Yaksha a fost realizata cu ajutorul unor efecte speciale computerizate care ofera calitate imaginii, va cuprinde 12 episoade, avand un buget impresionant (aproximativ 2.5 milioane de dolari), iar scenaristul serialului este nimeni altul decat Jung Hyung Soo (Damo- 2003, Jumong -2006).

In distributia serialului s-au alaturat: actorul Jo Dong Hyuk (Snow in August, I Hate You But It’s Fine) care va reveni pe micul ecran dupa o pauza destul de lunga, aceasta fiind de fapt si prima sa aparitie intr-o drama saeguk, Seo Do Young (Spring Waltz, Friend, Our Story) si actrita Jeon Hye Bin (The King and I, Hometown Legends).

Actiunea este situata intr-o perioada tumultoasa in care siguranta tronului era amenintata, iar tanarul rege va incerca orice pentru a-si consolida pozitia subreda, lupta pentru putere
ducandu-se intre 2 tabere.
Baek Rok (Jo Dong Hyuk), prieten din copilarie al regelui, conduce o forta militara secreta denumita “Black Cloud Swords” cu scopul de a-l apara pe acesta. Baek Rok ii este loial regelui, traieste pentru fratele sau Baek Kyul (Seo Do Young) si iubita lui Jung Yeon (Jeon Hye Bin), insa in momentul in care ambitiosul Baek Kyul il tradeaza, intinzandu-i o capcana, totul se va schimba. Baek Rok va fugi, devenind sclav apoi luptator si in cele din urma se va intoarce in Choseon pentru a se razbuna.

Yaksha, ca drama istorica, va avea o abordare diferita, mult mai indrazneata si totodata nonconformista.




Episoade online

Trimiteți un comentariu

 
Top