Pagini

Industria de pokerului online mondial, la pamant.Afla cine-i geniul si de ce s-a razbunat

Internetul inca se lupta sa isi revina dupa ce un tanar a pus pe butuci trei site-uri din SUA, extrem de populare, pe care se juca poker. Fondatorii acestora au fost arestati de FBI, cu ajutorul acestui australian, considerat un geniu in afaceri.

Pokerul de pe internet a primit o lovitura serioasa in Statele Unite, dupa actiunea FBI din "vinerea neagra", cand 11 membri cu functii de conducere ai unor site-uri, directori si co-fondatori, au fost arestati de autoritatile federale, potrivit cotidianului Courier Mail.

De asemenea, federalii americani au inghetat aproximativ 76 de conturi bancare din 14 tari, care aveau legaturi cu persoanele arestate. Nu in ultimul rand, FBI a a inchis cinci site-uri care erau folosite de trei companii pentru a gazdui jocurile de poker.

Nu se spune care este cifra exacta cu care au fost pagubite autoritatile americane, insa presa afirma ca marile companii de poker au pacalit bancile din SUA cu "miliarde" de dolari. Jurnalistii de la Sydney Morning Herald sustin ca autoritatile incearca sa recupereze de la aceste companii suma de 3 miliarde de dolari. Ce inseamna aceasta suma in Romania? Spre comparatie, bugetul ministerului culturii pe 2011 este de 254 de milioane de dolari, in timp ce bugetul ministerului sanatatii este de 1miliard 500 de milioane de dolari.

Toata aceasta actiune se presupune ca a fost coordonata de un magnat australian al afacerilor online.

In prezent, industria online de poker din Australia incearca sa-si convinga publicul ca nu exista niciun risc daca isi vor juca banii pe internet. Este vorba de site-urile PokerStars, Full Tilt Poker si Absolute Poker, ai caror sefi au ajuns dupa gratii, cu ajutorul FBI, fiind acuzati de spalare de bani.

Din acest motiv, jucatorii americani de pe internet se tem ca pokerul va disparea din mediul online al SUA, mai ales ca pariurile sunt interzise inca din 2006. Solutia unor companii precum PokerStars a fost sa se mute pe un nou domeniu, pokerstars.eu si sa scape de bratul lung al legii din SUA.

Si, pentru toate acestea, este de vina un singur om.

De unde a pornit toata povestea

Australianul Daniel Tzvetkoff este descris ca un baiat-minune, un geniu, care la 13 ani si-a facut prima afacere. In 2008, el "valora" aproximativ 80 de milioane de dolari.

Tzvetkoff a creat schemele de plata de pe site-urile Full Tilt Poker si Poker Stars. Castigul lui era de aproape 150.000 de dolari pe zi, insa a devenit lacom si a inceput sa fure din banii companiilor de poker de pe internet.

A fost dat in judecata, fiind acuzat ca a furat peste 100 de milioane de dolari de la ceilalti co-proprietari ai site-urilor. Tzvetkoff a fost arestat in Las Vegas, in aprilie 2010, fiind acuzat de spalare de bani in cazul unei sume de 540 de milioane de dolari, frauda si frauda pe internet. Pedeapsa pe care risca sa o primeasca: 75 de ani in inchisoare.

Pentru ca este cetatean australian, si are si foarte multi bani, i s-a interzis eliberarea conditionata. Insa, dupa o intalnire "secreta" cu procurorii, a iesit "imediat" din inchisoare. Iar acum, cei care l-au dat in judecata suporta consecintele.

Daniel Tzvetkoff cunoaste operatiunile care se fac pe aceste site-uri de poker pe dinafara, si se afla in situatia in care poate sa dea informatii avocatilor americani, care pot ingropa acele site-uri. Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, toti cei care au fost inchisi acum risca pedeapsa cu inchisoarea pe o perioada de 30 de ani.

sursa: stirileprotv.ro

Real Madrid - Barcelona 0-2. Rezumat video! Uefa Champions League semifinala

 
Al 3-lea El-Clasico în 12 zile a început şi s-a încheiat cu scîntei. N-a fost spectacol, au scrîşnit tibiile în şocuri teribile. Dar chiar şi pe acest fundal sumbru, marca Mourinho, Barca a învins. Prima victorie din acest maraton contra Madridului. 0-2, cu un Messi genial, şi e foarte, foarte, foarte aproape de finală. Ar fi a 3-a în 6 sezoane.

