Dragoste si pedeapsa Episodul 58 VIDEO

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 58 VIDEO ONLINE - ASK VE CEZA EPISODUL 58 VIDEO
Dragoste si pedeapsa ep 58 online subtitrat in romana






REZUMAT

Savaş află de la Cemal unde este Yavuz. Yavuz îi cere lui Cicek să-i aducă bani luaţi de la companie.
Soseşte Cocek la Yavuz şi omul lui îl informează că este singură. Ea îi spune că a avut grijă şi nu a urmărit-o nimeni.
Yasemin îi trimite lui Savaş un mesaj şi îi spune că nu poate da de el că îl iubeşte şi că este norocoasă că el este în viaţa ei. traducere serialeturcesti.wordpress Savaş ajunge la locul în care se ascunde Yavuz, el îl strigă să iasă afară că ştie că este acolo.
Yasemin este neliniştită, nu poate rămâne la agenţie, Ceyda o întreabă dacă plecă.
Yavuz îi cere banii lui Cicek, ea îl întreabă că de ce este aÅŸa tensionat ÅŸi că îi este cumva frică, că nu l-a mai văzut aÅŸa. Ea a adus bilele îi È™i spune, ÃŽÈ›i aparÈ›in, te-ai jucat cu ele înainte de a lua în mână arma. Èši le-am adus în cazul că mai ai puÈ›ină milă. Yavuz îi spune că ea cumva crede că este o joacă ce se întâmplă traducere serialeturcesti.wordpress Ea îi spune ”că atunci când l-ai ucis pe soÅ£ul lui Nazan ai fost aÅŸa de speriat ca ÅŸi acuma dar atunci tu ai fost victimă…acuma eÅŸti criminal adevărat. EÈ™ti la sfârÈ™itul drumului”. Yavuz: ”Te rog spune-mi că nu ai chemat poliÈ›ia”. Cicek:”AÈ™ fi vrut să fi putut să te previn să nu faci lucruri rele. Yavuz:”Eu È›i-am cerut ajutorul È™i tu ai chemat poliÈ›ia”. Cicek:”Tu nu o să poÈ›i trăi ascunzându-te toată viaÈ›a de poliÈ›ie.” El îi spune să se dea la o parte din calea lui iar ea îl întreabă, o să mă ucizi È™i pe mine?
Yasemin caută cheia pentru a deschide cutia și realizează că Savaș a luat pistolul. traducere serialeturcesti.wordpress Savaș ajunge la locul în care se află Yavuz și cheamăînainte de a intra poliția. Yasemin îi spune mamei ei că probabil Savaș o să-l ucidă pe Yavuz.
Savaș îl strigă pe Yavuz să iasă afară că știe că se află acolo și atunci o aude pe Cicek strigându-l. Ea îi spune că Yavuz a fugit deja. Fidan nu reușește să dea de Haldun.
Haldun nu este la È™coală, a plecat fără să spună nimănui nimic. Fidan se teme ca nu cumva să fi fost răpit din nou. Nazan spune :”Sper că în spate la treaba asta nu se află Yavuz”.
Savaș o sună pe Yasemin și ea îi spune că Haldun a dispărut, Savaș îi spune că nu are nimic de-a face cu Yavuz și că el oricum se întoarce acuma. Savaș îi spune lui Yasemin că a luat arma pentru a se proteja pe el. Noi avem un vis, eu te am pe tine și pe copii și nu pot ucide pe nimeni pentru că mă gândesc la familia mea.
Cicek îi spune omului din clanul său să atenționeze pe oamenii din clan că nu trebuie ajutat Yavuz dacă el le cere ajutorul și că Yavuz nu are bani. traducere serialeturcesti.wordpress
Pala ajunge acasă fără a fi aflat ceva în legătură cu dispariția lui Haldun. Fidan spune că el a fugit de Pala, că el nu mai vrea să fie în preajma tatălui său. Pala îi spune lui Fidan să tacă și să-i dea pace.Fidan nu se poate abține și spune în fața tuturor că el a avut o aventură cu Ceyda. Toți sunt șocați.
