Cele mai neobisnuite  paturi !
Indiferent de activitatea pe care o desfasuram in cursul unei zile obisnuite, tot ce ne dorim este ca atunci cand ajungem acasa sa ne bucuram de odihna bine meritata intr-un spatiu intim si confortabil. Si ce nu este mai confortabil decat propriul pat? La fel ca si noi oamenii, acestea se intalnesc sub diverse forme si marimi.
1. Patul magnetic plutitor
 
Cum ar fi daca ne-am trezi dimineata dintr-un pat magnetic plutitor? Nu am mai fi nevoiti sa-l mutam atunci cand facem curatenie, iar schimbarea lenjeriei s-ar face mult mai repede. Oricat de incantanti am fi de acest lucru, mica noastra ascunzatoare de sub pat nu ar mai fi chiar un loc secret, ci  va fi vizibil de toti cei care ne trec pragul camerei.



2. Patul “Tardis”

Un pat care ar uimi prietenii este patul Tardis, astfel incat fanii serialului britanic Doctor Who ar fi extrem de incantanti de acesta. Celebra cabina de politie ar face furori si in dormitor nu doar pe ecrane.



3. Patul acvativ

In zilele calduroase, tot ce ne dorim este un pat care ofera posibilitatea de a ne reimprospata atat fizic cat si psihic, cum ar fi cel cu apa. Cu siguranta ar fi momentele cele mai relaxante si revigorante din viata fiecaruia.



4. Patul sandiwch

 Patul in forma de sandwich ar starni invidia tuturor gurmanzilor. Este bine de stiut ca acesta nu contine calorii sau e-uri, in schimb, ofera un grad ridicat de confort care cu siguranta nu poate fi trecut cu vederea.




5. Patul roller coaster

Arta decorativa in ceea ce priveste piesele de mobilier tinde sa depaseasca limitele imaginatiei noastre. Patul in forma de roller coaster ar fi atractia principala in cazul unei petreceri, sau in cazul in care tot ce ne dorim, este sa ne rostogolim in el.



6. Patul  stralucitor

Patul luminos ar schimba radical imagina dormitorului. Luminile montate sub pat in forma de raze ar crea o atmosfera calma si romantica, conferind totodata si o stare de agitatie. Dormitorul nu va mai fi o camera monotona, chiar daca, probabil va trece ceva timp pana sa ne obisnuim cu lumina.




7. Canapeaua extensibila cu lampi



Pentru persoanele care adora sa citeasca in pat s-a inventat canapeaua extensibila cu lampi atasate, in forma de antene, astfel incat iubitorii de carti sa se poata bucura de o lectura linistita in confortul propriului pat.




8. Patul  carte


Yusuke Suzuki a creat patul in forma de carte, in care te poti incolaci la propriu in paginile unei adevarate carti. Pagina este reprezentata de lenjerie in timp ce pernele indica semnele de carte.



9. Canapea respectiv pat suprapus



Canapelele extensibile sunt la ordinea zilei, insa cum ar fi daca am dispune de o canapea ce se transforma intr-un pat supraetajat?Un singur lucru este cert, problema cu spatiul este rezolvata.


10. Patul cu de toate

Tehnologia avansata ofera acum posibilitatea de a lenevi cat mai mult, cu ajutorul patului ce dispune de un ecran de proiectie. Impatimitii filmelor si ai jocurilor se vor bucura cel mai mult de beneficiile tehnologiei moderne.



11. Patul care se face singur



Oricine si-ar dori un pat care se face singur. Enrico Berruti este cel care a proiectat un astfel de pat, ceea ce poate prelungi somul chiar si cu 15 minute. Iar prietenii cu siguranta nu te vor mai tachina in legatura cu acest subiect.



12. Patul in forma de cuib



Este perfect pentru cei care doresc putina intimitate, insa spatiul pe care acesta il ocupa este unul pe masura. Totusi, se poate umple cu perne, spre amuzamentul celor dragi, care nu se dau in laturi de la o distractie gen: bataia cu perne.
In final, nu conteaza forma sau marimiea patului ales, important este ca acesta sa ofere linistea si odihna necesara, deoarece conform specialistilor o treime din viata o petrecem dormind.

sursa articol: http://www.tpu.ro/blog/?p=1904

Trimiteți un comentariu

 
Top