Bodyguarzii
O mare albă încearcă să poarte Realul pe val. "Vivimos por ti, Vence por nosotros", scrie pe două pancarte uriaşe. "Trăim pentru tine, cîştigă pentru noi!", aşteaptă fanii madrileni. Dar Mourinho nu vrea neapărat să învingă. A văzut că blocada sa a funcţionat perfect în finala Cupei, de ce n-ar fi la fel şi acum? Intenţiile gazdelor sînt evidente din primul minut. Şapte oameni defensivi, care nu trebuie decît să închidă jocul Barcei, să-l sufoce, să-l distrugă. Se dublează, se triplează chiar, sînt mereu în superioritate în apărare. Messi nu face un pas fără bodyguarzi. Pepe, "monumentul antifotbal", cum îl descria Mundo Deportivo, dă cu el de pămînt. Dacă nu e Pepe, apare Lass şi îi controlează rezistenţa gleznelor. Real ajunge rar în careul advers, dar pentru Mou e mai important să nu ia gol. Nu a primit nici unul în Liga 2010-2011. Momentan

Messi scapă de umbre. Genială pasă!
Barca are posesia. Nu e la fel de inspirată fără Iniesta, accidentat exact cînd era mai mare nevoie de el. Însă Villa driblează şi şutează. Foarte aproape. Un semnal? Messi scapă în sfîrşit de umbrele sale. O pasă genială luminează atacul, Xavi preia, e singur cu Casillas... Portarul mai salvează o dată Madridul, la fel ca în Cupă. E minutul 25. Catalanii au mingea 75 la sută. Degeaba. Pe tabelă, tot 0-0. Marcaseră în 8 din ultimele 9 meciuri pe "Bernabeu". Nu mai puţin de 18 goluri. Nu şi acum. Cruyff le-a spus: "Nu vă mai plîngeţi de arbitru şi de gazon. Jucaţi!". Totuşi, lipseşte profunzimea.

Trucurile Madridului
Real apelează la trucuri ca să cîştige poziţii. Di Maria plonjează lîngă Dani Alves, nu o dată, de două ori. Pînă îl convinge pe arbitrul german să-i dea lovitură liberă şi "galben" fundaşului. Cînd se retrag, madrilenii joacă murdar: Arbeloa, care ameninţa zilele trecute că "e război", recunoscut pentru agresivitatea sa, îl loveşte cu umărul în faţă pe Pedro. Iar Marcelo dă din mîini şi îl întinde pe gazon pe
Busquets, care exagerează şi el.

Apoi, cînd 80.000 de suporteri pătimaşi se gîndeau la pauză, Cristiano se trezeşte. Şutul lui CR7 e surprinzător şi îl prinde nepregătit pe Valdes. Balonul îl izbeşte în piept pe portar, care respinge şi în faţa lui Ozil. Neamţul era însă în ofsaid. Pauză! Nu înainte ca Arbeloa să aprindă scînteia răzbunării, jucătorii şi staffurile ciocnindu-se la intrarea în tunel.

4 eliminări în 4 derbyuri!
Mourinho schimbă primul. Iese Ozil, intră un vîrf veritabil, Adebayor. Iar Ronaldo scapă periculos, însă refuză să paseze cînd trebuie. E egoist. Pe contră, Messi şerpuieşte printre rivali, oprindu-se în cotul lui Sergio Ramos. Fundaşul primeşte cartonaş şi va fi suspendat la retur! Şi nu e tot. De-abia acum începe nebunia! Pentru că Pepe îl atacă violent pe Dani Alves, cu crampoanele pe tibie. Roşu direct. Al 4-lea meci consecutiv Real - Barca cînd echipa lui Mourinho termină cu un om în minus. Nimeni nu-l mai linişteşte pe Mourinho. A luat foc. Protestează, apoi se îndreaptă spre al 4-lea arbitru. "Bravo!", îi spune şi îi face cu ochiul. În semn de "m-aţi ruinat şi acum!".

Omul cu 9 vieţi
Sfîrşeşte în tribună, în spatele gardului. Continuă să-şi ia notiţe cu febrilitate, dar, pe gazon, Barca e aproape de gol. Villa şi Pedro, ultimul înainte ca Marcelo să-l calce în picioare!

