Pagini

The Time Traveler's Wife 2009 Online

The Time Traveler's Wife 2009 Online Gratis Subtitrat Clare (Rachel McAdams) a fost îndrăgostită de Henry dintotdeauna. Deşi nu ştie când vor fi nevoiţi să se despartă, ea este ferm convinsă că sunt sortiţi să fie împreună. Datorită unei anomalii genetice rare de care suferă, Henry (Eric Bana) are capacitatea de a călători înainte şi înapoi în timp, fără însă a avea control asupra acestui fenomen. În ciuda faptului că această particularitate a lui Henry îl face să apară şi să dispară într-un mod imprevizibil, Clare încearcă din răsputeri să-şi construiască viaţa alături de el.
Cd1 729
Cd2 720

Cd1
Cd2

HD



Povestea începe în 1970, când Henry DeTamble are un accident de mașină, mama sa murind în urma impactului. Henry supraviețuieste călătorind în timp și trezindu-se cu două săptâmâni înainte de impact. El nu înțelege ce i se întâmplă și este ajutat de o versiune mai învârstă a sa. Incapabil să controleze călătoriile în timp se trezește aruncat în diferiți ani din viața sa, incapabil să schimbe evenimentele, cu excepția unor momente minore create de prezența sa.
Clare a fost mereu îndrăgostită de Henry și era dispusă să accepte momentele când se trezea singură din senin. Ei se întâlnesc pentru prima dată în 1995, Clare văzând în persoana lui Henry un prieten de nădejde. Iubirea ei este atât de mare încât este convinsă că sunt sortiți să fie împreună pentru totdeauna. Cei doi reușesc să se întâlnească în timp real doar la vârsta adolescenței, într-o librărie din Chicago. Una dintre ideile principale este așteptarea: Clare îl așteaptă pe Henry să se întoarcă lângă ea în timp real, iar Henry spera la un tratament, pentru a putea duce o viața normală ca și toți ceilalți oameni. Din dorința de a duce o viață normală, el își întemeiază o familie cu Clare, fiind însă de cele mai multe ori absent.[4] Le este aproape imposibil să conceapă un copil, fiindcă datorită genelor lui Henry fetusul călătorește în timp. Pentru a pune capăt suferințelor provocate fără voia sa, Henry își face o vasectomie în secret....

 Ita

Streaming (AC3.BRRip): Nowvideo Videopremium
                (AC3.DVDRip): Putlocker: 1° Tempo2° Tempo

SENTIMENTALE – DURATA 107′ – USA
Clare ha conosciuto Henry quando aveva sei anni e lui era già un uomo. L’ha rivisto altre volte e altre volte lo ha guardato sparire all’improvviso. Henry possiede un gene che lo fa viaggiare nel tempo, avanti e indietro, senza controllo né preavviso. Nonostante questo, benché sappia che potrebbe non presenziare nemmeno al proprio matrimonio e non sappia con quale di lui, se un giovane o un vecchio, trascorrerà il Natale, Clare cerca disperatamente e pazientemente di costruirsi con l’amato una vita normale…

The Time Traveler's Wife - (2009)
Soţia călătorului în timp
Un amore all'improvviso
IMDB:7.0/10 din 65097 voturi
Gen:Mister, Romantic, Fantezie, Drama
Durata:107 minute
Regia:Robert Schwentke
Actori:Brooklynn Proulx, Alex Ferris, Rachel McAdams, Craig Snoyer, Romyen Tangsubutra

Mayor 2013 Online

Mayor Maiorul 2013 Online Subtitrat
Serghei Sobolev, ofițer de poliție, este de conducere la spital, unde soția sa este pe cale de a da naștere copilului lor. Mare fericire, el conduce prea repede și loveste un băiat care este la plimbare prin pasaj. Băiatul a murit, iar acum maiorul are doar două opțiuni: sa intre la închisoare sau ascunde crima si sta in libertate. Toate personajele din acest film trebuie să aleagă - să treacă sau nu să treacă linia, atunci când prețul de alegere este viața ... a ta și a celor dragi.
Cd1 720
Cd2 720





