Dragoste si pedeapsa Episodul 49 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 49 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 49 VIDEO ONLINE


Traducere episodul 49

Çiçek îşi cere scuze de la Hakan că l-a sărutat
Yasmin îi spune lui Savaş vorbesc că îi pare rău pentru Çiçek. Şi că este rău pentru Yavuz că este infirm. Savaş îi spune că chiar dacă îl ureşte pe Yavuz lui îi pare rău că este infirm.
Şahnur se plimbă agitată şi este îngrijorată de faptul că nu ştie unde este Cicek şi totodată furioasă că îşi apără fratele şi nu îi crede pe ei. Pala îi spune că ar trebui să fie puţin mai înţelegătoare cu Cicek.
Savaş îi spune lui Yasemin să doarmă, că el merge să o caute pe Cicek.
Pala îi spune lui Şahnur să nu vorbească cu Cicek când se întoarce, să nu o acuze sau să o certe.
Nazan spune că din cauză că Cicek trece printr-o astfel de durere, logica ei are de suferit, că nu poţi face diferenţa între rău şi bine şi că la fel a păţit şi ea.
Savaş o găseşte pe Cicek în parc şi îi spune că ar trebui să meargă acasă, ea spune că nu merge. Savaş spune că o înţelege că este furioasă şi supărată dar că nu poate rămâne în mijlocul străzii în miez de noapte şi că o va lua acasă.
Pelin face cafea, Hakan este distant faţă de ea, Pelin îi spune că se pare că nu ţi-a fost prea dor de mine şi când vrea să-l sărute îşi dă seama că el nu vrea să o sărute şi zice că trebuie să plece.
Când Cicek ajunge acasă, Savaş o avertizează pe Şahnur să-şi ţină gura şi că vor vorbi a doua zi.
Savaş vine în cameră la Yasemin, ea întreabă dacă a găsit-o pe Yasemin, el îi răspunde că da.
Hakan îi scrie lui Cicek să nu se învinovăţească pentru seara asta şi că asta nu va afecta prietenia lor dar şterge mesajul. Cicek îi scrie că să uite noaptea asta dar şi ea şterge mesajul.
Şahnur o întreabă pe Cicek de ce a fugit afară, noi mereu îţi vrem binele, ne vom gândi că ţi se întâmplă lucruri rele. Cicek îi spune că nu are resentimente faţă de nimeni şi că acum nu vrea să vorbească, să o lase pe mâine. Şahnur o întreabă cum de nu are încredere în ei, să nu fie aşa egoistă şi să-şi revină.
Cicek coboară la micul dejun, Omer este acolo cu Leila care trebuie să caute ceva şi Cicek se oferă să stea cu Omer. Ce o frumuseţe eşti. Ti-e foame? Vino deschide gura ta, aici vine trenul. Uite daca mănânci vei creste foarte repede. Vei deveni paşă al aceastei case. Dacă aş avea un fiu ca tine, atunci niciodată nu m-aş simţi singură. Vine Yasemin, Cicek spune că el a terminat de mâncat, Yasemin îi mulţumeşte.
Lara îl întreabă pe tatăl ei dacă este bolnav că nu arată bine. Hakan o sună pe Cicek dar închide apoi telefonul.
Yasemin îi aduce lui Savaş micul dejun şi ceai, el îi mulţumeşte dar că nu vrea să mănânce. Yasemin îi spune că şi tu mi-ai zis să am grijă de mine şi de copil şi eu vreau acelaş lucru pentru tine.
Yasemin lucrează acasă, Leila o întreabă când o să le spună despre copil celorlalţi, ea răspunde că foarte curând.
Pala vorbeşte cu Ceyda şi Ceyda îi sugerează să vină Haldun să lucreze ca practicant la agenţia de publicitate, aşa că el poate avea o preocupare, Pala se gândeşte că nu este o idee rea.
Doctorul îl pune pe Yavuz să încerce să se ridice şi că el va putea să se ajute de piciorul sănătos, îi mai spune că a doua zi va fi externat.
Pelin vine la Yasemin şi îi spune că Hakan este distant şi rece cu ea.
Bora o şochează pe Nazan prin noul lui fel de a fi, el a cumpărat lucruri pentru copilul care se va naşte. Ea îl crede pe Bora că este sincer.
Savaş, Pala şi Hakan au o şedinţă, Savaş îi spune lui Hakan că arată foarte obosit şi îl întreabă dacă este bine. Îl întreabă dacă este cumva aşa din cauza lui Lara şi că dacă ea nu este bine Cicek va avea grijă de ea. Hakan nu se simte prea confortabil când aude numele lui Cicek.
Cicek îl scoate pe Yavuz afară din salon, oamenii lui vor să o ajute, ea spune că nu este nevoie.
Yavuz vorbeşte arogant şi cu Cicek, îi spune să nu îi pară rău pentru el, mai spune cum poate fi el un lider când este în scaunul cu rotile. Cicek încă crede că ar fi cazul ca Yasemin să vină şi să-i mulţumescă pentru că i-a salvat viaţa.
Haldun este încântat de afacerea cu publicitatea şi el se gândeşte că ar putea chiar să apară în reclame.
Pelin şi Hakan vorbesc după ce ei au vizionat un film. Pelin crede că Hakan este aşa rece cu ea din cauza lui Lara şi că ea înţelege că fetele îşi iubesc taţii. Ea îi spune că dacă vrei nu voi mai veni la tine în casă, ne vom întâlni afară, în altă parte sau la ea acasă. Hakan nu îi răspunde.