Haldun este beat, ia un taxi și îi spune șoferului să mergă în Beykoz, altă zonă decât cea în care locuiește. traducere serialeturcesti.wordpress Pala spune că Fidan are dreptate, totul este din cauza lui. Yasemin este în cameră cu mama ei, ea spune că nu o poate înțelege pe Ceyda și nu se poate abține și o sună pe aceasta. Îi spune, am avut încredere în tine, să-ți fie rușine. Nu pot înțelege ce fel de persoană ești tu cu adevărat. Ceyda pare mirată și Yasemin îi spune că vorbește despre aventura ei cu Pala. traducere serialeturcesti.wordpress Ceyda spune, este viața mea privată, noi suntem oameni maturi și Yasemin îi spune tu nu ești un adult, tu ești o distrugătoare de familie, încă nu am terminat cu tine treaba asta.
Haldun ajunge la Ceyda și o întreabă și el că ce a făcut. Ceyda îi spune să nu strige acolo și Haldun spune , cui îi pasă , Ceyda reușește să-l facă să intre în casă apoi îl sună pe Pala care inițial nu vrea să-i răspundă. Pala îi spune lui Savaș cum Ceyda a făcut fotografii pentru a-l șantaja. traducere serialeturcesti.wordpress Răspunde apoi la telefonul ei și află unde este Haldun. Savaș îi anunță pe ceilalți că Haldun este la Ceyda acasă. Pala îi spune lui Ceyda că toți cunosc ce s-a întâmplat între ei și că nu îl mai poate șantaja cu fotografiile.El spune că tu vei fi cea rănită dacă te pui cu familia mea.
Șahnur vrea să vorbească cu Yasemin. Ea îi spune că o simte pe Yasemin acuma ca fiind fiica ei È™i ea vrea ca Yasemin să-i spună mamă. Yasemin spune ”Mamă”
Hakan vine să o viziteze pe Cicek acasă la ea și el este amuzat de faptul că toți îi spun stăpână. El este puțin incomodat, Cicek îi spune că este evident pentru toți de acolo că tu ești prieten nu dușman așa că nu trebuie să fii stresat. traducere serialeturcesti.wordpress Hakan îi spune că ar vrea să o sărute dar să nu-i fie frică, nu o va face acum că nu sunt singuri. Ea îi oferă cafea.
Șahnur vine în camera ei, scoate dintrun plic o poză veche È™i o scrisoare. Intră Leyla È™i Șahnur îi spune cât este de devastată de toate lucrurile rele care li se întâmplă, boala ei, aventura lui Pala È™i toate celelalte. Leyla încearcă să o calmeze.După ce pleacă ea citeÈ™te scrisoarea, este o scrisoare de dragoste adresată soÈ›ului ei de o altă femeie. traducere serialeturcesti.wordpress ”Hasip dragostea mea, aÈ™ fi vrut să spun că totul a fost o greÈ™eală dar nu pot, pentru mine nu a fost o geÈ™eală niciun minut. Inima nu m-a ascultat, m-am îndrăgostit de tine. Peste câteva zile plec din Van, tu eÈ™ti căsătorit.Dacă continuăm aÈ™a noi vom greÈ™i mai mult, eu nu mai pot să-È›i fac asta È›ie,familie tale È™i mie. Chiar dacă aÈ™ vrea să-mi petrec restul vieÈ›ii lângă tine, nu pot. Dar dacă tu poÈ›i să vii la mine, dacă tu poÈ›i să opreÈ™ti această dragoste ascunsă totul se va schimba. PoÈ›i tu Hasip?PoÈ›i tu să vii la mine? Mâine după lucru voi fi pe drumul obiÈ™nuit poÈ›i să te arăți È™i să spui că vi cu mine? Dacă da noi putem fi fericiÈ›i tot restul vieÈ›ii, exact ca È™i în fotografie. Șeher. Șahnur spune„Trebuia să fi plecat Hasip”” Ea a ascuns această scrisoare de soÈ›ul ei care nu a putut afla niciodată ce a scris aceea femeie.
