de a-l injecta pe Adolf Hitler astfel conducatorul celui de-al 3-lea Reich devenind jumatate vampir si astfel, nemuritor.

Bloodrayne: The Third Reich - (2010)
Zombie Massacre
IMDB:2.9/10 din 2872 voturi
Gen:Suspans, Groaza, Fantezie, Comedie, Aventura, Actiune
Durata:79 minute
Regia:Uwe Boll
Actori:Nik Goldman, Willam Belli, Steffen Mennekes, Davorka Tovilo, Safiya Kaygin

BloodRayne 2 Deliverance 2007 Online

BloodRayne 2 Deliverance 2007 Online Gratis Subtitrat
In Bloodrayne 2 actiunea se petrece la cateva sute de ani mai tarziu. Acum Rayne a ajuns in Statele Unite ale Americii, in perioada Vestului salbatic, in orasul Deliverance, Montana. Odata ajunsa aici, Rayne descopera ca Vestul salbatic este mai sangeros de cat se astepta, si asta datorita existentei unui grup de vampiri-cowboy care terorizeaza orasul noaptea.






Acesti vampiri fac parte din banda condusa de Billy the Kid, care este dispus sa faca orice ca sa isi creeze un imperiu al sau propriu. Fara pic de mila, Billy the Kid, rapeste locuitorii micului oras, omorandu-i si amenintandu-le copii.
In speranta de a infarnge banda de vampiri a lui Billy the Kid, Rayne se aliaza cu Pat Garret, un membru al societatii Brimstone, care a fost considerat mort pana acum, un preot fals, si un vagabond pe nume Franson. Impreuna vor incerca sa il opreasca pe Billy the Kid si sa arate lumii intregi mai exact cum anume a fost castigat Vestul salbatic.

Ita

Streaming: Nowvideo Zinwa

AZIONE – DURATA 99′ – CANADA, GERMANIA
La trama vede un sanguinario Billy the kid vampiro tiranneggiare la città di Deliverance arrivando ad uccidere persino bambini per creare il suo regno del terrore. Arriveranno a salvare il mondo un manipolo di reietti dall’inferno, con il destino già segnato dalla morte, capitanati dalla bella Rayne…

BloodRayne: Deliverance - (2007)
Regina vampirilor 2
IMDB:2.6/10 din 6837 voturi
Gen:Actiune, Fantezie, Western
Durata:99 minute
Regia:Uwe Boll
Actori:Michael Eklund, Michael Teigen, Natassia Malthe, Michael Paré, Tyron Leitso

BloodRayne 1 2005 Online

BloodRayne 1 2005 Online Gratis Subtitrat
România, 1746. Rayne (Kristanna Loken) încearcă să îşI răzbune mama (interpretată de Daniela Nane), ucisă cu mulţi ani în urmă chiar de tatăl ei, Kagan (Sir Ben Kingsley), rege al vampirilor. Rayne va porni în căutarea lui Kagan alături de alţi doi încercaţi vânători de vampiri, Vladimir (Michael Madsen) şi Sebastian (Matt Davis).
Cd1 720
Cd2 720







In the Eighteenth Century, Rayne is the half-human half-vampire Dhampir and the lead attraction in a carnival's freak-show in Romania. When she escapes, she meets a fortuneteller that tells that her mother was raped by the king of the vampires Kagan and she decides to destroy her father. In her journey for revenge, she meets Vladimir and Sebastian, the leaders of the fortress of vampire hunters Brimstone, and she joins their society. She seeks for powerful talismans to defeat Kagan, while the skilled warriors Vladimir and Sebastian train her to face the forces of Kagan and her human side falls in love with Sebastian.

Ita

Streaming (AC3.DVDRip): Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo (DVDRip): Nowvideo

AZIONE – DURATA 95′ – GERMANIA
Nella Transylvania del diciottesimo secolo, Rayne è una dhampir, una creatura per metà vampiro e metà umana frutto della violenza subita dalla madre da parte di Kagan, il Re dei Vampiri. Si unisce così ai cacciatori di vampiri Sebastian e Vladimir in cerca di vendetta…

BloodRayne - (2005)
Prinţesa vampirilor
IMDB:2.8/10 din 25214 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Fantezie, Groaza
Durata:95 minute
Regia:Uwe Boll
Actori:Esteban Cueto, Madalina Constantin, Michelle Rodriguez, Michael Paré, Udo Kier