Cicek ajunge acasă, toţi sunt în salon, ca o familie mare şi fericită, ea îi salută doar şi urcă la ea în cameră.
Yasemin vine în bucătărie să-i pregătească ceva lui Omer, ea îi spune lui Fidan că Cicek trebuie să mănânce şi ea şi că dacă îi duce Fidan s-ar putea să nu refuze.
Fidan îi duce mâncare lui Cicek, ea spune că nu vrea să mănânce, Fidan îi spune că dacă el ar fi murit, cel puţin el este acuma în viaţă şl sănătos. Cicek îi spune că i-a fost milă de el astăzi. Şi apoi plânge.
Savaş vine în cameră la Cicek şi îi spune că este necesar ca ei să divorţeze, Cicek este deacord, Savaş îi spune că o va proteja de orice pericol, îi spune că o va informa când procedura de divorţ este gata.
La Şahnur nu-i plac hainele lui Haldun de loc. O învinovăţeşte pe Yasemin că îl influenţează pe Haldun.
Yavuz se ridică în picioare, cade, oamenii vor să-l ajute el le spune să iasă afară.
Haldun merge la muncă cu Yasemin şi el încearcă să le ajute. El încearcă să găsească un slogan pentru reclamă la haine pentru adolescenţi.
Şahnur o critică pe Yasemin către Fidan.
În drum spre casă, în maşină Yavuz este supărat că el nu mai poate conduce maşina şi spune că el acuma este jumătate de om.
Haldun crede că el este foarte bun la reclame.
Yasemin şi Savaş se întâlnesc pentru prânz, ea îi arată ce a cumpărat pentru Omer şi pentru copilul ce se va naşte. Savaş îi dă lui Yasemin un carnet cu un cont în care a depozitat bani pentru Omer şi pentru copilul ce se va naşte. Yasemin este speriată, ea crede că el este iarăşi în pericol.
Ceyda şi Haldun s-au dus la o paradă de modă, apoi ea îl lasă pe Haidun.
Cicek se îngrijeşte de Yavuz care se arată deranjat de atenţia ce i se acordă. Hakan îi trimite lui Cicek un mesaj că de ce ei nu se mai pot vedea din nou. Lui Cicek îi place mesajul, ea îl sună pe Hakan, ambii spun că nu sunt siguri ce să vorbească şi Hakan o invită la o cafea. Ei se simt puţin ciudat unul cu altul, Hakan spune că este ca şi cum ceva a căzut pe capul nostru. Cicek spune că nu vrea să-i piardă prietenia lui şi că poate au amestecat prietenia lor cu altceva. Hakan spune că întradevăr poate prea am amestecat-o şi Cicek crede că Hakan nu o place şi e puţin supărată.
Savaş cu Yasemin ajung acasă, Savaş spune oamenilor lui că vrea ca Yavuz să fie urmărit dacă acuma el nu mai este la spital.
Şahnur este puţin cam arogantă cu Yasemin, o imită când aceasta spune că ne vom vedea dimineaţă, Savaş o vede şi o întreabă de ce vorbeşte singură, ea îi răspunde că este o idioată de la ţară care vorbeşte singură.
Hakan o întreabă pe Cicek de ce era ea supărată când a venit la el acasă. Cicek spune că ea va divorţa de Savaş şi că acuma fratele ei o va sprijini ea îi spune că s-a simţit rău când Yasemin a venit în casă şi că Yasemin este soţia adevărată a lui Savaş. Hakan îi spune că este o lume grea pentru ea şi că în curând o să fie liberă, ea spune că da dar poate prea târziu să înceapă o nouă viaţă de la zero.
Yasemin îi spune lui Savaş că are nevoie de haine mai largi. Savaş îi spune că el vrea să-şi informeze familia că ei aşteaptă un copil.
Cicek vine la Savaş la birou să semneze actul de divorţ. Ei semnează şi apoi Savaş îi spune lui Cicek că o duce el acasă, ea este deacord.
Cicek îşi adună câteva lucruri să plece, Şahnur o vede o intreabă unde merge şi ea răspunde că merge să stea cu fratele ei pentru câteva zile. Fidan şi Pala îi spun că dacă ea are nevoie de ceva să îi sune.
Sahnur vrea cafea, la fel şi Pala cu Fidan. Savaş intră şi spune pentru toată lumea cafea, cu excepţia lui Yasemin. Savas spune că o să vorbească despre lucruri bune şi astfel cafea este oportună. Sahnur spune “Să faci asta, nu am auzit o veste bună de mult timp”
Savas: “Yasemin spune-le de ce nu bei cafea”
Sahnur: ” Oh, Cred ca stiu de ce, am ghicit nu-i aşa?”
Yasemin: “Da. Ömer o să aibă un frate sau o soră.
Pala: “. Wow Ce ştire mare.
Cicek îi spune fratelui ei că acuma el trebuie să o spijine pentru că a semnat actul de divorţ.
Yavuz îi spune unchiului său despre hotărârea lui Cicek şi Savaş de a divorţa. Acesta spune că din cauza “Tore” nu pot divorţa. Yavuz spune că a încercat să oprească vărsarea de sânge când tatăl lui a fost ucis . Unchiul întreabă dacă nu vrea să răzbune acum clanul uciderea lui Ahmet Moran. Yavuz răspunde: “Nu vă faceţi griji, îl vom răzbuna”.
Şahnur îi spune lui Yasemin despre căsătoria ei cu Savaş, care să fie doar religioasă oficiată de Imam. Yasemin se supără.




Trimiteți un comentariu

 
Top