Yasemin îi spune lui Savaș că a sunat-o pe Ceyda și că a țipat la ea. Se îmbrățișează și îi spune că ar vrea mereu să-l țină așa îmbrățișat. traducere serialeturcesti.wordpress
Yasemin se trezește, găsește un trandafir pe pernă și un bilet de la Savaș care îi spune că nu a putut rămâne la micul dejun, că vrea să se întâlnească la masa de prânz și că o iubește.
Șavaș este la locul în care știe că se află Cemal pentru a-l urmări să-l ducă la noul loc în care se ascunde Yavuz. Haldun spune că a băut așa pentru că mama lui a fost supărată. traducere serialeturcesti.wordpress Pala își cere scuze lui Haldun și îi promite că el nu îl va mai supăra niciodată.
Fidan este îngrijorată că Șahnur nu a venit la micul dejun așa că merge la ea în cameră.
Hakan a luat-o pe Cicek la micul dejun încât ei să poată fi singuri. traducere serialeturcesti.wordpress Fidan constată că ceva rău s-a întâmplat cu Șahnur și îi chemă pe ceilalți. Yasemin îl sună pe Savaș și îi spune că mama lui nu se simte bine.
Yavuz se întîlnește cu Cemal, Savaș în schimb nu poate afla locul de întâlnire deoarece se întoarce acasă.
Toți află că Șahnur are cancer, ei vor ca ea să se trateze și sunt supărați că nu le-a spus nimic și au trecut 4-5 luni de când doctorul a constatat că ea este bolnavă. traducere serialeturcesti.wordpress Șahnur spune că ea nu a vrut să fie spitalizată, că ea vrea să-și petreacă timpul ce îl mai are de trăit alături de ei. Savaș îi spune că vrea ca cele 5 luni de viață să devină 5 ani.
Yavuz se întâlnește cu Cemal și îi spune că o să-l ajute în afacerea cu droguri și că nu mai vrea să se răzbune. traducere serialeturcesti.wordpress Hakan o sună pe Cicek și îi spune că nu mai poate fi fără ea și că o va aștepta cât este nevoie.
Șahnur face o vizită la femeia care a fost iubita soțului ei.
Hakan îi spune lui Savaș că el este îndrăgostit de Cicek, că a încercat să nu o mai întâlnească dar că nu poate și că vrea să fie cu ea.
Yavuz este la școala lui Cicek, vine Lara care știe că este fratele lui Cicek. traducere serialeturcesti.wordpress El îi spune că poate să o lase el acasă
- Seher întreabă cum ea a găsit-o. Sahnur spune că dacă cineva vrea să facă ceva, totul este posibil.
Seher apoi întreabă ce a adus-o aici.
- Sahnur: “Mi-am făcut griji pentru tine”
- Seher: “După 40 de ani”
- Sahnur: “Cred ca le-am avut”
- Seher: “Poftim?” Șahnur:”Vreau un pahar de apă.Apoi ele discută È™i Șahnur o întreabă de È™oÈ›ul ei iar ea răspunde că nu a fost căsătorită niciodată.după ce a părăsit Vanul. Șahnur spune că a făcut totul spre aÈ™ proteja familia. Șeher o întreabă dacă regretă ce a făcut iar Șahnur spune că nu regretă că È™i-a apărat familia È™i că la fel de mult l-a iubit È™i ea pe Hasip. Șeher îi spune că după ce a părăsit Vanul a trăit aici È™i că să fie liniÈ™tită s-a împăcat cu viaÈ›a ei È™i nu îi poartă pică. Șashnur este liniÈ™tită să audă asta de la ea. Se pare că femeia care vroia să fugă cu soÈ›ul lui Șahnur era gravidă. Vine acasă fiul ei . Numele lui este Hasip, la fel ca È™i numele soÈ›ului lui Șahnur.

Sursa: http://serialeturcestitv.wordpress.com

Trimiteți un comentariu

 
Top