Dragoste si pedeapsa Episodul 57 VIDEO

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 57 VIDEO ONLINE - ASK VE CEZA EP 57 VIDEO ONLINE
Dragoste si pedeapsa ep 57 online subtitrat in romana


TRADUCERE Episodul 57

Yavuz îi spune lui SavaÅŸ, „Eu nu am un picior ÅŸi acuma tu Å£i-ai pierdut mâna dreaptă.
Cemal îi spune lui Yavuz să fie calm, să acÅ£ioneze atent deoarece acuma este căutat de toată lumea. traducere serialeturcestitv.wordpress.com SavaÅŸ este afară în curte, vine Yasemin să-l consoleze, SavaÅŸ îi spune să-i anunÅ£e pe ceilalÅ£i că EÅŸref a fost ucis ÅŸi că Yavuz a evadat. Fidan coboară ÅŸi întreabă ce s-a întâmplat. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Cicek spune că îi pare rău, Hüseyin Aga îi spune lui SavaÅŸ că uite ce a trebuit să-i anunÅ£eYavuz chiar în ziua în care ei au sărbătorit împăcarea dintre clanuri, apoi îi transmite condoleanÅ£e lui SavaÅŸ. El este furios pe clanul Moranilor dar SavaÅŸ îi spune că nu are de-a face cu clanurile ci că el este problema lui Yavuz. Cicek îşi cere scuze lui traducere serialeturcestitv.wordpress.com Abbas Aga ÅŸi apoi îl întreabă pe SavaÅŸ, ce poate să facă, SavaÅŸ îi răspunde, tu nu ai ce să faci, voi face eu singur ce trebuie. – Hüseyin Aga îi spune lui SavaÅŸ să acÅ£ioneze responsabil ÅŸi să nu transforme asta întrun război între clanuri ci mai degrabă într-o luptă pentru pace. Cicek spune că se simte ruÅŸinată că este sora lui Yavuz.
Sahnur este foarte tristă că este martora la aceste decese, că toţi acei tineri mor înaintea ei Leyla încearcă să o liniştească.
- SavaÅŸ: “Ai terminat dragă?”
- Yasemin: “Da”
- SavaÅŸ: “Noi nu ÅŸtim ce mai poate face nebunul ăsta. Am sporit paza.Să nu îţi fie frică dar să fii atentă. “
- Yasemin: “Bine. SavaÅŸ”
- SavaÅŸ: “Da?!”
- Yasemin: “Vreau să vin cu tine, să-Å£i fiu aproape.”
- SavaÅŸ: “Tu deja eÅŸti lângă mine, este ca ÅŸi întotdeauna dar ar fi mai bine să nu te mai neliniÅŸteÅŸti. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Voi parrticipa la înmormântare ÅŸi mă voi întoarce. Nu este nimic de făcut la Van, tot ce am de făcut este aici.”
- Yasemin: “SavaÅŸ te rog să te liniÅŸteÅŸti”
- SavaÅŸ: “Mai bine plec, să nu pierd zborul.”
- Cicek îşi aminteşte scene de când fratele ei o susţinea. Ea spune că se simte proastă şi trădată, nu poate să creadă că fratele ei este un criminal. Hüseyin Aga o susţine.şi încearcă să o calmeze.
- SavaÅŸ: “Te voi suna când ajung la Van. Toate astea vor trece.Yasemin uită-te la mine, crede-mă, toate astea vor trece.”
- Yasemin: “Sunt speriată SavaÅŸ.Se strecoară în jurul nostru ca un ÅŸarpe. Nu ÅŸtim dacă este aproape sau departe de noi. Mi-e teamă. “
- Savas: “Nu îşi fie teamă, mă voi întorce repede.”
- Yasemin: “Ai grijă”
- Savas: “Bine”
Fidan ÅŸi Yasemin vorbesc. Yasemin spune: “La toÅ£i ne este teamă, nu-i aÅŸa?” Yasemin stă ÅŸi ascultă sunetele casei aÅŸa cum i-a spus Åžahnur, adoarme ÅŸi are un vis că Ömer, este răpit deYavuz
La micul dejun vorbesc despre Eşref şi Haldun vorbeşte despre starea lui de spirit. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Haldun nu vrea să meargă la şcoală. Toate din casă cred că el este aşa din cauza lui Eşref. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Savaş este cu Pala la mormântul lui Eşref. Savaş îi povesteşte lui Pala despre cât de fericit era Eşref că a fost trimis acolo să se îngrijescă de fabrică şi că avea de gând să se căsătorească. Bărbaţii din clanul Moranilor sunt îngrijoraţi că acuma va reîncepe războiul între clanuri că un Moran a ucis pe unul din clanul Baldar. Cicek le spune că de-acuma nu va mai fi vărsare de sânge.
Cemal a pregătit paşaport pentru Yavuz să treacă graniţa şi acolo să se ocupe de droguri. Yavuz îi spune că nu merge cu el. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Cemal îi spune că l-a ajutat să evadeze aşa că acuma şi el trebuie să-l ajute la afacerea cu droguri. Yavuz spune că el prima dată se va răzbuna pe Savaş. Cemal îi spune că este greşit să meargă după Savaş acuma deoarece este căutat de poliţie.
Savaş la mormântul lui Eşref îi promite că Yavuz va plăti pentru că l-a omorât. Şahnur organizează o întrunire pentru a se ruga pentru Eşref. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Savaş şi Pala se întorc, Savaş îi spune că merge prima dată la birou. El o sună pe Yasemin şi îi spune şi ei asta. Yavuz îşi sună omul lui şi acesta îi spune că acuma liderul lor este Cicek şi că acuma ei ascultă de ordinele ei. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Savaş îl lasă pe Pala dar el spune că s-a răzgândit, nu mai merge la birou ci merge să conducă puţin prin zonă. Pala îi spune să aibă grijă.
