Karl Heinz (Luke Wilkins) este un politist, cam impiedicat, care investigheaza o serie de furturi spectaculoase de masini de lux, care au loc pe o autostrada, descopera intamplator un circuit ilegal de curse. Pasiunile pilotilor sunt viteza extrema si masinile supertunate, iar singura lor problema, raziile politiei. Sedus de o tanara participanta la circuit, Karl participa la o cursa si se trezeste antrenat in lumea plina de adrenalina a circuitului.
Deoarece cursele le sunt puse in pericol de raziile din ce in ce mai dese efectuate de politie, cauzate de furturile de automobile de lux, acestia se hotarasc sa-l ajute pe Karl sa-i prinda pe hoti pentru a-si continua in liniste cursele.

Autobahnraser - Autostrada exceselor 2004 cu subtitrare, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) descriere, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) film online gratis, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) gratis cu subtitrare, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) online, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) online gratis, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) online gratis subtitrat, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) online subtitrat, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) subtitrare, Autobahnraser - Autostrada exceselor (2004) subtitrat online

Trimiteți un comentariu

 
Top