Vine şi golul: Afellay, rezerva-surpriză, centrează perfect, iar Messi, omul cu 9 vieţi, răsare din pămînt şi trimite printre picioarele lui Casillas. 0-1. Real mai scapă de o eliminare, cînd Adebayor îl bruschează pe Busquets. Dar se face 0-2. Messi a luat mingea, i-a driblat pe toţi în cascadă, oprindu-se în plasă. Are 11 goluri în 11 meciuri de Ligă. Acum chiar că e final. Şi de calificare! Fotbalul a învins.

sursa: GSP.ro

Rezumat:






Românii au talent. Cum A VOTAT PUBLICUL. La ce distanţă a pierdut Narcis Iustin Ianău în faţa lui Adrian Ţuţu

Primii doi clasaţi, Adrian Ţuţu şi Narcis Iustin Ianău, au adunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile şi apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Românii au talent". Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap, cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procente distanţă, cu 24,40% din voturi. Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votanţii show-ului. Acrobaţii de la Trupa Ballance, ocupanţii locului al patrulea, şi-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmaţi de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi. Barmanul Valentin Luca s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 3,53% din voturi, după el venind Rebeca Neacşu, cu 2,50% din preferinţele românilor. 

Magicianul mingii, Ştefan Florescu, de-abia a reuşit să adune 1,94% din sms-urile şi apelurile telespectatorilor, iar cele două voci de aur, Cristina şi Alina, dar şi gimnasta Medea au obţinut, fiecare, puţin peste un procent din voturi. Pe ultimele locuri s-au situat soţii Luca (0,86%) şi clubul sportiv Akikai (0,79%). 

sursa: gandul.info

Emisunea Burlacul 2 - 28 Aprilie VIDEO ONLINE

Burlacul 2 - 28 Aprilie VIDEO



După ce Cătălin Botezatu a cucerit inimile concurentelor, dar şi pe ale telespectatorilor, emisiunea vine să cucerească cu un alt burlac. Noul burlac se numeşte Edward Popescu Strohlen. 21 de fete intră în competiţia pentru inima Burlacului. Sunt tinere, frumoase şi au pentru ce lupta: un tânăr şarmant, bogat şi educat.
Edward s-a născut în România, însă înainte de a împlini un an a plecat împreună cu părinţii săi în Germania. A trăit apoi pe cinci continente, a studiat în Elveţia şi Monaco, vorbeşte patru limbi străine: germană, engleză, franceză şi italiană, iar momentan trăieşte în România, deşi părinţii locuiesc în Monaco.
Cea care poate ajunge la sufletul Burlacului trebuie să fie sinceră şi directă, comunicativă, modestă, educată şi cu suflet cald. Aspectul fizic este şi el foarte important pentru Burlac, însă nu suficient.

Loca People - Sak Noel (La gente esta muy loca)

Loca People - Sak Noel (La gente esta muy loca) [New Official VideoClip 2011]

Preselectii Romanii au talent Editia A Doua

Preselectii Romanii au talent Editia A Doua

In curand o sa inceapa Preselectiile pentru Romanii au talent editia a doua . Va puteti inscrie AICI

Steaua - Dinamo 0-1 REZUMAT VIDEO

Steaua - Dinamo 0-1 REZUMAT VIDEO Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. Brandan, 27. Marinescu (11. Onofraş '70) - 16. Nicoliţă, 10. C. Tănase, 24. Surdu (8. Răduţ '78) - 17. Bilaşco (99. Maicon '55). Antrenor: Sorin Cârţu. Dinamo Bucureşti: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 3. Moţi, 16. Bordeanu - 22. Torje (20. Bakaj '83), 5. D. Kone, 7. C. Munteanu (6. Mărgăritescu '76), 10. Alexe - 25. Dănciulescu, 19. L. Ganea (9. Ţucudean '70). Antrenor: Ioan Andone. Cartonaşe galbene: Geraldo '53, Răduţ '79 / C. Munteanu '21, Bărboianu '43, Ţucudean '72, Bordeanu '74. Arbitri: Marius Avram (central) - Micloş Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă). Observatori: Dan Petrescu, Alexandru Popescu. Supervizor: Valentin Alexandru. În minutul 63, Torje deschide scorul pentru Dinamo cu o lovitură de cap din şapte metri.

Finala Romanii au talent 25 Aprilie VIDEO

Finala Romanii au talent 25 Aprilie VIDEO

  • Adrian Ţuţu
  • Ballance
  • Narcis Iustin Ianău
  • Cosmin Agache
  • Valentin Luca
  • Alina şi Cristina
  • Medea
  • Ştefan Florescu
  • Familia Luca
  • Valentin Dinu
  • Grupul Akikai
  • Rebeca Neacşu

In puii mei 23 Aprilie VIDEO ONLINE GRATIS


In puii mei 23 Aprilie VIDEO

Gogaie si Momaie se autoinvita la masa de Paste a unei familii fericite.