A Serious Man 2009 Online

A Serious Man 2009 Online gratis Subtitrat
A Serious Man (2009),Un tip serios 1967, America de Nord. Larry Gopnik, etnic evreu, profesor universitar de fizică, simte că viaţa lui personală şi profesională se duc pe apa sâmbetei. După ce soţia lui, Judith, îl anunţă că intenţionează să divorţeze şi să se mute împreună cu colegul lui de serviciu, Sy Ableman, Larry trebuie să îşi adune toate forţele pentru a continua să fie tolerant cu Arthur, fratele lui, care pare incapabil să îşi găsească un loc de muncă şi pare să fi prins rădăcini pe canapeaua lui. În plus, fiul său, Danny, consumă marijuana şi are un comportament indisciplinat la şcoală, iar fiica lui, Sarah, îi înşală încrederea furându-i bani din portofel pentru a face o operaţie estetică la nas.
Cd1 720
Cd2 720

Ca şi cum aceste probleme nu ar fi fost suficiente, Larry este mituit de către un student în schimbul unei note de trecere şi apoi este ameninţat cu un proces pentru defăimare, primeşte o serie de scrisori anomine de la cineva care îi sabotează postul de la universitate şi este torturat constant de o vecină superbă care obişnuieşte să facă plajă dezbrăcată chiar sub fereastra lui. Decis să devina un om serios şi auster, Larry Gopnik cere ajutorul şi sfatul a trei rabini diferiţi.

Ita

Streaming (AC3.DVDRip): Nowvideo:
COMMEDIA – DURATA 106′ – USA
1967. Il professor di fisica Larry Gopnik sta attraversando il suo annus horribilis: viene lasciato dalla moglie Judith che si è innamorata di un suo collega; riceve delle lettere minatorie che minacciano di compromettere la sua carriera all’università e un suo studente lo ricatta. Distrutto e tormentato, Larry si rivolge a tre diversi rabbini…

A Serious Man - (2009)
Un tip serios
IMDB:7.0/10 din 63076 voturi
Gen:Drama, Comedie
Durata:106 minute
Regia:Ethan Coen | Joel Coen
Actori:Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Fred Melamed, Sari Lennick, Aaron Wolf, Jessica McManus, Peter Breitmayer, Brent Braunschweig, Amy Landecker, Simon Helberg, Adam Arkin, George Wyner, Fyvush Finkel, Katherine Borowitz, Steve Park, Allen Lewis Rickman

The Informant! 2009 Online

The Informant! 2009 Online Gratis Subtitrat
The Informant este ecranizarea unui roman ce prezintă unul dintre cele mai celebre scandaluri industriale de la sfârşitul secolului trecut. Damon este Mark Whitacre, directorul diviziei de produse biologice a ADM, unul dintre cei mai mari producători mondiali din domeniul alimentar. În 1992, Whitacre a devenit unul dintre cei mai importanţi whistleblower-i (adica "persoană care suflă din fluier", termen economic ce denumeşte angajatul care face publice informaţii despre practicile ilegale din cadrul unei companii) ai tuturor timpurilor.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Whitacre, care ocupă şi funcţia de vice-preşedinte al ADM, a dezvăluit FBI-ului practicile ilegale de fixare a preţului ale companiei, iar apoi a devenit o adevărată cârtiţă a Biroului, înregistrând convorbirile board-ului ADM. "Cariera" lui Whitacre a devenit ulterior şi mai spectaculoasă decât cea a lui Jeffrey Wigand (interpretat de Russell Crowe în The Insider), dar ce a păţit vice-preşedintele ADM vom vedea în filmul lui Sorderbergh.

Trailer

Streaming Ita:  Nowvideo  Videopremium

COMMEDIA – DURATA 108′ – USA
Mark Whitacre (Matt Damon), manager emergente della potente multinazionale agroalimentare Archer Daniels Midland (ADM), scopre una cospirazione ai danni dei consumatori e decide di rivelarne l’esistenza all’Fbi. Convinto di essere acclamato come un eroe accetta di indossare delle microspie durante alcuni appuntamenti per permettere agli agenti federali di verificare la sua teoria…

The Informant! - (2009)
Informatorul!
IMDB:6.5/10 din 37596 voturi Nominalizat pentru 2 Golden Globes. Alte 10 nominalizări.
Gen:Comedie, Drama, Suspans
Durata:108 minute
Regia:Steven Soderbergh
Actori:Tom Papa, Lucas McHugh Carroll, Craig Ricci Shaynak, Howie Johnson, Ann Dowd

The River Why 2010 Online

The River Why 2010 Online Gratis Subtitrat
Amplasat pe malul unui râu sălbatic, râul ce este povestea a 20 de ani Gus Orviston, Mozart a flyfishing (Zach Gilford, "Friday Night Lights", care pleacă de acasă său oraş mare în revolta de la părinţii săi (Willam Hurt , "Into the Wild", şi Kathleen Quinlan, "Apollo 13" de a trăi într-o cabină izolată pe malul unui râu sălbatic şi nu fac nimic, dar peşte. În loc de a gasi fericirea de pescuit, dezolare lui îl conduce pe o căutare reticente pentru auto-descoperire.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



The River Why is an adaptation of the 1983 Sierra Club novel by David James Duncan. The coming-of-age tale centers on a young man named Augustine "Gus" Orviston (Zach Gilford) and his quest for an elusive rainbow trout, which is a metaphor for the man's internal search for self-knowledge. Amber Heard plays his love interest, a tomboy fly-fisher named Eddy.

