Horoscop Martie 2011
HOROSCOPUL PE LUNA MARTIE 2011

Luna Martie se anunta favorabila activitatilor mentale, iar cei ce desfasoara activitati de birou si-ar putea creste veniturile. Este un moment potrivit pentru oamenii de afaceri sa primeasca ajutor din partea unor consultanti.

Energia mintala crescuta iti va fi mai folositoare decit de obicei, dar necesita control; in caz contrar poti deveni nerabdatoare cu cei din jur. Trebuie sa ai grija in special cu rudele si cu vecinii, persoane cu care vei avea multe ocazii sa in teractionezi.

Primele trei saptamini ale lunii Martie vor fi dintre cele mai importante deoarece pot sa-ti mareasca cercul de cunostinte. Calatoriile scurte vor fi cu folos; probabil vor fi mai numeroase decit de obicei. Oricum, este important sa-ti faci multe relatii.

Pe 11, promisiunile celor din jur nu trebuie luate prea in serios, s-ar putea sa nu si le tina. Ziua de 20 va fi buna pentru a incerca sa obtii unele avantaje.

Incepind cu Martie, prima parte a lui 2011 iti va oferi prilejuri de a te face cunoscut(a) si apreciat(a) in mediul tau. Poti incerca sa te apropii de oameni noi cu care sa ai multe in comun, implicarea intr-un club sau o asociatie ofera deseori ocazii de a-ti face prieteni.

Nu este unul dintre cele mai potrivite momente sa te implici intr-o noua relatie; mai bine consolideaza ce-ai pornit mai demult. Ziua de 19 poate fi fericita din punct de vedere al relatiilor sentimentale, dar fii foarte precaut(a) pe 21; lipsa de tact poate duce usor la racirea unei legaturi.

In Martie finantele tale vor depinde probabil, mai mult decit de obicei, de cei apropiati. Oricum vei avea in sfirsit un cistig financiar, iar norocul va aparea datorita asociatiilor de idei si de persoane. Este momentul propice pentru a cere sfatul prietenilor buni; chiar daca nu-l vei urma, macar vei capata noi perspective.

Daca lucrezi in vinzari sau conduci o firma, partenerii si asociatii vor fi mai usor de convins. Intilnirile cu oameni noi se vor dovedi folositoare in timp, iar acordurile pot fi negociate profitabil. Chiar daca conditiile iti sint favorabile, studiaza atent toate documentele importante care vor trebui semnate.

Oamenii aflati la distanta iti vor ridica unele probleme. S-ar putea sa nu fie de acord cu planurile tale si pot sa apara intirzieri. Daca este posibil evita calatoriile lungi.

In aceasta luna vei fi ceva mai nerabdatoare si mai neatent(a). Trebuie sa ai grija cum conduci, mai ales daca mai mergi cu inca cineva in masina.

Daca esti angajat(a), in Martie nu te vei confrunta cu probleme de serviciu prea dificile, dar nici nu exista conditii favorabile pentru schimbarea locului de munca. Chiar daca vei avea unele nemultumiri, in special legate de probleme nerezolvate sau tratate superficial, exista circumstante care pot face viitorul mai luminos.

Atentie la la problemele de sanatate. Nici o indispozitie nu trebuie neglijata. Nu este o perioada in care se intrevad boli grave, dar un control medical este o masura inteligenta pe care poti sa o iei.

Problemele legate de casa si familie vor fi prezente pe tot parcursul lunii, dar mai ales in ultima saptamina. Le vei acorda mai multa atentie decit in general si vei face eforturi pentru a le rezolva.

In week-end-uri vei avea parte de mai multa distractie decit de obicei, dar planurile tale se pot lovi de opozitia partenerilor de viata sau a familiei si ar trebui sa tii seama de dorintele acestor oameni.



Sursa : acvaria.ro

Trimiteți un comentariu

 
Top