Fast and furious 5 VIDEO ONLINE SUBTITRAT

Vin Diesel ÅŸi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. ÃŽn al cincilea film al seriei, fostul poliÅ£ist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puÅŸcăriaÅŸ Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ÅŸi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

De când Brian şi Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe graniţe pentru a scăpa de autorităţi. Ascunşi acum într-un colţ din Rio de Janeiro, cei trei trebuie să dea o ultimă lovitură pentru a-şi putea recăpăta libertatea. Îşi adună echipa de piloţi de elită şi sunt conştienţi că au o singură şansă pentru a fi liberi odată pentru totdeauna: să-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morţi. Dar acesta nu e singurul care îi vânează.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur şi inflexibil, nu-şi ratează niciodată ţintele. Când primeşte misiunea să dea de urma lui Dom şi Brian, îşi adună echipa şi lansează artileria grea pentru a-i captura. Dar îşi va da seama curând că e greu să-i mai deosebeşti pe cei buni de cei răi. Aşa că va fi nevoit săse bazeze numai şi numai pe instinctele sale pentru a-şi încolţi prada... înainte ca altcineva să o doboare înaintea lui.
VEZI FILMUL ONLINE AICI 1
VEZI FILMUL ONLINE AICI 2


Trailer

Trimiteți un comentariu

  1. Anonim09:29

    suptitrarea e facuta praf..uitativa la suptitrarea de la asta si suptitrarea de la cel difuzat la tv in cinema sau de pe CD cumparat...

    RăspundețiȘtergere

 
Top