Sub Ita

Sub Ita

Streaming ita : TopVideo

DRAMMATICO – DURATA 101′ – USA
Un giovane pescatore, Gus Orviston è alla ricerca di un’inafferrabile trota arcobaleno, metafora della ricerca umana della conoscenza di sé…

The River Why - (2010)
Il fiume delle verità
IMDB:5.6/10 din 1043 voturi
Gen:Drama, Romantic
Durata:101 minute
Regia:Matthew Leutwyler
Actori:Zach Gilford, Amber Heard, William Hurt, Dallas Roberts, Kathleen Quinlan, William Devane, Drew Barrios, Gabby Brooks, Keagan Brooks, Landon Brooks

The Colony 2013 Online

The Colony 2013 Online Gratis Subtitrat
În 2045, Pământul se confruntă cu condiții extreme de eră glaciaă care forțează supraviețuitori să trăiască în buncăre subterane. Provocările lor sunt de a ține controlul bolilor și de hrană insuficientă, dar mai pesus de toate să-și păsteze umanitatea. Doi soldați, Briggs (Laurence Fishburne) si Mason (Bill Paxton) sunt liderii unui astfel de buncăr, Colony 7. Briggs, Sam (Kevin Zegers) și Graydon (Atticus Dean Mitchell) trebuie să meargă până la Colony 5 dupa ce au primit un semnal de ajutor, doar că acolo i-au găsit asediați de canibali. La intoarcerea la Colony 7, Briggs trebuie să se confrunte cu Mason, care în același timp conduce un ostilă de preluare de buncăr… Acum amenințarea care-i aștepta era chiar mai mare decât …natura.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Pământul se confruntă cu condiții extreme de frig care forțează supraviețuitori să trăiască în buncăre subterane. Provocările lor sunt controlul bolilor și producerea de hrană suficientă

Ita

Ita

Streaming: Nowvideo  Putlocker  Topvideo Videopremium Videozed

DRAMMATICO – DURATA 95′ – CANADA
La Terra è diventata un pianeta di ghiaccio e gli ultimi umani sopravvissuti sono costretti a vivere sotto la superficie ghiacciata. Stremati dal freddo e dalla fame, i membri della Colonia 7 sospettano il peggio quando perdono il contatto con i solialtri sopravvissuti a loro noti della Colonia 5. Nel tentativo di conoscere quale destino sia toccato alla Colonia 5, una squadra di uomini della Colonia 7 scopre una minaccia ancora peggiore del freddo, iniziando una disperata lotta per salvarsi in quella che potrebbe essere l’ultima resistenza dell’umanità. …

The Colony - (2013)
IMDB:5.7/10 din 424 voturi
Gen:Actiune, SF, Suspans
Durata:95 minute
Regia:Jeff Renfroe
Actori:Atticus Dean Mitchell, Dru Viergever, Lisa Berry, Michael Mando, Charlotte Sullivan

Everything Must Go 2010 Online

Everything Must Go 2010 Online Gratis Subtitrat
Aceasta comedie cu accente dramatice il are ca protagonist pe Nick Porter, reprezentantul comercial al unei companii, care trece prin cea mai proasta zi din viata lui. Dupa ce este concediat, iar incercarea lui de a se razbuna pe angajatori merge foarte prost, ajunge acasa doar pentru a descoperi ca sotia l-a parasit si a schimbat toate incuietorile casei in care au locuit ani de zile impreuna.
Cd1 720
Cd2 720

cd1
Cd1

Cd1
Cd2

Iar pentru ca asta nu ar fi fost suficient, toate bunurile lui si-au gasit loc aruncate in curtea din fata casei. Singura cale prin care Nick poate sa-si tina in siguranta lucrurile de valoare este organizarea unei vanzari improvizate in curte. Disperat, acesta cade din nou in patima acloolului care i-a distrus viata, insa descopera la scurt timp ca vanzarea pe care a organizat-o il ajuta sa se repuna pe picioare, ca un fel de terapie. Nu dureaza mult pana cand isi face noi prieteni si se indragosteste de Samantha.

