Pagini

Scream 4 2011 Online Subtitrat

Scream 4 2011 Online Gratis Subtitrat,Scream 4 (2011) – Cosmarul continua – online gratis După moartea lui Sidney Prescott, Dewez Riley şi Gayle Weaters-Riley se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinşi în planul unui criminal de a omorî supravieţuitorii rămaşi odata şi pentru totdeauna. Criminalul este cineva din trecutul lor. În cine pot avea încredere? Şi după această rundă, ce va rămâne din ei?.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

La cincisprezece ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivaţional, se întoarce în orăşelul său natal, Woodsboro, care este ultima oprire în turneul de promovare a cărţii sale.

Din nefericire, odată cu întoarcerea ei, reapare şi Ghostface, care îi pune în pericol pe toţi cei dragi lui Sidney, şeriful Dewey (David Arquette) şi Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sînt căsătoriţi, ca şi pe verişoara ei Jill (Emma Roberts) şi pe mătuşa sa Kate (Mary McDonnell). Însă aceştia nu sînt singurii care se află în pericol, căci o nouă generaţie are acum de înfruntat o teroare nouă.

Scenariul celui mai nou episod horror din această serie începută în anii ’90 îi aparţine lui Kevin Williamson, iar regizor este însuşi maestrul genului horror şi creatorul acestei serii, Wes Craven. Alături de Neve Campbell îi mai regăsim pe Courteney Cox, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Anthony Anderson, Adam Brody, Mary McDonnell, Marley Shelton, Nico Tortorella, Marielle Jaffe, Kristen Bell, Anna Paquin, Lucy Hale, Shenae Grimes, Aimee Teegarden şi Brittany Robertson.

Ita

Streaming (AC3.BRRip): Nowvideo (AC3.DVDRip): Nowvideo

HORROR – DURATA 103′ – USA
Sono passati dieci anni da quando Sidney Prescott ha lasciato Woodsboro. Sidney, che ora ha scritto un libro sulle terapie psicologiche di auto.aiuto, sta facendo un giro di presentazioni del suo testo ed è normale che una tappa sia nel luogo dove è iniziato tutto. Là si ritrova con lo sceriffo Dewey e Gale, che ora sono sposati, e con il cugino Jille e la zia Kate…

Scream 4 - (2011)
Scream 4: Coşmarul continuă
IMDB:6.2/10 din 65443 voturi Un premiu și o nominalizare.
Gen:Suspans, Mister, Groaza
Durata:111 minute
Regia:Wes Craven
Actori:Aimee Teegarden, Lucy Hale, Brittany Robertson, Shenae Grimes, Alison Brie

Step Up 4 Revolution 2012 Online

Step Up 4 Revolution 2012 Online Gratis Subtitrat,Step Up Revolution - Dansul Dragostei 4: Revoluţia (2012) Online Subtitrat HD Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile…
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Doi prieteni din copilărie, Sean şi Eddy sunt ospătari într-un hotel de lux din Miami Beach, al cărui proprietar este necruţătorul antreprenor Bill Anderson. În timpul lor liber cei dou conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub titluatura de „The Mob”, un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole formidabile.
Reprezentaţiile ilegale ale trupei atrag atenţia fiicei lui Anderson, Emily, ea însăşi o dansatoare cu un talent deosebit. Tatăl ei nu este de acord cu această pasiune a ei şi o presează să-şi abandoneze visul de o viaţă pentru a-şi lua „o slujbă adevărată”, aşa că Emily acceptă cu inima strânsă să lucreze pentru el, în cazul în care nu este primită în prestigioasa Wynwood Dance Company. După ce asistă însă la un spectacol marca „The Mob”, este hotărâtă să se alăture trupei.
Emily şi Sean se întâlnesc într-un club de dans, iar el o prezintă grupului, fără să le spună că este fiica şefului. Graţie talentului său impresionant, Emily îşi câştigă un loc în cadrul trupei, dar prezenţa ei provoacă neînţelegeri între Sean şi Eddy. Când Anderson şi tânărul său protejat, Tripp, îşi anunţă planurile de a demola cartierul unde locuiesc membrii „The Mob”, pentru a construi un mare centru comercial, trupa pune la cale cele mai îndrăzneţe şi mai spectaculoase apariţii de până atunci, în încercarea de a salva plaja, obligându-i pe Sean şi pe Emily să aleagă între legăturile de familie şi iubire.



