Miss fata de la tara sezonul 2

Din 21 februarie se alege noua “Miss fata de la tara”, la Prima TV

“Miss fata de la tara”, formatul autohton care a cucerit si America, revine cu un nou sezon la Prima TV.

Dupa ce au luat la pas glia stramoseasca, au batut satele patriei, au intrebat fiecare gospodar care-i cea mai mandra dintre mandrele locului, vedetele s-au oprit la sase fete. Le-au pus la incercare, iar publicul a ales-o pe Flori din Polovragi, sa fie “Miss fata de la tara”.

Din 21 februarie, Andreea Raicu da startul unei noi competitii. Trei veterani si trei new-comeri vor porni in cautarea frumusetilor autohtone.

Dana Savuica, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Alex Velea, Aurelian Temisan si Andrei Duban vor cerceta zonele rurale pentru a le gasi pe cele mai frumoase fete.

Fiecare vedeta va merge intr-o comuna din tara si timp de doua zile va trebui sa o gaseasca pe cea mai frumoasa reprezentanta a zonei.

Vedetele vor porni din casa in casa, vor studia odaile mandrutelor, le vor supune pe candidate la tot felul de probe prin care sa dovedeasca faptul ca sunt adevarate fete de la tara.

Concurentele alese de cele sase vedete castiga biletul spre Bucuresti, acolo unde vor intra intr-un cantonament, care va insemna transformarea lor din fete simple de la tara in adevarate modele.

“Cele sase fete vor avea parte de o experienta incredibila, vor lua contact cu o lume complet noua pentru ele si vor acumula foarte multe lucruri utile pentru o viitoare cariera in modelling. Cred ca este foarte important ca fetele sa-si doreasca cu adevarat sa faca aceasta meserie. A fi model nu inseamna a te plimba in masini frumoase, intre doua podiumuri de prezentare, este o meserie care implica foarte multa munca si constiinciozitate”, marturiseste Andreea Raicu.

Incepand din 21 februarie, in fiecare luni, de la ora 20:30, fetele se vor lupta pentru castigarea titlului de „Miss fata de la tara”, dar si a premiului in valoare de 10.000 de euro.



Sursa: primatv.ro

Trimiteți un comentariu

 
Top