That day Sergey Sobolev, police officer, is driving to the hospital where his wife is about to give birth to their child. High from happiness, he's driving too fast and when he sees a boy on a passage walk, it's too late. The boy died, and now the major has only two options: go to prison or conceal his crime and stay free. All the characters in this film have to choose - to cross or not to cross the line, when the price for your choice is life... yours and of the ones you love

Mayor - (2013)
Maiorul
IMDB:7.0/10 din 352 voturi
Gen:Drama, Crima, Actiune
Durata:99 minute
Regia:Yuri Bykov
Actori:Dmitriy Kulichkov, Yuri Bykov, Ilya Isayev, Boris Nevzorov, Irina Nizina

Felon 2008 Online

Felon Leagea Puterii 2008 Online Gratis Subtitrat
Wade Porter (Stephen Dorff) e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Wade Porter e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre un gardian al inchisorii, Wade realizeaza ca singura sa sansa de supravietuire este sa devina cel mai puternic dintre detinuti. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar in inchisoare doar cei puternici supravietuiesc.

Ita

Ita

Ita

California. Wade Porter (Stephen Dorff) è un padre di famiglia, con un futuro promettente, che vive in una graziosa villetta con la fidanzata Laura (Marisol Nichols) e il figlio di cinque anni.
Una notte, un ladro s'introduce in casa Porter e Wade, nel tentativo di proteggere la famiglia, lo colpisce durante la fuga con una mazza da baseball ferendolo mortalmente.
Accusato di omicidio preterintenzionale, viene condannato a 3 anni di carcere; durante il trasferimento in autobus dal penitenziario della contea al penitenziario di massima sicurezza nel quale dovrà scontare la pena, rimane coinvolto in una sommossa e per questo spedito in isolamento.
In prigione, Wade è costretto a sopportare le angherie degli altri detenuti e delle guardie, in particolar modo del tenente Jackson (Harold Perrineau), e a fare i conti con un sistema violento e corrotto nel quale le regole della società non s'applicano più.
Sarà l'amicizia con il suo compagno di cella, l'ergastolano John Smith (Val Kilmer) a salvargli la vita e ad aiutarlo a smascherare il sistema.

Felon (2008)
Legea puterii
Rating IMDB: 7.5/10 din 46285 voturi
Gen: Drama | Crima
Regia: Ric Roman Waugh
Durata: 104 minute
Actori: Nate Parker | Larnell Stovall | Shawn Prince | Vincent Miller | Sam Shepard

Skinwalker Ranch 2013 Online

Skinwalker Ranch 2013 Online Gratis Subtitrat
Filmul este inspirat din evenimente reale, petrecute la o ferma din nord-estul statului Utah. Intr-o zi, Cody un pusti, in varsta de 10 ani, fiul unui fermier, a disparut intr-un mod misterios. Zvonurile ca la aceasta ferma au loc fenomene inexplicabile, atrage atentia presei, dar si a expertilor in cercetare a paranormalului, care trimit la fata locului o echipa, pentru a investiga si a inregistra aceste evenimente. Inregistrarile celor care au investigat acest caz, au ajuns in mainile jurnalistului Jacob Rudels, care in 18 ianuarie 2013, a disparut intr-un mod inexplicabil.










O echipă de cercetare știintifică investighează și documentează fenomenele supranaturale legate de dispariția a unui fermier li a fiului său de 8 ani.Filmul este inspirat de evenimente reale care au șocat comunitatea paranormală din întreaga lume.

