Horoscop Neti Sandu 2011

BERBEC

Jupiter a stat in Berbec 3 luni de zile in acest an, ceea ce le-a adus o anume energie care se va repeta si in 2011, pentru jumatate de an. Pot avea curajul pentru initiative care le schimba viata. Isi pot schimba serviciul, partenerul, pot rezolva anumite lucruri care pana acum nu i-au fost la indemana. Fac alegeri inspirate, ceea ce le poate aduce si castiguri insemnate. Saturn ii poate ajuta la pecetluirea unei relatii de cuplu sau la serviciu.

TAUR

Trebuie sa profite de tot ceea ce i-a adus sfarsitul lui 2010, mai ales din punct de vedere partenerial. Acesti nativi au nevoie de armonie in relatii, asa ca Venus i-a ajutat in acest sens. Aceasta stare se repeta si in 2011, mai ales in a doua jumatate a anului. De asemenea, poate fi vorba si de acumulari materiale in 2011. Au parte de beneficii, mai ales de imagine, sunt pusi in valoare, scosi in fata. Trebuie, insa, sa fie mai atenti cu sanatatea, inca de la inceputul lui 2011.

GEMENI

Casa prietenilor e activata mai ales in prima jumatate a anului 2011. Prietenii ii sustin, ii motiveaza, ii ajuta in toate aspectele vietii sale. Au noroc sa cunoasca oameni providentiali care le aduc beneficii neasteptate. Isi doresc sa acceada din punct de vedere social. In a doua jumatate a anului, trec printr-o perioada de reinventare. Trebuie sa fructifice tot ce au realizat in 2010 si sa fie foarte selectivi cu cei cu care fac afaceri sau cu cei cu care se imprietenesc.

RAC

Succes profesional, dupa un an de asteptare. Devine mai sociabil decat de obicei, ceea ce ii poate aduce beneficii de imagine, dar si profesionale si materiale. Poate avea probleme de sanatate, insa nimic grav. Au parte de reusita in plan social. Pot alege sa devina extrem de loiali locului de munca sau sa-si faca propria afacere, ca sa nu mai depinda de nimeni. In a doua jumatate a lui 2011 pot intra in diverse organizatii, cluburi care sa le usureze calea spre succes.

LEU

Un an foarte bun, se activeaza Berbecul, care e celalat semn de foc, ceea ce ii ajuta. Este anul intelectului, spiritualitatii, dar si al legalizarilor de orice fel. Sunt avantajati cei care sunt la scoala, au examene de dat sau vor sa obtina burse in strainatate. In a doua jumatate a anului au parte de reusite in planul carierei pentru ca sunt lideri innascuti.

FECIOARA

Un an 2011 mult mai bun decat 2010 sau chiar 2009. Sunt avantajati cei care vor sa faca credite sau cei care cer amanari de tot soiul legate de tranzactii. Lucrurile bune incep sa se intample mai ales in a doua jumatate a lui 2011, cand Jupiter intra in Taur. Au o stare de echilibru si armonie.

BALANTA

Lucrurile merg bine in 2011 mai ales din punct de vedere partenerial si social. Vor fi recomandati, ajutati de oamenii din jur care ii apreciaza. Au parte de avantaje in toate domeniile, spre deosebire de 2010 cand au avut multe oportunitati blocate din cauza lui Saturn. Pot intalni acea persoana care se le schimbe viata, cu care se aiba o relatie altfel decat a avut pana acum, mai matura si mai cu picioarele pe pamant.

SCORPION

Trebuie sa-si mentina deschiderea pentru o relatie sentimentala si sa inceapa sa se maturizeze din punct de vedere emotional. In prima jumatate a anului va munci mai mult, insa va avea si satisfactii materiale si profesionale, iar in a doua jumatate poate legaliza relatia de cuplu.

SAGETATOR

Este o zodie favorizata in 2011. Devin creativi, au idei legate de proiecte si afaceri noi. Cei care-si doresc, pot avea copii, sau se pot ocupa de anumite aspecte legate de educatie: pot face cursuri, pot preda. Au mult de munca, insa au parte de o perioada foarte buna din acest punct de vedere.

CAPRICORN

Are de rezolvat in primul rand problema casei. Resimte destul de prost prima jumatate a anului cand are o perioada de nemultumiri si neimpliniri. Vor schimba continuu cate ceva in viata lor pana cand isi vor redefini identitatea. In a doua jumatate a anului pot sa aiba o perioada mai buna din punct de vedere sentimental.

VARSATOR

Trebuie sa dezvolte comunicarea, sa invete ceva nou sau sa se ocupe mai mult de copii. Trebuie sa puna accentul pe educatie, dar si pe sfera imobiliara sau a relatiilor cu cei din jur, mai ales cu persoanele apropiate. Se prefigureaza un an cu multe calatorii scurte.

PESTI

Inca sunt favorizati de planete, asadar se pot dezvolta si se pot orienta spre afaceri pentru ca sunt mult mai vizibili si au credibilitate in fata celor din jur. In prima jumatate a anului au succes la bani si contracte, iar in a doua parte a anului vor definitiva anumite proiecte la care au muncit de multa vreme.



Sursa: stirileprotv.ro

Trimiteți un comentariu

 
Top