Horoscop CHINEZESC 2012

ÃŽn horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apa – unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc, recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ÅŸtie să îşi folosească puterea.

Anul dragonului de apa începe pe data de 21 ianuarie 2012 şi se încheie pe 9 februarie 2013, durând, aşadar, mai mult decât un an calendaristic de 365 de zile.

În zodiacul chinezesc, dragonul de apa este respectat, fiind considerat inteligent şi dotat cu o creativitate peste medie, ceea ce îi asigură, în cele mai multe cazuri, succesul pe plan social şi profesional. Totuşi, nu îi plac poziţiile de prim plan şi, dintre toţi dragonii, cel de apă e cel care iese cel mai puţin în evidenţă. De obicei, evoluează atât cât să îi fie bine, lui şi celor dragi, fără să forţeze nota prea mult. Nu e un ambiţios decât până la un anumit punct şi, în plus, îi vine greu să se concentreze mult timp asupra aceluiaşi obiectiv.
Dragonul de apa este, datorită maleabilităţii acestui element, şi un bun negociator. Ştie să se adapteze la dispoziţia şi la dorinţele celui care i se află în faţă, iar acest lucru îl ajută atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, unde poate să depăşească cu graţie orice conflict.

Trimiteți un comentariu

 
Top