Gigi Becali de Paste vrea pace. El mai face o dezvaluire in exclusivitate la GSP TV, Cartu pe viata la Steaua




Mucea si Flocea merg la biserica, dar nu pentru a se ruga, ci pentru a cersi




Uite ce s-ar intampla daca pe campul de lupta ar aparea Florin Salam.




Naomi face ravagii la cumparaturi ... nu cumpara nimic, provoaca client




Fernando vrea sa renunte la casnicie. Sa vedem ce a iesit.



Un sketch amuzant, care trebuie vazut neaparat

Razy Gogonea a uimit prin reprezentatia de la Britain Got Talent


Romanul Razy Gogonea a uimit prin reprezentatia,publicul si juriul de la show-ul de televiziune "Britain Got Talent" cu prestatia unui dans inspirat din filmul Matrix.

Plasa de stele din data de 24 Aprilie,Claudia Patrascu ia plasa VIDEO


Plasa de stele 24 Aprilie Claudia Patrascu VIDEO ara sa banuiasca nimic din ceea ce avea sa i se intample, frumoasa bruneta a intrat in mall, unde a aflat ca intalnirea a fost anulata. O data intoarsa in parcare, Claudia si-a gasit masina blocata de un arab nervos, care pretinde ca i-a luat locul de parcare si drept pedeapsa sa il astepte pana isi termina treburile. Socata de toata tarasenia, Claudiei nu i se pare nimic nelalocul lui nici in momentul in care este abordata de doi trecatori care, pur intamplator, vazusera incidentul si s-au oferit sa o ajute pe cantareata sa mute masina arabului, pentru a-i face loc sa treaca. Ceea ce nu stia Claudia era ca totul facea parte dintr-un plan bine pus la punct, ca dansatorul nu o lasase singura intamplator si ca asta era doar inceputul. In momentul cand cei doi trecatori „amabili" au inceput sa impinga masina arabului, aceasta nu s-a mai oprit decat in momentul cand i-a explodat generatorul, moment in care si arabul tocmai se intorcea. Cuprinsa de panica, Claudia asista interzisa la scena in care arabul, tunand si fulgerand, incepe sa-i distruga la randu-i masina artistei.

Culoarea fericirii Episodul 177 VIDEO ONLINE

Culoarea fericirii Episodul 177 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 177 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 177 VIDEO ONLINE


Culoarea fericirii Episodul 177 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 177 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 177 VIDEO ONLINE

Culoarea fericirii Episodul 176 VIDEO ONLINE

Culoarea fericirii Episodul 176 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 176 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 176 VIDEO ONLINE


Culoarea fericirii Episodul 175

Culoarea fericirii Episodul 175 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 175 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 175 VIDEO ONLINE

Prima parte




Partea a doua



CULOAREA FERICIRII EPISODUL 174

Culoarea fericirii Episodul 174 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 174 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 174 VIDEO ONLINE



SAU

Culoarea fericirii Episodul 173

Culoarea fericirii Episodul 173 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 173 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 173 VIDEO ONLINE


SAU

Culoarea fericirii Episodul 172

Culoarea fericirii Episodul 172 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 172 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 172 VIDEO ONLINE

Culoarea Fericirii Episodul 172

Culoarea Fericirii Episodul 171

Culoarea fericirii Episodul 171 VIDEO

CULOAREA FERICIRII EPISODUL 171 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 171 VIDEO ONLINE

Culoarea Fericirii Episodul 171 online, Culoarea Fericirii Episodul 171 online serial online, Culoarea Fericirii Episodul 171 online serial online gratis, Culoarea Fericirii Ep 171 online, Culoarea Fericirii Ep 171

Dragoste dulce amara Episodul 21

Dragoste dulce amara Episodul 21 VIDEO

DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 21 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 21 VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 20 VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 20 VIDEO

DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 20 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 20 VIDEO ONLINE

Piesa noua/Videoclip Lady Gaga - Judas


Piesa noua/Videoclip Lady Gaga - Judas

A aparut pe contul de youtube al artistei  Lady Gaga , o noua piesa  "Judas".

Castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu

Castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu


Cine credeti ca merita ca castige Next TOP MODEL , Emma sau Madalina ??

Emisiunea va fi difuzata in aceasta seara.

Castigatoarea concursului este Emma.