Everything Must Go - (2010)
IMDB:6.5/10 din 23884 voturi
Gen:Comedie, Drama
Durata:97 minute
Regia:Dan Rush
Actori:Glenn Howerton, Christopher Jordan Wallace, Jason Spisak, Rosalie Michaels, Matthew Dearing

Brave 2012 Online

Brave 2012 Online Gratis Subtitrat 

Brave – Neînfricată (2012)

Actiunea din "Brave" e plasata in tinuturile de sus, mistice, ale Scotiei, unde Merida e o printesa in regatul condus de Regele Fergus (Billy Connolly) si Regina Elinor (Emma Thompson). Ea e o fiica neascultatoare si un foarte bun arcas. Merida sfideaza obiceiurile sacre ale tarii si determina harababura in tot regatul.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



In incercarea de a indrepta lucrurile, Merida cauta ajutor de la o batrana excentrica - Femeia Inteleapta (Julie Walters) si i se indeplineste o dorinta nepotrivita. Ca invitati ai Meridei si pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriasul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) si dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane).
Initial, vocea printesei Merida trebuia sa fie cea a actritei Reese Witherspoon, dar aceasta a avut programul prea incarcat si in locul ei a venit Kelly Macdonald.

Ita

Ita

Streaming (AC3.BRRip): Nowvideo Videopremium  Vimple

ANIMAZIONE – DURATA 93′ – USA
Pur essendo figlia del re Fergus e della regina Elinor, Merida è cresciuta tra le alte valli scozzesi in maniera libera e selvaggia, con il sogno di crearsi un giorno il proprio destino in maniera autonoma, senza necessariamente dover rispondere ai doveri che il suo ruolo le impone…

Brave (2012)
Neînfricată
Ribelle – The Brave
Rating IMDB: 7.3/10 din 72805 voturi
Gen: Animatie | Actiune | Aventura | Comedie | Familie | Fantezie
Regia: Mark Andrews | Brenda Chapman
Durata: 93 minute
Actori: Steven Cree | Kelly Macdonald | Julie Walters | Kevin McKidd | Robbie Coltrane

My Bloody Valentine 2009 Online

My Bloody Valentine 2009 Online Gratis Subtitrat
Ai întâlnire cu un criminal. Sunt mai multe moduri prin care poţi sa-ţi pierzi capul... Un coşmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orăşel în care se petrece una dintre cele mai terifiante poveşti ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiţilor prinde viaţă în cea mai înfricoşătoare experienţă 3D a anului. Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind "cel mai bun film horror al tuturor timpurilor", My Bloody Valentine 3D/Infern de Ziua Îndrăgostiţilor foloseşte tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coşmar de un realism de-a dreptul terifiant..
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraş de Ziua Îndrăgostiţilor, însă marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă şi cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (Jaime King – “The Spirit”, “Sin City”), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith – “Final Destination”, “Dawson’s Creek”), şeriful oraşului. Dar chiar în seara aceea, după ani de linişte, ceva din trecutul întunecat al oraşului Harmony se trezeşte. Cu o mască de gaze pe faţă şi înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănţuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah şi Axel realizează că acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune…

Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind “cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, My Bloody Valentine 3D/Infern de Ziua Îndrăgostiţilor foloseşte tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coşmar de un realism de-a dreptul terifiant.

Ita

Ita

Streaming:   Nowvideo   Videopremium

HORROR – DURATA 101′ – USA
Tom fa ritorno nella sua città natale, dalla quale mancava da tempo, nel ventesimo anniversario di una terribile strage, consumatasi il giorno di San Valentino, che costò la vita a 22 persone. Invece di essere ben accolto, si trova sospettato del massacro, il cui colpevole non era mai stato identificato e solo la sua ragazza di un tempo, Sarah, lo crede innocente…

My Bloody Valentine - (2009)
Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D
San Valentino di sangue 3D
IMDB:5.5/10 din 31003 voturi
Gen:Groaza, Suspans
Durata:101 minute
Regia:Patrick Lussier
Actori:Betsy Rue, Edi Gathegi, Megan Boone, Karen Baum, Joy de la Paz

Neon Flesh 2010 Online

Neon Flesh 2010 Online Gratis Subtitrat
Ricky este un delincvent care s-a transformat în om de afaceri și se pregătește pentru momentul în care mama sa va fi eliberată din închisoare. Pentru a celebra acest eveniment important, tânărul decide să inaugureze un nou bordel.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Astfel, el angajează un proxenet, pe prietena acestuia și un transexual pentru a se ocupa de toate detaliile. Când ziua cea mare sosește, Ricky are parte de o surpriză de proporții: mama lui suferă de Alzheimer și nu are nicio idee cine este tânărul din fața ei. Povestea devine chiar mai complicată pentru Ricky deoarece gangsterul El Chino își simte afacerea amenințată, așa că pornește pe urmele sale.