Streaming: Nowvideo Topvideo Videopremium

MUSICAL – DURATA 99′ – USA
Emily, la figlia di un ricco e losco uomo d’affari, arriva a Miami con il sogno di sfondare come ballerina professionista ma si innamora di Sean, un giovane ballerino di strada a capo di una banda di ragazzi che si esibiscono in elaborate coreografie durante i flash mob e che stanno provando a vincere un importante concorso per fare il grande salto e avere l’opportunità della loro vita…

Step Up Revolution (2012)
Dansul Dragostei 4: Revoluţia
Rating IMDB: 6.2/10 din 17770 voturi
Gen: Drama | Muzica | Romantic
Regia: Scott Speer
Durata: 99 minute
Actori: Stephen Boss | Tommy Dewey | Misha Gabriel Hamilton | Cleopatra Coleman | Marc Macaulay

The Place Beyond the Pines 2012 Online

The Place Beyond the Pines 2012 Online Gratis Subtitrat,The Place Beyond the Pines – Destine la răscruce (2013)
Un cascador pe motocicletă (Ryan Gosling) ia în calcul comiterea unei crime pentru a-şi întreţine familia (soţia şi copilul) şi se va confrunta cu un poliţist ajuns politician (Bradley Cooper). În film vor mai juca şi Eva Mendes şi Ray Liotta. Producţia s-a filmat in zona Schenectady din statul New York. Titlul filmului vine de la numele orasului Schenectady care înseamnă, în limba Mohawk, "beyond the pine plains", adică "locul de dincolo de pini".
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Luca este un rider de motocros realizat într-un spectacol care călătoresc în ultimul său seara în provincia New York. Acesta ar trebui să înceapă a doua zi, dar descoperă că are un fiu, Jason, născut dintr-o relație scurtă cu Romina, o localnică care a participat cu un an înainte. El decide să rămână pentru a oferi pentru noua sa familie și pentru a preveni fiul său să crească fără tată, așa cum sa întâmplat cu el. După încercarea de a găsi un loc de muncă cinstit, Luca își dă seama că jaful de la băncile locale mici, cu evacuare ulterioară în mișcare sunt cel mai rapid mod de a obține rapid bani de care au nevoie, dar ", care ruleaza ca un fulger, te accidente, cum ar fi Thunder ", și că e nebun de Luca se oprește în fața poliției recruta Avery Cross, care a fost, de asemenea, tatăl său recent. Cincisprezece ani mai târziu, fiul lui Iason și Avery face prieteni din liceu, dar în trecut, care le leaga reapare și violență vechi rase mai multă violență

Ita

Per l’attore Ryan Gosling il successo sembra non fermarsi mai, infatti dopo aver raggiunto le stelle grazie ai film come “Drive” e “Crazy, stupid, love” in questi giorni è uscito il suo nuovissimo lavoro dove le vedremo vestire i panni di un motociclista che sta per diventare padre, nel film “Come un tuono“, una pellicola diretta dal regista Derek Cianfrance. Molti attori anche tra i più famosi, riescono a sopperire alla mancanza di talento con la loro presenza scenica, Ryan Gosling invece è completo in tutto, ha presenza scenica, e con le sue interpretazioni incanta un pubblico di qualsiasi età.

The Place Beyond the Pines - (2012)
Destine la răscruce
IMDB:7.7/10 din 20056 voturi
Gen:Crima, Drama
Durata:140 minute
Regia:Derek Cianfrance
Actori:Ben Mendelsohn, Ryan Gosling, Eva Mendes, Mahershala Ali, Olga Merediz

MICA MIREASĂ - EPISODUL 157 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 157 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 157 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 9 ianuarie 2014. Server 2 Mica mireasa, mica mireasa ep 157 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 157 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 157 online, Mica Mireasa Episodul 157, online Mica Mireasa Episodul 157 

MICA MIREASĂ - EPISODUL 156 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 156 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 156 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 8 ianuarie 2014. Server 2 Mica mireasa, mica mireasa ep 156 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 156 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 156 online, Mica Mireasa Episodul 156, online Mica Mireasa Episodul 156