Ita

Ita

Streaming: Nowvideo Putlockero Topvideo

HORROR – DURATA 96′ – USA
Un gruppo di ricercatori scientifici indaga sugli eventi soprannaturali che circondano la misteriosa scomparsa di un bambino di dieci anni, figlio di un allevatore di bestiame…

Skinwalker Ranch - (2013)
Ferma Bantuita
IMDB:5.1/10 din 747 voturi
Gen:Groaza, SF, Suspans
Durata:86 minute
Regia:Devin McGinn
Actori:Jon Gries, Kyle Davis, Erin Cahill, Devin McGinn, Matt Rocheleau, Taylor Bateman, Steve Berg, Michael Black, Carol Call, Mike Flynn, Michael Horse, Nash Lucas

The Words 2012 Online

The Words 2012 Online Gratis Subtitrat
Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) stârneşte o furtună de admiraţie aşa cum se întâmplă o dată într-o generaţie; lumea literară, dar şi imaginaţia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmaţi; peste tot se vorbeşte despre această carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viaţă frumoasă, o soţie care îl adoră, o lume întreagă aşernută la picioarele sale.


Cd1 720
Cd2 720









Şi totul datorită cuvintelor pe care le-a aşternut pe hârtie. Dar cui aparţin aceste cuvinte? Şi, la urma urmei, cui aparţine această poveste?
Dar, exact când tânărul scriitor se bucura de culmile succesului, un misterios Bătrân (Jeremy Irons) îl găseşte pentru a-l confrunta cu revelaţia că, de fapt, el este adevăratul autor al romanului. Bătrânul îi povesteşte amintirile frumoase, dar tragice din propria lui tinereţe petrecută la Paris după sfârşitul celui de-al doilea război mondial, care au dus la crearea cărţii. Confruntat cu realitatea că altcineva a plăti preţul pentru adevărul şi viziunea poveştii, Rory rămâne tulburat de întrebări esenţiale privind creativitatea, ambiţia, dar şi alegerile morale pe care le-a făcut pentru a-şi hrăni aceste impulsuri.
Scrisă ca o poveste în poveste, însăşi viaţa lui Rory este o creaţie ficţională. În spatele tuturor acestora se află, însă, geniul literar din viaţa reală, Clay Hammond (Dennis Quaid). Sedus de o frumoasă absolventă (Olivia Wilde), ajunge să-i dezvăluie adevărul despre romanul său şi nu se poate abţine să nu scoată la iveală şi câteva indicii care fac legătura între povestea cărţii şi propriul său trecut secret.



Streaming (AC3.BRRip): Nowvideo Videopremium
                (AC3.DVDRip): Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 97′ – USA
Clay Hammond è un celebre scrittore corteggiato da una seducente dottoranda che vorrebbe carpire la verità dentro e dietro il suo romanzo. Avvicinato durante una lettura pubblica, Clay si limita a confessare i primi capitoli del libro introducendo la vita del suo personaggio: Rory Jansen, che si sogna scrittore e sogna il libro della vita, libro che arriverà dentro una vecchia ventiquattrore e non attraverso un’ispirazione…

The Words (2012)
Hoţul de cuvinte
Rating IMDB: 6.8/10 din 11282 voturi
Gen: Drama | Romantic
Regia: Brian Klugman | Lee Sternthal
Durata: 97 minute
Actori: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde, Zoe Saldana, Ben Barnes, Nora Arnezeder, Michael McKean, John Hannah, J. K. Simmons, Ron Rifkin

MICA MIREASĂ - EPISODUL 160 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 160 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 160 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 12 ianuarie 2014. 

Mica mireasa, mica mireasa ep 160 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 160 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 160 online, Mica Mireasa Episodul 160, online Mica Mireasa Episodul 160

MICA MIREASĂ - EPISODUL 159 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 159 ONLINE SUBTITRAT IN ROMÂNĂ
Urmăreşte gratis serialul indian - Mica Mireasă, episodul 159 online subtitrat in română, difuzat pe Naţional tv, in data de 11 ianuarie 2014. Partea 2 Mica mireasa, mica mireasa ep 159 subtitrat in romana, mica mireasa episodul 159 online serial Mica Mireasa, Mica Mireasa, serial indian Mica Mireasa, Mica Mireasa Episodul 159 online, Mica Mireasa Episodul 159, online Mica Mireasa Episodul 159