Pagini

MICA MIREASĂ - EPISODUL 517 ONLINE

MICA MIREASĂ - EPISODUL 517 ONLINE TV 4 IANUARIE 2015

MICA MIREASĂ

Varianta 1
Varianta 2
Varianta 3 Varianta 4

Urmăreşte pe data de 4.1.2015, Episodul 517 Subtitrat in Română Gratis din serialul indian - MICA MIREASĂ, difuzat pe Naţional tv.
MICA MIREASĂ - EPISODUL 517 INTEGRAL SUBTITRAT IN ROMÂNĂ HD TV

Yaman Episodul 19 ONLINE

YAMAN
Yaman Episodul 19 ONLINE TV

Yaman Episodul 19 VIDEO -Yaman Episodul 19 VIDEO ONLINE GRATIS SUBTITRAT
Yaman Episodul 19 Online Gratis Subtitrat,Yaman Episodul 19 Online Tradus
Server IServer IIServer III Yaman EPISODUL 19 ONLINE GRATIS SUBTITRAT Urmăreşte un nou episod din serialul turcesc - Yaman episodul 19 online subtitrat, difuzat in data de 12 FEBRUARIE 2015 pe Kanal D.

Altar – Bantuirea Casei Radcliffe 2014 Online Gratis Subtitrat

Altar – Bantuirea Casei Radcliffe 2014 Online Gratis Subtitrat

Actiunea misterioasa a filmului horror “Altar”incepe cu artistul Alec Hamilton, soția lui Meg și copiii lor Penny și Harper se muta în sumbra și izolata casa Radcliffe Hall din Yorkshire.Aici descopera că proprietarul anterior se pare ca si-a ucis soția…Filmul este scris si regizat de Nick Willing iar in film joaca Rebecca Calder, Stephen Chance, Antonia Clarke.
Server 1 Server 2 Server 3

Betibú 2014 Online Gratis Subtitrat

Betibú 2014 Online Gratis Subtitrat
Un proprietar, conducător al unei întreprinderi industriale pe nume Pedro Chazarreta este găsit cu gâtul tăiat în conacul său de lux. Celebrul romancier Betibú este de acord să se mute în cartier, astfel poate scrie dezvaluiri ale cazului misterios, dar ea descoperă în curând ,că această crima este doar una dintr-o serie de crime de oameni puternici care împărtășesc un trecut întunecat in acest film categorisit in crima,mister si thriller,regizat de Miguel Cohan.
Server 1 Server 2 Server 3

The Interview – Interviul 2014 Online Gratis Subtitrat

The Interview – Interviul 2014 Online Gratis Subtitrat

Interviul este un film 2014 de comedie politic american, regizat de Seth Rogen și Evan Goldberg în a doua lor activitate regizoriala.Scenariul de Dan Sterling este de la o poveste de Rogen, Goldberg și Sterling. In film joaca Rogen și James Franco ca jurnaliștii instruiți să-l asasineze pe liderul nord-coreean Kim Jong-un (jucat de Randall Park ), după o rezervare a unui interviu cu el.
Server 1 Server 2 Server 3

Die Fighting 2014 Online Gratis Subtitrat


Die Fighting 2014 Online Gratis Subtitrat
Die Fighting incepe cu Z-Team, patru artiști de marțiale formati timp de noua ani la manastirea Shaolin in muntii chinei tocmai au castigat premiul de top la un festival de film. FABIEN, LOHAN, DIDIER, Jess au fost luati imediat in ochii lor pentru Hollywood, dar din interiorul umbrei apare o nouă provocare: patru se afla în fața ochiului aparent inevitabil a unui director misterios care îi obligă să “acționeze” în propria sa peliculă de realitate brutală, cu viețile celor dragi în joc. Fiecare mișcare este urmărita prin camere video ascunse, cum ar fi soareci, într-un labirint, Z-Team sunt obligați..
Server 1 Server 2 Server 3

Kkeut-kka-ji-gan-da – O Zi Grea 2014 Online Gratis Subtitrat

Kkeut-kka-ji-gan-da – O Zi Grea 2014 Online Gratis Subtitrat
Kkeut-kka-ji-gan-da – O Zi Grea 2014
Detectivul la Omucideri Go Geon-soo are o zi grea (A Hard Day), iar următoarele evenimente se întâmplă în mai puțin de 24 de ore: primește un aviz cu divorțul de soția sa. Mama lui moare. El și colegii lui sunt investigati de către inspectorii de poliție pentru presupusa deturnare de fonduri . Apoi, în drum spre înmormântarea mamei sale, el conduce imprudent și comite un fatal accident. El încearcă să acopere accidentul prin ascunderea cadavrului omului în sicriul mamei sale decedate. Dar cineva a fost pe faza tot timpul, ceva mai tarziu Geon-soo primeste un apel misterios de la o persoană susținând că el a fost singurul martor la crima, care acum începe să-l șantajeze.
Server 1 Server 2 Server 3