Extravaganta Anastasia VIDEO ONLINE

Anastasia (Norkis Batista) este o femeie care revoluţionează lumea ei şi care este extrem de veselă, spontană, uneori exagerată, luptătoare, dinamică şi complexă. Tocmai de aceea i se spune "Extravaganta". Şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, această superbă femeie mai are două surori identice. Trei personalităţi complet diferite care se schimbă între ele pe nerăsuflate, lăsându-ne să descoperim singuri adevărul.

Cum de mică visa la o viaţa de prinţesă, Anastasia se căsătoreşte cu Ovidio (Saul Marín), unul dintre moştenitorii dinastiei de origine rusă Borofsky, familie care deţine cea mai mare bijuterie de lux din America de Sud. Imaginea casei de bijuterii Borofsky este Anastasia, care promovează, prin imaginea ei, cele mai extravagante şi scumpe bijuterii ale casei.

Frumuseţea ei a făcut ca bijuteriile familiei să fie vândute în toate colţurile lumii, contribuind astfel la dezvoltarea firmei. În ciuda vieţii strălucitoare, Anastasia nu este fericită; căsnicia ei cu Ovidio s-a transformat într-un cosmar, din cauza geloziei şi paranoiei acestuia. Într-una din călătoriiile ei îl cunoaşte pe Aureliano (Juan Pablo Raba), care îi mărturiseşte că este fiul lui Antonio Borofski. Între cei doi se naşte, treptat, dragostea şi de aici încep multe complicaţii.

Sursa: acasatv.ro
..........................................................................................................................................................
Extravaganta Anastasia episodul 10
Extravaganta Anastasia episodul 9
Extravaganta Anastasia episodul 8
Extravaganta Anastasia episodul 7
Extravaganta Anastasia episodul 6
Extravaganta Anastasia episodul 5
Extravaganta Anastasia episodul 4
Extravaganta Anastasia episodul 3
Extravaganta Anastasia episodul 2
Extravaganta Anastasia episodul 1

Trimiteți un comentariu

 
Top