Pala o sună pe Ceyda ÅŸi îi spune că vrea să termine relaÅ£ia. Åžahnur îi dă lui Yasemin „ochiul dracului” pentru a scăpa de deochi. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Ea îl atârnă la patul lui Omer. SavaÅŸ cere oamenilor lui să afle cine este omul care l-a vizitat pe Yavuz la închisoare. Ceyda este foarte supărată ÅŸi spune că aÅŸa uÅŸor este să scape de ea? Să fie aruncată ca ÅŸi un ÅŸerveÅ£el folosit? Åži spune „Te voi face să plăteÅŸti pentru asta, te-am informat să ÅŸtii.”
Pala se întoarce acasă. Şahnur şi Fidan cred că Haldun este supărat din cauză că lipseşte Pala. Şahnur este emoţionată că urmează să-l viziteze pe Mustafa ziua următoare. Yasemin îl întreabă unde este Savaş, Pala îi spune că conduce prin zonă şi că se va întorce în curând.
Yasemin îi povesteÅŸte lui SavaÅŸ despre visul ei ÅŸi că dacă ea ar fi avut o armă l-ar fi împuÅŸcat pe Yavuz. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Ea spune că ÅŸtiu că ÅŸi tu ai fi făcut la fel . Spune că îi este frică ÅŸi el să nu mergă prin întuneric, să vină ÅŸi să vorbească cu ea când este furios. SavaÅŸ îi spune să nu îi fie frică. SavaÅŸ este lângă patul lui Omer ÅŸi îi spune „Tu vei fi ca mine când vei creÅŸte, vei avea ÅŸi tu un fiu.”
Yavuz o sună pe Cicek şi îşi bate joc de ea spunând că acuma tu te joci de-a liderul şi că nu este aşa de uşor ca şi predatul la scoală. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Pala vorbeşte cu Fidan şi spune că este mândru de ea că nu a făcut niciodată vreo greşeală şi îşi cere iertare. Fidan întreabă că este cineva sigur dacă este greşeala lor, apoi spune du-te şi vorbeşte cu Haldun, este supărat de câteva zile. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Haldun nu vrea să vorbească cu Pala, îi spune că învaţă, să-l lase în pace. Şahnur îi spune lui Pala să vadă de Fidan, nu ştie ce are dar este foarte supărată
Hakan şi Cicek iau micul dejun, Hakan îi spune că este bucuros că ei acuma se înţeleg bine. Cicek îi mulţumeşte că i-a acceptat oferta, Hakan îi spune că o va duce la lucru.
Cemal îi cere lui Yavuz pentru ultima dată să meargă cu el banii şi paşaportul sunt pregătiţi. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Îi spune că dacă rămâne şi aleargă după Savaş îl va părăsi şi va merge pe drumul lui.Yavuz îl refuză.
Haldun se pregăteşte pentru şcoală, vine Pala, Haldun este furios, Pala îl întreabă de ce este aşa şi Haldun îi spune că niciodată să nu o mai supere pe mama lui. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Pala crede că Fidan i-a spus ceva şi Fidan spune că eu sunt mândră niciodată nu o să-i spun lui Haldun lucrurile ruşinoase pe care tu le-ai făcut. Toată lumea aude uşile trântite.
Åžahnur merge să-l vadă pe Mustafa, i se face rău înainte de a pleca, este sfătuită să amâne vizita dar nu vrea. Ceyda îl sună pe Pala ÅŸi îi spune că a vrut să-i audă vocea. Pala îi spune să nu-l mai sune niciodată. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Ceyda se înfurie, scoate fotografiile ÅŸi zice”ÃŽÅ£i voi arăta eu.” Merge cu plicul pregătit să-l trimită secretara, se întâlneÅŸte cu Yasemin ÅŸi spune că are niÅŸte broÅŸuri de trimis, Yasemin spune că vrea să le vadă ÅŸi ea înainte de a le trimite dar sună telefonul ÅŸi Ceyda reuÅŸeÅŸte să le dea la secretară.
Şahnur vorbeşte cu Mustafa, îi spune să fie bun şi inteligent şi că poate ea nu o să mai trăiască până îşi va executa pedeapsa şi va fi liber. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Mustafa o întreabă că de ce vorbeşte aşa.
Cicek îl vizitează pe Savaş la companie, ea îi spune că va folosi datoria agenţiei lui Yasemin către compania ei, pentru construcţia unei şcoli la Van şi că nu trebuie să-i plătească nimic pentru divorţ că oricum va plăti pentru a o ajuta pe Yasemin cu datoria ei.
Yavuz o sună pe Cicek şi îi spune că vrea bani de la companie, el spune, îţi voi da adresa ca să-i aduci şi eu îţi promit că nu mă voi mai întoarce niciodată. Savaş îl găseşte pe Cemal. traducere serialeturcestitv.wordpress.com Îi cere să-i spună unde este Yavuz şi în schimb nu îl va preda poliţiei pentru că l-a ajutat pe Yavuz să evadeze.
Savaş îşi ia de acasă arma. Yasemin îl sună dar el nu răspunde. Ea ştie că ceva rău se întâmplă.


Sursa: http://serialeturcestitv.wordpress.com

Trimiteți un comentariu

 
Top