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 24 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 24.04.2011

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 24 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 24.04.2011

Loteria Romana va efectua, duminica 24 aprilie, o noua tragere la jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc.

Potrivit unui comunicat al Loteriei Romane, duminica, 24 aprilie, in prima zi de Pasti, Loteria Romana organizeaza tragerile speciale Loto 6/49 ale Sarbatorilor de Pasti. Mai exact, la jocul Loto 6/49 vor avea loc doua trageri: o tragere principala si una suplimentara. Astfel, cu acelasi bilet, jucatorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Pasti. Pentru cea de-a doua tragere, Loteria Romana va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei".

Numerele vor fi publicate imediat dupa extragere.

La mana destinului VIDEO

La mana destinului VIDEO

Vineri 22 aprilie de la ora 15.15, debutează la Kanal D, o nouă şi impresionantă poveste de dragoste.

Eros Show 2011 VIDEO

Eros Show 2011 VIDEO

In perioada 11 - 15 mai, Sala Polivalenta va fi gazda celei de-a opta editii a Eros Show.

In cifre Eros Show va insemna mai mult de 1200 mp, peste 30 de expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol precum si lansari de produse.

Mesaje de Paste - Mesaje si sms-uri de Paste

Mesaje de Paste - Mesaje si sms-uri de Paste

Pentru ca se apropie Pastele , mai jos puteti gasi cateva mesaje de PASTE FERICIT.

Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT

Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:
Hristos a inviat !

Pe salcii verzi si flori de mar,
Iisus Sa-ti intre-n casa,
Sa-ti lase-n inima si-n gind,
LUMINA PRETIOASA
Paste Fericit!

16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA...5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA...2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT..UN NOU PASTE FERICIT

Hristos a Inviat!!!Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos El ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace...sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti!!!Paste Fericit!!!

De-ar fi sa vina Isus,din ceruri,inapoi
E semn ca ne iubeste,ne iarta,...spunem noi !
Ca Dumnezeu exista !..i-un lucru adevarat!
Chiar maine dimineata,spui...HRISTOS A INVIAT!
De poti avea in suflet,mereu caldura verii
Sa poti sa dai la toti,minunea primaverii.
S-aduni in inima ta toata iubirea,
Cat poti sa dai si tu,la toata omanirea...LA MULTI ANI ! PASTE FERICIT

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!

Rezultate Loto 6 din 49 , joi 21 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 21.04.2011

Rezultate Loto 6 din 49 , joi 21 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 21.04.2011

 Loteria Romana va efectua, joi 21 aprilie, o noua tragere la jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc.

Numerele castigatoare la tragerea Loto 5/40 sunt 12, 22, 24, 8, 14, 37. Numerele extrase joi la tragerea Joker sunt 10, 45, 11, 3, 18 + Jokerul 19.

Numerele extrase la tragerea Super Noroc sunt 169224.

Copa Del Rey Barcelona - Real Madrid 0-1 REZUMAT VIDEO

Copa Del Rey Barcelona - Real Madrid 0-1 REZUMAT VIDEO
Real Madrid a invins Barcelona cu scorul de 1-0 dupa prelungiri , si a castigat Cupa Regelui pentru a 18 -a oara in istorie.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cristiano Ronaldo in minutul 102.

Echipele:

FC Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano (Maxwell '119) - Xavi, Busquets (Keita '108), Iniesta - Pedro, Messi, Villa (Afellay '105). Antrenor: Josep Guardiola

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Carvalho (Garay '119), Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira (Granero '104) - Di Maria, Özil (Adebayor '69), C. Ronaldo. Antrenor: Jose Mourinho


Dansez pentru tine 22 Aprilie VIDEO

Dansez pentru tine 22 Aprilie VIDEO ONLINE

Vineri , in a doua editie concurentii de la "Dansez pentru tine" , vor dansa exact stilul de dans , pe care l-au tras la sorti.

Corina Bud si Edi vor dansa reggaeton, Corina Caragea si Stefan au extras dansul tiganesc, Roxana Ionescu si Stefan au nimerit disco, Augustin Viziru si Aurora vor dansa cha-cha, Cove si Claudia dansa vals, iar Florin Piersic jr. si Alina vor interpreta charleston.

Toate dansurile trase la sorti vor avea o tema comuna pentru toate perechile, iar vineri tema va fi una romantica si plina de senzualitate: Romeo si Julieta.