Spa

Comedia trepidante y alocada ambientada en los bajos fondos y con tintes de humor negro, cuenta la historia de Ricky (Mario Casas), un joven que se ha criado en un entorno de delincuencia y que vive rodeado de prostitutas, yonkis y chulos, cuyo único sueño es el reencuentro con su madre Pura (Ángela Molina) encarcelada cuando solo tenía 12 años. En ese reencuentro Ricky le hace a su madre un regalo muy especial: el HIROSHIMA CLUB.

Neon Flesh - (2010)
Carne de neón
Alt titlu:Carne de neón
IMDB:5.2/10 din 689 voturi
Gen:Comedie, Suspans
Country Spain France Sweden Argentina
Durata:98 minute
Regia:Paco Cabezas
Actori:Angela Molina, Macarena Gomez, Mario Casas, Blanca Suárez, Antonio de la Torre, Dario Grandinetti, Juan Carlos Vellido, Luciano Cáceres, Vicente Romero, Dámaso Conde

Emperor 2012 Online

Emperor 2012 Online Gratis Subtitrat 
În 1945, la sfârșitul primului război mondial II-lea, Japonia tocmai a predat în Statele Unite. Pe personal de generalul Douglas MacArthur (Tommy Lee Jones), comandantul suprem al forțelor de ocupație și, de fapt, președintele pro tempore al țării, General Bonner fellers (Matthew Fox), constata el însuși având de a decide cu privire la soarta împăratului Hirohito și posibilitatea de a spânzurat ca un criminal de război. Pentru a influența alegerea sa va fi căutarea frenetică de Aya, un student japonez care a cunoscut cu mult înainte de Statele Unite și a căzut în dragoste.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

embed default Emperor 2012 Film Online Subtitrat

Una storia di amore e di comprensione immerso le tensioni e le incertezze dei giorni immediatamente successivi alla resa del Giappone alla fine della seconda guerra mondiale. Al personale del generale Douglas MacArthur (Jones), il governatore de facto del Giappone come Comandante Supremo delle forze di occupazione, un esperto giapponese leader, Generale Bonner Fellers (Fox) ha il compito di giungere ad una decisione di importanza storica: l'imperatore Hirohito dovrebbe essere processato e impiccato come criminale di guerra? Interwoven è la storia di amore Fellers 'con Aya, una studentessa di scambio giapponese che aveva incontrato anni prima negli Stati Uniti Memorie di Aya e la sua ricerca per trovarla nelle devastate dopoguerra paesaggio aiuto Fellers di scoprire sia la sua saggezza e la sua umanità e gli permettono di venire alla decisione epocale che ha cambiato il corso della storia e del futuro di due nazioni.

Trailer

Streaming Ita:  Nowvideo    Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 98′ – GIAPPONE
Nel 1945, sul finire della Seconda guerra mondiale, il Giappone si è appena arreso agli Stati Uniti. Nello staff del generale Douglas MacArthur, comandante supremo delle forze di occupazione e di fatto presidente pro tempore del paese, il generale Bonner Fellers si ritrova a dover decidere sulla sorte dell’imperatore Hirohito e sulla possibilità di impiccarlo come criminale di guerra…

Emperor 2012
Ratings: 6,1/10 from 1.027 users
Durata 105 min
Director: Peter Webber
Writers: Vera Blasi, David Klass
Gen: Drama | History | War
Data 27 July 2013 (Japan)
Country: USA | Japan
Cast: Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Eriko Hatsune, Toshiyuki Nishida, Masayoshi Haneda, Kaori Momoi, Colin Moy, Masatoshi Nakamura, Masatô Ibu, Aaron Jackson, William Wallace

When the Lights Went Out 2012 Online

When the Lights Went Out 2012 Online Gratis Subtitrat 
Trebuie să recunosc, coperta german arată mai mult decât demonică filmul se dovedește a fi. Totuși, există destul de puține spectacole frumoase, chiar și mama care are cel mai dur de locuri de muncă pentru a scoate. Și ea abia face, în opinia mea.Filmul merge o linie subțire între a merge în întuneric (nu joc de cuvinte destinate), iar unele s-ar putea ca decizia este nevoie de aproximativ jumping sau nu sari peste margine (ar fi rasfatul vă spun că, așa că am lăsa ca unul deschis).
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Altă decizie inteligentă film se face, că nu încearcă să întreacă Exorcistul. Aceasta ar fi o luptă pierdută de la a lua merge, așa că nici nu încearcă să meargă acea direcție. Ea are câteva idei frumoase aici și acolo, dintre care unele nu sunt explorate în continuare (din păcate). Per total, un efort decent.

