Google a încetat  proiectul Street View Photography În Germania
În majoritatea locaţiilor, Google trimite sa fotografieze(Street View) masini pe o bază repetată "pentru a se asigura că informaţiile sunt corecte şi actualizate," pe site-ul Street View gasesti explicatii,

 In Germania asta nu se intampla.

". nu intenţionează lanseze noi imagini pe Street View în Germania" În ciuda hotărâri recente instanţa germană  a declarat ca fotografiile de pe  străzile 
Germaniei sunt legale, Google a încetat Street fotografie View acolo şi spune printr-un purtător de cuvânt ca prioritatile companiei s-au schimbat:

     Prioritatea noastra de afaceri este de a utiliza masinile noastre Google pentru a colecta date, cum ar fi numele străzilor şi semnele de circulaţie pentru a îmbunătăţi hărţile nostre de bază pentru utilizatorii noştri într-un mod similar ca si alte companii de cartografiere.

Google va continua arate existenta Street View. Vezi fotografii pentru cele 20 de oraşe germane, care sunt online acum, dar nu va fi nici o actualizări pentru acele fotografii. Este neclar dacă această decizie este definitivă, sau în cazul în care compania ar putea schimba planurile sale în viitor.

Trimiteți un comentariu

 
Top