Sursa: dansezpentrutine.protv.ro

Plasa de stele stele Laura Lavric - 17 Aprilie VIDEO

Plasa de stele stele Laura Lavric - 17 Aprilie VIDEO


Laura Lavric a cazut in Plasa de stele un restaurant oferindu-i cele mai ciudate surprize.

Inima Nebuna VIDEO

Inima Nebuna VIDEO ONLINE

INIMA NEBUNA SERIAL KANAL D VIDEO - INIMA NEBUNA EPISOADE VIDEO ONLINE

Eroul acestei poveşti despre curaj, idealuri înalte şi persevernţă este Yusuf Miroglu, un tânăr soldat din armata turcă care după încheierea serviciului militar se întoarce acasă. Tot ce-şi doreşte este să trăiască în linişte în cartierul în care a crescut alături de familia sa, bucurându-se lucruri frumoase şi apropierea celor dragi.
Dar ceea ce Yusuf găseşte la întoarcerea sa la Istanbul, este un cartier în care mici grupări terorizează oamenii şi se luptă între ele încercând să-şi extindă sfera de influenţă. Miza acestor jocuri murdare, care produc victime colaterale nevinovate este una singură, dar extrem de motivantă, banii. Şi cum altfel să răspundă unei asemenea stări de fapt un soldat decis să facă dreptate, dacă nu prin ripostă îndârjită, perserverenţă şi spirit de sacrificiu? Lucrurile se complică însă şi mai mult când Kara Hamit, un om de afaceri influent, se intoarce în Istanbul, după îndelungi călătorii prin întreaga lume.

Dar, în mijlocul acestei lupte crâncene, în viaţa lui Yusuf îşi fac apariţia două fiinţe frumoase care-i vor marca existenţa: micuţa Ayse, o fetita ramasa orfană şi Feraye, o tânără frumoasă, cu un suflet bun şi care are grijă de copiii unei şcoli pentru surdo-muti.



Inima nebuna episodul 50
Inima nebuna episodul 49
Inima nebuna episodul 48
Inima nebuna episodul 47
Inima nebuna episodul 46
Inima nebuna episodul 45
Inima nebuna episodul 44
Inima nebuna episodul 43
Inima nebuna episodul 42
Inima nebuna episodul 41
Inima nebuna episodul 40
Inima nebuna episodul 39
Inima nebuna episodul 38
Inima nebuna episodul 37
Inima nebuna episodul 36
Inima nebuna episodul 35
Inima nebuna episodul 34
Inima nebuna episodul 33
Inima nebuna episodul 32
Inima nebuna episodul 31
Inima nebuna episodul 30
Inima nebuna episodul 29
Inima nebuna episodul 28
Inima nebuna episodul 27
Inima nebuna episodul 26
Inima nebuna episodul 25
Inima nebuna episodul 24
Inima nebuna episodul 23
Inima nebuna episodul 22
Inima nebuna episodul 21
Inima nebuna episodul 20
Inima nebuna episodul 19
Inima nebuna episodul 18
Inima nebuna episodul 17
Inima nebuna episodul 16
Inima nebuna episodul 15
Inima nebuna episodul 14
Inima nebuna episodul 13
Inima nebuna episodul 12
Inima nebuna episodul 11
Inima nebuna episodul 10
Inima nebuna episodul 9
Inima nebuna episodul 8
Inima nebuna episodul 7
Inima nebuna episodul 6
Inima nebuna episodul 5
Inima nebuna episodul 4
Inima nebuna episodul 3
Inima nebuna episodul 2
Inima nebuna episodul 1

DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 19 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 19 VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 19 VIDEO

DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 19 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 19 VIDEO ONLINE

Rapid - FC Timisoara 3-2 REZUMAT VIDEO

Rapid - FC Timisoara 3-2 REZUMAT VIDEO

In minutul 11, Bozovici este deschis in partea stanga de pasa lui Roman, muntenegreanul fenteaza si trage imparabil la coltul lung



In minutul 19, Zicu egaleaza cu un voleu sec din 6 metri, dupa greseala imensa a lui Rui Duarte, care a ratat interventia



In minutul 33, Spadacio ii da o pasa geniala lui Roman, care trage din 7 metri pe langa Pantilimon si readuce Rapidul in avantaj



In minutul 60, Daniel Pancu scapă pe contraatac, intra în careu şi şutează de lângă Cisovsky la colţul lung



In minutul 85, Curtean execută un corner de pe partea stângă, iar Alexa înscrie cu capul, din şase metri

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 17 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 17.04.2011

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 17 aprilie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 17.04.2011

Loteria Romana va efectua, duminica 17 aprilie, o noua tragere la jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc.
Cele sase numere norocoase la tragerea Loto 6/49 de duminica sunt 16, 4, 17, 38, 46, 36.