Ita

Streaming: Nowvideo   Videopremum

HORROR – DURATA 86′ – GRAN BRETAGNA
Yorkshire, 1974. Dopo un’eternità, i Maynards sembra aver trovato la casa ideale in cui vivere. Dopo il trasferimento, però, cominciano a notare un bizzarro comportamento nella figlia dodicenne Sally, che sente strani rumori e vede cose a cui i genitori inizialmente non danno peso…

When the Lights Went Out (2012)
Rating IMDB: 5.1/10
Gen: Groaza | Suspans
Regia: Pat Holden
Durata: 86 minute
Actori: Claire Catterson | Martin Compston | Kate Ashfield | Peter Egan | Nicky Bell

House at the End of the Street 2012 Online

House at the End of the Street 2012 Online Gratis Subtitrat
Sarah (Elisabeth Shue) şi fiica sa Elissa (Jennifer Lawrence) se mută într-un oraş nou, iar adolescenta e dornică să afle lucruri despre noii vecini. Curând, cele două află că în casa de lângă cea pe care o locuiesc a avut loc o tragedie în familie. Părinţii au fost ucişi de fiica lor adolescentă, iar fiul (Max Thieriot) a rămas singur. Băiatul se împrieteneşte cu noua sa vecină, iar Elissa descoperă că tragedia familiei din casa de lângă nu s-a terminat nici pe departe.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Adolescent mama lui Elissa și Sarah tocmai s-au mutat într-un oraș nou atunci când descoperă cu groază că această casă de lângă ei a fost recent scena unei crime duble oribil.Inițială surpriză, totuși, lasă loc pentru curiozitatea și Elissa începe să fie interesat în celălalt finendone implicat personal după ...

Ita

Ita

Streaming (DVDRip): Nowvideo Putlocker Topvideo Videopremium

THRILLER – DURATA 101′ – USA
L’adolescente Elissa e la madre Sarah si sono appena trasferite in una nuova città quando con raccapriccio scoprono che l’abitazione vicino alla loro è stata di recente teatro di un orribile doppio omicidio. Lo stupore iniziale lascia però spazio alla curiosità ed Elissa comincia a interessarsi alla vicenda finendone coinvolta in prima persona dopo aver…

House at the End of the Street (2012)
Rating IMDB: 5.7/10 din 5722 voturi
Gen: Groaza | Suspans
Regia: Mark Tonderai
Durata: 101 minute
Actori: Jennifer Lawrence | Max Thieriot | Nolan Gerard Funk | Hailee Sisera | Krista Bridges

A Late Quartet 2012 Online

A Late Quartet 2012 Online Gratis Subtitrat
Peter Mitchell e conducătorul unui cvartet care colindă lumea de mulţi ani oferind concerte de muzică clasică melomanilor. Atunci când Peter află că e bolnav de Parkinson, îşi dă seama că zilele în care va putea atinge corzile şi arcuşul cu precizie, fără să-i tremure mâna, sunt numărate. Prin urmare îşi anunţă cei trei colegi muzicieni că începutul noii stagiuni va marca şi retragerea sa de pe scenă.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Vestea dată de Peter destabilizează şi pune la încercare relaţiile dintre toţi cei patru muzicieni: Daniel Lerner, care e vioara întâi, Robert Gelbart, care e vioara a doua şi soţia celui de-al doilea, Juliette, care cântă la violă. Părerile sunt împărţite: unii cred că dorinţa de retragere a lui Peter trebuie respectată, mai cu seamă că el, prietenul, mentorul şi fostul profesor al celor din cvartet, şi-a pierdut soţia cu un an în urmă; alţii cred că Peter renunţă înainte de vreme. Robert, care nu a mai cântat de mult o partitură de vioara întâi se gândeşte să părăsească şi el cvartetul, dar Daniel - vioara întâi - îl asigură că nu ar putea cânta fără el, iar soţia sa, Juliette îl avertizează că ambiţiile sale personale nu ar trebui să dezbine ceea ce au construit atâţia ani.

