Nasul te premiaza.
Urmareste din 10 decembrie emisiunea Nasul pe 10TV si poti sa primesti o casa in complexul rezidential Green City sau alte 10X10X10 premii supriza!

pana la 22 ianuarie 2011
* Fa o poza cu Nasul in timpul emisiunii pe micul ecran sau pe panourile noastre publicitare din magazinele Real, Cora, Carrefour.
* Trimite-ne fotografia insotita de numele si prenumele tau, la nasul@zecetv.ro.

pana pe 24 ianuarie 2011
* Urmareste in fiecare seara emisiunea. Vom extrage cate 3 participanti pentru a doua etapa a concursului.
* Daca te afli printre ei, te-ai calificat pentru Etapa a doua. Trimite-ne datele tale complete in termen de 5 zile de la data emisiunii in care Nasul te-a anuntat castigator.

incepand cu 27 ianuarie 2011

* Fii pregatit sa te sune Nasul. Poti sa fii printre cele 5 persoane din fiecare seara, care vor avea norocul sa fie extrase pentru primirea apelului telefonic.
* Te suna Nasul? Trebuie sa raspunzi in 10 secunde la intrebarea pe care ti-o adresam. Este usor pentru tine, fiindca ai urmarit emisiunile anterioare in fiecare seara!
Daca nu ai reusit sa raspunzi si nu te califici in marea finala, te poti afla printre primii 1000 de castigatori ai PREMIILOR SURPRIZA!

in 8 – 10 martie 2011

* Te-ai calificat! Mai ai de trecut doar un test: castiga-ti premiul! Te invitam la noi in platou pentru concursul final. Lupta fata in fata cu ceilalti concurenti! Raspunde corect la intrebari despre emisiunile Nasul din toata perioada concursului si casa va fi a ta.

Daca nu ai castigat marele premiu, nu fi dezamagit! Avem oricum premii consistente si pentru tine.

Trimiteți un comentariu

 
Top