Numarul Noroc de duminica este 4 8 8 6 2 8 3. La tragerea Loto 5/40 au fost extrase numerele 3, 32, 25, 27, 10, 8.

Numarul Super Noroc este 2 1 3 3 1 2. Numarul Noroc Plus de duminica este 8 9 1 4 8 8.

La tragerea Joker au fost extrase numerele 4, 30, 28, 26, 1 + Jokerul 17.

Otelul Galati - Dinamo 3-3 VIDEO

Otelul Galati - Dinamo 3-3 REZUMAT VIDEO


In minutul 30, Antal profita de iesirea gresita la ofsaid a dinamovistilor, preia in careu si trage imparabil la coltul lung




In minutul 36, Alexe centreaza cu exteriorul, Catalin Munteanu vine tare din spate, fara marcaj, si inscrie cu o lovitura de cap puternica



In minutul 52, Giurgiu prinde un sut exceptional din interiorul careului, dupa un dribling scurt in fata lui Margaritescu, iar Balgradean este invins inca o data



In minutul 54, Antal profita de o mare eroare a lui Moti, recupereaza balonul si i-l pune pe tava lui Pena, care finalizeaza cu un sut pe langa Balgradean.




In minutul 86, Filip pierde mingea la mijlocul terenului, dinamovistii pleaca in atac, mingea ajunge la Ţucudean, care o "inteap" sub bara transversala, profitand de faptul ca portarul Grahovac era iesit.



In ultimul minut de joc, Grigore impinge mingea in plasa, dupa ce Grahovac a iesit gresit, pe sub minge, la centrarea din corner a lui Vlad Munteanu.

Sportul - Steaua LIVE

Sportul  - Steaua LIVE ONLINE 

Meciul il puteti urmari lvie online pe acest site la rubtrica meciuri live

In puii mei 16 Aprilie VIDEO ONLINE

In puii mei 16 Aprilie VIDEO ONLINE

IN PUII MEI 16 APRILIE VIDEO - IN PUII MEI 16 APRILIE VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 17 VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 17 VIDEO ONLINE

DRAGOSTE DULCE AMARA EPISODUL 17 VIDEO - DRAGOSTE DULCE AMARA EP 17 VIDEO ONLINE

Dragoste dulce amara Episodul 17

Serial:Teresa de pe AcasaTv VIDEO ONLINE


Serial:Teresa de pe AcasaTv VIDEO ONLINE

Teresa este o tanara dominata de ambitii, dar nu este dispusa sa munceasca, sau sa depuna efort pentru a iesi din saracia in care traieste, ci alege drumul tradarilor si al inselatoriilor.



Parintii ei au facut mari sacrificii pentru a o creste si a-i oferi o viata decenta, dar pentru Teresa nimic nu este suficient. Iubitul ei, Mariano, a sprijinit-o intotdeauna si o iubeste sincer, dar Teresa il priveste ca pe proprietatea ei, indragostitul care ii va fi mereu la dispozitie. Nu de putine ori il lasa balta pentru a le acorda atentie barbatilor puternici si cu o avere considerabila, si se intoarce la el doar atunci cand vede ca alte femei, precum prietena ei, Aurora, se intereseaza de Mariano.

Prima ei victima este Paulo, cea mai buna partida din scoala unde Teresa a studiat cu bursa, dar cand el ii descopera minciunile si afla ca este saraca, anuleaza casatoria cu Teresa si incearca sa o pastreze doar ca amanta. Cand ea refuza, Paulo o face de ras in fata tuturor, iar Teresa jura ca se va razbuna.

Mai tarziu, Teresa pune ochii pe profesorul sau, Arturo de la Barrera, care ii va plati scoala si se va indragosti nebuneste de ea. Teresa o convinge pe sora lui Arturo, Luisa, de faptul ca parintii ei nu o iubesc si o maltrateaza, si astfel Teresa ajunge in casa lui Arturo. Totusi, etica lui Arturo si promisiunea pe care acesta a facut-o tatalui Teresei, nu ii dau voie sa-si marturiseasca dragostea pana cand aceasta nu mai este studenta lui.

