Pagini

Real Madrid-Real Sociedad 4-1 REZUMAT VIDEO

Real Madrid-Real Sociedad 4-1 REZUMAT VIDEO



Alte rezultate de pe data de 06.02.2011
SPAIN: Primera Division
Sevilla 0 - 0 Malaga
Valencia 2 - 0 Hercules

Inter - AS Roma 5-3 REZUMAT VIDEO


Inter - AS Roma 5-3 REZUMAT VIDEO

Alte rezulatate din aceeasi etapa:
ITALY: Serie A
Bologna 1 - 0 Catania
Brescia 2 - 0 Bari
Genoa 1 - 1 AC Milan
Lazio 1 - 1 Chievo
Lecce 2 - 4 Palermo
Napoli 2 - 0 Cesena
Parma 1 - 1 Fiorentina

Chelsea - Liverpool 0-1 REZUMAT VIDEO


Chelsea - Liverpool 0-1 REZUMAT VIDEO


Echipele de start:

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Mikel, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Drogba;
Rezerve: Turnbull, David Luiz, Malouda, Ferreira, Kalou, McEachran, Sala

Liverpool: Reina, Skrtel, Carragher, Agger, Kelly, Lucas, Meireles, Johnson, Gerrard, Maxi, Kuyt;
Rezerve: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen

Lake Of Tears 2011 Concert la Bucuresti bilete

Foarte cunoscuta trupa Lake Of Tears revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00!
Pret bilet
80 Ron - in perioada 27 ianuarie – 31 martie 2011
100 Ron - in perioada 1 aprilie – 24 iunie 2011
120 Ron - in ziua concertului

Credite nerambursabile de pana la 10 000 euro ordonanta 2011

Credite nerambursabile de pana la 10 000 euro ordonanta 2011
Credite nerambursabile de pana la 10 000 euro ordonanta 2011
Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM acorda alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 50% din valoarea proiectului de investitii, dar nu mai mult de 10.000 euro.

Se acorda garantii de stat pana la cel mult 80% din valoarea creditului solicitat, dar nu mai mult de 80.000 euro, prin intermediul Fondului de Garantare. Nu inseamna ca intreprinzatorul va primi bani cash cu care poate face ce vrea. Banii vor fi alocati intr-un cont din care pot fi platite cheltuieli eligibile, pe baza de factura
Facilitatile se aplica pentru tinerii debutanti in afaceri, de pana la 35 de ani, care nu au mai detinut calitatea de actionar sau asociat in vreo firma si au un plan bun de afaceri cu care sa obtina un punctaj cat mai mare la aplicatia online. tanarul intreprinzator trebuie sa angajeze cel putin 2 salariati la momentul obtinerii facilitatilor de finantare si sa reinvesteasca cel putin 50% din profitul realizat in anul precedent,

informatii online despre semnalului din zona ta, calitatea semnalului orange

Poti verifica online calitatea semnalului, informaţii despre semnalul din zona ta descoperă ce simplu este să afli informaţii despre semnalul din zona ta

Orange a lansat o noua aplicatie on­line care ofera clientilor informatii despre calitatea semnalului si posibili­ta­tea de a-si exprima opinia despre reteaua de aco­pe­rire din zona in care se afla. Clientii pot afla ce fel de tehnologie este disponibila in aria selectata si, mai ales, pot vedea cali­ta­tea semnalului. Utili­za­torii pot accesa har­ta interactiva a tarii sau pot completa cam­purile de cautare cu nu­mele locali­ta­tii sau al strazii. Infor­ma­tiile oferite sunt structurate pe mai multe ni­veluri, in functie de tipurile de teh­no­lo­gie: 2G pen­tru apeluri si SMS-uri sau e-mail si navi­ga­re pe internet, 3G pentru navigare pe internet si apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai ra­pida. Noua apli­ca­tie faciliteaza comuni­ca­rea cu clientii prin functia speciala de feedback. Acestia au po­sibilitatea sa tri­mita suges­tiile referi­toare la extinderea aco­peririi sau la cali­ta­tea semnalului si sa ra­porteze eventuale intreruperi de sem­nal.

Intra pe http://www.orange.ro/acoperire/index.html si vezi calitatea semnalului orange.

Sa te prezint parintilor video

Unde vezi emisiunile celor de la antena 1 si emisiunea Sa te prezint parintilor video chiar pe site-ul oficial al anntenei1 la adresa http://www.a1.ro/emisiuni-tv/sa-te-prezint-parintilor-100276.html sau chiar live pe http://www.a1.ro/tv/live.html . Nu mai cauta pe youtube pentru ca gasesti emisiunile preferate pe site-ul a1.ro.

