Miss Baiatul de la tara 16 Mai 2011 VIDEO

Din 16 mai, Prima TV lanseaza "Mi-s Baiatul de la Tara". Elena Gheorghe, Xonia, Celia, Anca Turcasiu, Crina Matei, Aurelian Temisan si Cornel Pasat au pornit deja in toate colturile tarii in cautarea celor mai vanjosi, harnici si dezghetati baieti de la tara. Ei ii vor cauta si ii vor supune la diferite probe pe toti flacaii care pot spune mandri: "Mi-s baiatul de la tara".

In prima zi in satele in care vor ajunge, vedetele vor lua la picior ulitele in cautarea de baieti dornici de afirmare, iar apoi ii vor invita la preselectie.

La finalul zilei, vedetele trebuie sa selecteze numai sase baieti, pe care ii vor supune a doua zi la diverse probe, intrebari si teste. Printre acestea se numara probele agricole, care sa arate cat sunt de harnici si de priceputi si sa dovedeasca telespectatorilor ca sunt adevarati baieti de la tara. Vor mai fi si pobe de rezistenta fizica, dar si probe de aptitudini artistice si talente, de la dans popular si modern pana la defilari si sedinte foto.

Flacaii vor trebui sa arate vedetelor cat sunt de dezghetati si prin probe ce tin de farmecul lor, de capacitatea lor de comunicare.

La finalul celei de a doua zile, in fiecare sat se va organiza o finala locala in care fiecare vedeta il va alege pe cel mai mandru, mai aratos si mai priceput baiat din sat.



Sursa: primatv.ro

Trimiteți un comentariu

 
Top