La absolvire, Teresa il dispretuieste din nou pe Mariano, accepta sa se casatoreasca cu Arturo si pleaca alaturi de el in Europa. Totusi, inainte de casatorie, ea il cunoaste pe Fernando, logodnicul Luisei, un milionar european cu sange nobil. Dintr-o data, Arturo nu mai este suficient pentru Teresa, care acum il doreste pe logodnicul celei mai bune prietene a ei.

Astfel, incepand cu parintii ei, Teresa le va distruge pe rand vietile celor din jur, fara sa-i pese ca, mai devreme sau mai tarziu, va veni momentul in care va trebui sa regleze conturile cu viata.



Sursa: acasatv.ro

Vecina de la Neatza cu Razvan si Dani,Roxana Vancea facand exercitii

Vecina de la  Neatza cu Razvan si Dani,Roxana Vancea facand exercitii
Vecina de la matinalul Neatza cu Razvan si Dani,Roxana Vancea, face exerciţii de gimnastica în fiecare zi. Priviti un video in care apare intr-o tinuta sport.

Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 6 video online gratis

Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 6 video online gratis.Tradus

o online gratis.Tradus

Serial: Secret Garden(Gradina Secreta) Online Video Gratis

Serial: Secret Garden(Gradina Secreta) Online Video Gratis

In aceasta drama ne este expusa povestea lui Kim Joo Won (Hyun Bin) un CEO ce se crede superior celor din jur si Gil Ra Im(Ha Ji Won), o fata cu un corp superb. 

Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 60 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 59 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 58 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 57 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 56 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 55 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 54 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 53 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 52 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 51 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 50 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 49 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 48 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 47 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 46 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 45 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 44 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 43 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 42 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 41 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 40 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 39 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 38 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 37 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 36 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 35 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 34 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 33 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 32 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 31 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 30 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 29 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 28 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 27 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 26 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 25 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 24 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 23 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 22 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 21 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 20 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 19 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 18 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 17 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 16 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 15 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 14 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 13 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 12 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 11 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 10 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 9 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 8 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 7 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 6 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 5 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 4 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 3 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 2 VIDEO
Secret Garden | Gradina Secreta Episodul 1 VIDEO

Acest serial a primit premiile:
2010 SBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actor – Drama Special (Hyun Bin)
2010 SBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actress – Drama Special (Ha Ji Won)
2010 SBS Drama Awards: Netizen Popularity Award – Drama
2010 SBS Drama Awards: Netizen Popularity Award (Hyun Bin and Ha Ji Won)
2010 SBS Drama Awards: Best Couple Award (Hyun Bin and Ha Ji Won)

Piesa noua: Cheloo feat. Ombladon şi Freakadadisk – SAU

Cheloo feat. Ombladon,Mark One şi Freakadadisk revin în forţă în 2011 cu o  piesa noua numita SAU.
Piesa aceasta se va regăsi pe viitorul album al lui Chello:CEL CARE URASTE. Albumul se va găsi pe piaţă exclusiv cu Gazeta Sporturilor, pe data de 24 martie. Albumul numit,“CELCAREURASTE” contine 11 piese noi.

VIDEO: PSV - Benfica - PSV 2-2 (Europa League)

VIDEO: PSV - Benfica - PSV 2-2 (Europa League) PSV a fost privita ca fiind capabila de o revenire geniala atunci când aceasta s-a găsit 2-0 până in min.25 graţie lui Balazs Dzsudzsak şi Lens Jeremain. Dar Benfica a ruinat orice speranţe pentru calificare atunci când Luisao a marcat un gol icredibil printr-o acrobatie şi Oscar Cardozo egaleza printr-un penlty in a doua jumătate a meciului.

Twente - Villarreal 1-3 REZUMAT VIDEO

Twente - Villarreal 1-3 REZUMAT VIDEO Rezumate Sferturi Europa League 14 aprilie Twente: Mihaylov; Douglas, Wisgerhof, Onyewu, Tiendalli; Brama, Landzaat, Janssen; Ruiz, De Jong, Chadli Twente Villarreal: Lopez; Mario, Kiko, Musacchio, Capdevila; Valero, Marchena, Bruno, Cani; Nilmar, Ruben 32′ Emir Bajrami/Twente Giuseppe Rossi 60′ (PG) /Villarreal Marco Ruben 83′ (PG)/Villarreal Cani 89′/Villarreal

Spartak Moscova 2-5 FC Porto

Spartak Moscova 2-5 FC Porto


PSV - Benfica (in tur1-4)



Twente - Villarreal (in tur1-5)



Braga - Dinamo Kiev (in tur1-1)