Ita

Ita

Streaming: Nowvideo  Putlocker

DRAMMATICO – DURATA 105′ – USA
Peter, Robert, Juliette e Daniel suonano il violino insieme da una vita, condividendo la passione per la musica e calcando le scene dei migliori palcoscenici di New York. Stanno per celebrare il venticinquesimo anno di attività quando la notizia che a Peter, da sempre leader del quartetto, è stato diagnosticato un male incurabile si ripercuote sulle esistenze degli altri…

A Late Quartet (2012)
Una fragile armonia
Rating IMDB: 6.6/10 din 974 voturi
Gen: Drama
Regia: Yaron Zilberman | Robert Zemeckis | David Ayer | Wes Anderson | Stephen Chbosky | Ben Lewin | Quentin Tarantino | Bennett Miller | Simon Curtis | Alejandro González Iñárritu | Robert Lorenz | Lasse Hallström | George Clooney
Durata: 105 minute
Actori: Imogen Poots | Kevin Cannon | Liraz Charhi | Christopher Walken | Madhur Jaffreydr

My Future Boyfriend 2011 Online

My Future Boyfriend 2011 Online Gratis Subtitrat
My Future Boyfriend online se contureaza in jurul lui Pax, un arheolog din viitor, de peste 1.000 de ani, care descoperă un roman de dragoste scris in zilele noastre. El devine curios şi vrea să călătorească în timp pentru a afla despre acest lucru numit “dragoste”. Persoana de la care el e decis să obţină răspunsurile e chiar autoarea romanului, Elizabeth Barett.
O poveste romantica.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

An archaeologist (Barry Watson) from 1000 years in the future uncovers a romance novel written in our time. Curious, he journeys back to find out about this thing called "love" from the novel's author (Sara Rue). Set in New Orleans, shooting in Atlanta, Nov 2010

My Future Boyfriend - (2011)
Iubitul meu din viitor
IMDB:5.1/10 din 932 voturi
Gen:Comedie, Romantic, SF, Suspans
Durata:73 minute
Regia:Michael Lange
Actori:Justin Smith, Jordan Wall, Mike Pniewski, Fred Willard, Barry Watson

Escape from Planet Earth 2013 Online

Escape from Planet Earth 2013 Online Gratis Subtitrat

Escape from Planet Earth – Evadare de pe planeta Pământ (2013)

Actiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou naţional pentru populaţia extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei BASA îl informează pe Scrotch că fratele său Gary, a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch nescoteşte ordinele lui Gary şi se înhamă într-o misiune de salvare.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Pe planeta Baab astronaut Scorch Supernova este un erou național. Maestru de îndrăzneală în misiunile cele mai periculoase, Scorch este capabil de a obține performanțe uluitoare cu ajutorul liniștit de fratele său Gary, șeful de misiuni pentru BASA-press.
Când capul de BASA Lena informează frații un SOS a venit de la o planetă notorietate periculos, Scorch decide să acționeze pe cont propriu și refuză sfatul dat de fratele său. Din acest motiv astronaut de luminozitate se trezeste prins intr-o capcana de rău general Shanker și Gary decide să se întoarcă în pământ pentru a salva pe fratele său, soția și fiul său. La sosire, străinul este capturat de teren și realizat în Zona 51. Aici se imprieteneste cu un grup de deținuți și a început proiectarea unui plan de a scăpa de închisoare.

Ita

Ita

Streaming: Nowvideo Topvideo Videopremium

Sul pianeta Baab, Scorch Supernova è un astronauta osannato come un eroe dalla popolazione aliena blu. Mentre suo fratello di Gary è più responsabile e ha un lavoro di peso nell’agenzia spaziale Basa, Scorch ama il rischio, il pericolo e le azioni audaci tanto che, dopo la ricezione di una richiesta d’aiuto di un pianeta considerato da tutti pericoloso, non esita a disattendere i consigli di Gary e mettersi a bordo della sua astronave…

Escape from Planet Earth - (2013)
Evadare de pe planeta Pământ
IMDB:5.2/10 din 2285 voturi
Gen:Animatie, Aventura, Comedie
Durata:89 minute
Regia:Cal Brunker
Actori:Paul Scheer, Rob Corddry, Jonathan Morgan Heit, Jason Benson, Sofía Vergara

Ninja: Shadow of a Tear 2013 Online

Ninja: Shadow of a Tear 2013 Online Gratis Subtitrat
Casey Bowman un expert in arte martiale,este urmarit si atacat de doi talhari inarmati cu arme albe, atunci cand cumpara sotiei sale un pandativ,un simbol al fericirii.Mai târziu în acea noapte , Casey se duce la cumparaturi pentru a satisface pofetele sotiei insarcinate Namiko,atunci când el trebuie sa plateasca isi aminteste ca a uitat portofelul si se grăbește sa ajunga acasă. Acesta o gaseste pe Namiko ucisa si cu gâtul tăiat de o armă din sârmă ghimpată .
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Casey, maestru ninjitsu, nu -și mai poate reveni și caută răzbunare atunci când soția lui însărcinată este ucisă…

