Pagini

TE CUNOSC DE UNDEVA 20 DECEMBRIE 2014 online

TE CUNOSC DE UNDEVA - SEZONUL 6 EPISODUL 15-20 decembrie 2014

ONLINE TV INTEGRAL
TE CUNOSC DE UNDEVA - SEZONUL 6
Vezi sâmbătă, in 20 decembrie 2014 o nouă ediţie online tv din emisiunea - Te cunosc de undeva sezonul 6 episodul 15 online, difuzat pe TV la postul Antena 1.

MICA MIREASĂ - EPISODUL 502 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 502 ONLINE TV 20 DECEMBRIE 2014

MICA MIREASĂ
Urmăreşte pe data de 20.12.2014, Episodul 502 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.
MICA MIREASĂ - EPISODUL 502 INTEGRAL SUBTITRAT IN ROMÂNĂ HD TV

Dragoste dulce amara episodul 745 ONLINE

Dragoste dulce amara episodul 745 ONLINE

Dragoste dulce amara

Dragoste dulce amara EPISODUL 745 VIDEO -Dragoste dulce amara EP 745 VIDEO
Dragoste dulce amara episodul 745 subtitrat,Dragoste dulce amara episodul 745 VK,youtube,dailymotion.
Vezi aici pe site, un nou episod din serialul - Dragoste Dulce Amara EP 745 online integral, difuzat pe National TV in data de 19 Decembrie 2014. 
Telenovela indianaDragoste Dulce-Amara descrie povestea unei fete care trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul, dupa o casatorie aranjata, pentru ca asta este singurul drum pe care ii este permis sa mearga. Povestea se invarte in jurul Aksharei, o tanara timida, modesta si ascultatoare care, de altfel, fusese crescuta ca o printesa, fiica supusa a unei familii traditionaliste. Ea a avut parte de o educatie rigida, insa intr-un mediu protector si plin de dragoste. Acum, ajunsa la varsta maritisului, ea este pe punctul de a descoperi ce se afla dincolo de iubirea protectoare a mamei sale, dincolo de disciplina impusa de tatal si dincolo de bunatatea bunicii ei. Casatoria o arunca brusc intr-o alta lume, despre care ea nu stie absolut nimic. Ea descopera emotii cu totul necunoscute si se vede nevoita sa invete sa treaca peste toate greutatile vietii. Povestea este, de fapt, transformarea unei tinere fete, inocenta si lipsita de griji, intr-o femeie matura care trebuie sa inteleaga noua situatie cu care se confrunta, si trebuie sa invete sa descopere dragostea pentru sotul ei.

Suflete pereche Episodul 664 ONLINE

Suflete pereche Episodul 664 ONLINE TV

Suflete pereche
Suflete pereche Episodul 664 VIDEO - Suflete pereche Episodul 664 VIDEO ONLINE GRATIS SUBTITRAT
Suflete pereche Episodul 664 Online Gratis Subtitrat,Suflete pereche Episodul 664 Online Tradus
SERVER 1
SERVER 2
Difuzare: Joi 20:15 | Vineri 20:15 Distributie: Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput,Savita Prabhune, Kishori Govind Mahabole, Usha Nadkarni, Ajay Wadhavkar, Priya Marathe
SUFLETE PERECHE EPISODUL 664 ONLINE GRATIS SUBTITRAT Urmăreşte un nou episod din serialul indian - Suflete Pereche episodul 664 online subtitrat, difuzat in data de 19 DECEMBRIE 2014 pe Naţional tv.

X Factor Sezonul 4 Episodul 14 ONLINE

X Factor Sezonul 4 Episodul 14 ONLINE-19 Decembrie 2014

X FACTOR SEZONUL 4
X Factor Sezonul 4 Episodul 14 live,X Factor Sezonul 4 Episodul 14 video,X Factor Sezonul 4 Episodul 14 video online.
X FACTOR SEZONUL 4 EPISODUL 14 ONLINE DIN 19 DECEMBRIE 2014
Urmareste Vineri 19.12.2014, o nouă ediţie din emisiunea de divertisment - X FACTOR Sezonul 4 EPISODUL 14 online integral, difuzat de postul ANTENA 1.
Server 1
Server 2