Ninja: Shadow of a Tear - (2013)
IMDB:6.4/10 din 696 voturi
Gen:Actiune, Crima, Suspans
Țară: Tailanda
Durata:95 minute
Regia:Isaac Florentine
Actori:Mika Hijii, Vithaya Pansringarm, David Bueno, Tim Man, Mukesh Bhatt

Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 Online

Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 Online Gratis Subtitrat
Un bunic de 86 de ani pornește într-o călătorie trăsnită prin America alături de un partener neobișnuit: nepotul său de 8 ani, Billy.






Eighty-six-year-old Irving Zisman is on a journey across America with the most unlikely companion: his eight-year-old grandson Billy, in "Jackass Presents: Bad Grandpa". This October, the signature Jackass characters Irving Zisman (Johnny Knoxville) and Billy (Jackson Nicoll) will take movie audiences along for the most insane hidden camera road trip ever captured on camera. Along the way Irving will introduce the young and impressionable Billy to people, places, and situations that give new meaning to the term "childrearing". The duo will encounter male strippers, disgruntled child beauty pageant contestants (and their equally disgruntled mothers), funeral home mourners, biker bar patrons, and a whole lot of unsuspecting citizens. Real people in unreal situations, making for one really messed up comedy.

Jackass Presents: Bad Grandpa - (2013)
Bad Grandpa
IMDB:6.9/10 din 18196 voturi
Gen:Comedie
Durata:92 minute
Country: USA
Regia:Jeff Tremaine
Actori:Catherine Keener, Johnny Knoxville, Spike Jonze, Georgina Cates, Jackson Nicoll

Mental 2012 online

Mental 2012 online gratis subtitrat
După ce are o cădere nervoasă, Shirley, mama a 5 feţe, este internată într-un sanatoriu. Pentru a nu avea grijă de fete, tatăl angajează ca bonă prima femeie pe care o vede pe stradă. Ce nu ştie familia încă este că Shaz, dădaca, abia a fost externată din spitalul de nebuni.








The Moochmore girls are certain they all suffer from some kind of undiagnosed mental illness - because if they're not crazy then they're just unpopular. Their mother Shirley - unable to cope with her demanding daughters and unsupported by her philandering politician husband, Barry - suffers a nervous breakdown. After Barry commits his wife to a mental hospital (telling his constituents that "she's on holiday") he finds himself alone with 5 teenage girls he barely knows. Desperate, he impulsively picks up a hitchhiker named Shaz and installs her in his home as nanny to his daughters.

Trailer

Streaming:  Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo   Putlocker: 1° Tempo2° Tempo

COMMEDIA – DURATA 87′ – USA, AUSTRALIA
Di fronte all’ennesimo tradimento del marito Barry, Shirley ha un violento esaurimento nervoso che la porta a disinteressarsi anche delle sue cinque figlie tanto che, preoccupato per la loro crescita, Barry assume la prima persona che gli capita sotto tiro. La scelta ricade sull’indomita autostoppista Shaz che, sin da subito, sconvolge le ragazze con il suo filo di pazzia e instaura un bel rapporto in particolare con la sedicenne Coral…

Mental - (2012)
IMDB:6.0/10 din 2897 voturi
Gen:Comedie, Drama
Durata:116 minute
Regia:P.J. Hogan
Actori: Toni Collette, Liev Schreiber, Anthony LaPaglia, Rebecca Gibney, Kerry Fox, Caroline Goodall, Deborah Mailman, Bethany Whitmore, Rob Carlton, Sam Clark, Chelsea Bennett, Lily Sullivan, Nicole Freeman, Malorie O'Neill

TOTUL E PERMIS - EPISODUL 5 ONLINE

TOTUL E PERMIS - EPISODUL 5 ONLINE DIN 5 IANUARIE 2014
Urmăreşte aici o nouă ediţie a emisiuni - Totul e permis episodul 5 online, difuzat duminică in data de 5 ianuarie 2014 pe Antena 1.

MICA MIREASĂ - EPISODUL 154 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 154 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 154 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 6 ianuarie 2014. Mica mireasa, mica mireasa ep 154 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 154 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 154 online, Mica Mireasa Episodul 154, online Mica Mireasa Episodul 154 

MICA MIREASĂ - EPISODUL 153 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 153 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 153 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 5 ianuarie 2014. Mica mireasa, mica mireasa ep 153 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 153 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 153 online, Mica Mireasa Episodul 153, online Mica Mireasa Episodul 153