Fără bariere de vârsta sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Show-ul care a generat un fenomen şi în România, revine cu sezonul al patrulea.
Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă. Odată trecuţi de această etapă, concurenţii intră în tabăra de pregătire, unde, după trei zile de antrenament în forţă şi teste, rămân cei mai buni 24. Aceştia sunt împărţiţi apoi pe categorii şi intră, prin tragere la sorţi, sub îndrumarea unui jurat-membru. În etapa următoare, vizita la casele juraţilor, sunt aleşi finaliştii. Aceştia vor demonstra ca au factorul X sau, altfel spus, curaj, emoţie, pasiune, voce, carismă, entuziasm, originalitate, prezenţă scenică, pe parcursul galelor live la finalul cărora publicul va alege marele câştigător.
În România, X Factor nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentaţi oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a se face cunoscuţi şi de a-şi face vocea auzită.
Telespectatorii pot să îi urmearească pe Delia,Stefan Banica Jr. şi Dan Bittman în ipostaza de juraţi şi mentori, dar mai ales să descopere concurenţii înscrişi în acest an în cea mai tare competiţie a momentului, X Factor! Din periplul prin ţară nu au lipist momentele inedite, haioase sau cele emoţionante până la lacrimi, poveştile cu final fericit şi oameni frumoşi care cred că merită să lupte cu orice preţ pentru visul lor, replicile încurajoatoare sau acide ale celor trei juraţi şi glumele celor doi prezentatori.

VOCEA ROMANIEI Sezonul 4 EPISODUL 15 online

Vocea Romaniei sezonul 4 episodul 15 - 19 Decembrie 2014 ONLINE

VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 4 episodul 15 online tv,Vocea Romaniei sezonul 4 episodul 15 live,Vocea Romaniei sezonul 4 episodul 15 video,VOCEA ROMANIEI 19.12.2014 video,Vocea Romaniei vineri,19 decembrie 2014 LIVE.
Va Dorim Vizionare Placuta de SERIALE ONLINE TV!
“Vocea României” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Desfăşurat într-un decor absolut impresionant, show-ul beneficiază de mentori pe măsură.
Server 1


Juriul este format din Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana şi Smiley. Ei sunt cei care vă vor acompania de-alungul acestei frumoase emisiuni, judecând după voce şi nu după aspect. Tot ei vor fi şi antrenori pentru acele voci unice, inconfundabile şi impresionante pe care le vor alege în echipa lor. Numai una va fi însă declarată “Vocea României”.
Pavel Bartoş are rolul de a-i intervieva pe concurenţii ce urmează să intre în scenă, le va afla povestea şi va sta de vorbă cu susţinătorii aflaţi în culise.
Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas în descoperirea acelei voci extraordinare, capabile să cucerească o ţară întreagă. În prima fază, cea a “audiţiilor pe nevăzute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să îşi formeze o echipă, iar alegerea se face exclusiv în funcţie de vocea lor. Cei patru stau întorşi cu spatele la scenă, iar atunci când îşi doresc pe cineva în echipa lor nu trebuie decât să apese butonul “Eu te vreau”. Dacă se întorc cel puţin doi antrenori, mingea este în terenul concurentului, pentru că el trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe. Aşadar, competiţia intervine nu doar între participant, ci şi între antrenori, care trebuie să-şi folosească toate argumentele pentru a avea echipa dorită. După formarea echipelor va urma etapa confruntărilor, unde fiecare antrenor va stabili duete între oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea şi un consilier (din lumea muzicii) care îi va ajuta în luarea deciziilor. Această fază este eliminatorie, iar în final fiecare antrenor va ajunge în semifinale cu câte 5 concurenţi. Etapele finale, semifinalele şi finala vor fi difuzate în direct, iar publicul va avea şi el un cuvânt de spus.

MICA MIREASĂ - EPISODUL 501 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 501 ONLINE TV 19 DECEMBRIE 2014

MICA MIREASĂ
Server 1
Server 2
Urmăreşte pe data de 19.12.2014, Episodul 501 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.
MICA MIREASĂ - EPISODUL 501 INTEGRAL SUBTITRAT IN ROMÂNĂ HD TV

Trandafirul Negru Episodul 69 ONLINE

Trandafirul Negru Episodul 69 ONLINE DIN DATA DE 19 Decembrie 2014

TRANDAFIRUL NEGRU SERIAL TURCESC
Vezi aici pe serialeonlinetv.com un Episod nou din Serialul Turcesc - Trandafirul Negru EPISODUL 69 online, difuzat pe Naţional Tv. România este a 40-a ţară ce difuzează serialul turcesc, care a atins audienţe impresionante. Serialul prezintă povestea a doi fraţi aflaţi în conflict, încărcată de emoţie, tensiune, intrigă şi presărată cu poveşti de dragoste.
Server 1
Server 2
Urmăreşte pe data de 19.12.2014, Episodul 69 Subtitrat in Română Gratis din serialul turcesc -Trandafirul Negru, difuzat pe KanalD.Trandafirul Negru - EPISODUL 69 INTEGRAL SUBTITRAT IN ROMÂNĂ HD TV