Sistemului national electronic de plata online a taxelor si impozitelor

Hotararea nr. 1235/2010 privind aprobarea realizarii Sistemului national electronic de plata online a taxelor si impozitelor se va putea face dupa ce bancile se vor inregistra in SNEP utilizand cardul bancar a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 838, din 14 decembrie 2010. Actul normativ stabileste ca institutiile publice au obligatia sa se inroleze in SNEP conform urmatorului calendar:
a) etapa 1: inregistrarea municipiilor resedinta de judet si a municipiilor/oraselor cu populatie mai mare de 150.000 de locuitori, in termen de 7 luni de la intrarea in vigoare a prezentei hotarari;
b) etapa 2: inregistrarea municipiilor si oraselor cu populatie de pana la 150.000 de locuitori inclusiv, in termen de 5 luni de la finalizarea etapei 1, dar nu mai tarziu de un an de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari;
c) etapa 3: inregistrarea comunelor si a institutiilor publice nevizate de primele doua etape, in termen de 6 luni de la incheierea etapei 2, dar nu mai tarziu de 18 luni de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Pentru a se putea inregistra in SNEP, banca trebuie sa fie autorizata de Banca Nationala a Romaniei si trebuie sa fie certificata 3DSecure in vederea acceptarii online a platilor cu cardul.

Asa ca mai avem de asteptat pentru a putea efectua plata online a taxelor si impozitelor

Google Science Fair 2011 program

Google Science Fair 2011 un concurs mondial pentru tinerii intre 13 si 18 ani organizat de Google la adresa http://www.google.com/events/sciencefair/rules.html#5.
La concurs pot participa concurenti din toata lumea, care au un proiect finalizat sau la care lucreaza, inscrierile fiind individuale sub forma de grup (maxim 3 persoane).

Participantii nu rezolva probleme impuse ci participa cu propriile proiecte.


Puteti depune proiecte din urmatoarele categorii:

1. Informatica si Matematica
2. Pamant & Stiinta Mediului
3. Behavioral & Stiinte Sociale
4. Flora & Fauna
5. Energie & Spatiu
6. Inventii si inovare
7. Fizica
8. Biologie
9. Chimie
10. Alimentatie
11. Electricitate & Electronica


Desi este un concurs pentru liceeni, este demn de luat in seama cum se poate participa si care sunt cerintele de participare. Premiile sunt si ele interesante. Dar, poate cel mai important lucru, este ca se incurajeaza libertatea de gandire.

Iata programul Google Science Fair din 2011.

EVENTS STARTS at 12:00:01 AM ET on Dates Noted ENDS at 11:59:59 PM ET on Dates Noted
OPEN CALL FOR ENTRIES January 11, 2011 April 4, 2011
1st Round of Judging to select the Semi-Finalists: April 5, 2011 May 6, 2011
Semi-Finalists Announced: May 9, 2011
2nd Round of Judging to select the Finalists: May 9, 2011 May 20, 2011
Public Voting for “People’S CHoice” Winner May 9, 2011 – May 20, 2011
Finalists and People’s Choice Winner Announced May 23, 2011
Finalist Event/Winners Selected & Announced: rBegins On/About July 11, 2011

Note: All dates/times are Eastern Time Zone - United States

El este fondatorul facebook-ului

Mark Zuckerberg fondatorul facebook-ului este nascut in New York, este evreu. Povestea vietii lui a inceput in 2003, in timpul studentiei lui la Harvard cand ,impreuna cu inca doi colegi de campus, găseste ideea genială şi îsi propune să facă “HarvardConnection”, la care să se conecteze toţi studenţii universităţii. Din “Harvard Connection” s-a schimbat in ”The Facebook”, ca mai apoi sa se denumeasca “Facebook”. Programul lor de socializare s-a extins si in alte facultati ca mai apoi sa se raspandeasca in toata lumea conturi de Facebook. Asadar din joaca a construit o afacere profitabila, devenind cel mai bogat tanar din lume.

traducatoarea de vise de pe click.ro, liliana ivan facebook

www.click.ro incepe o nouă emisiune: Traducătoarea de Vise. Trimiteţi la adresa de mail vise@click.ro ce aţi visat azi-noapte, iar Liliana Ivan vă prezintă semnificaţiile.
iar marţi la ora 10, Lilina Ivan vă oferă toate răspunsurile. Toate visele vor ajunge pe masa lui Lili Ivan şi Traducatoarea de Vise va oferi toate răpunsurile. O puteti urmari pe liliana ivan si pe facebook

Amenda pentru anvelope de iarna, anvelopele de iarna obligatorii din 2011

S-a votat ca posesorii de vehicule care circula pe drumuri acoperite de zapada, gheata sau polei fara a avea anvelope de iarna vor fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 2.500 si 4.000 lei. actul normativ se va aplica incepand cu luna noiembrie 2011.
O veste buna e ca anvelopele all-season sunt recunoscute ca dotari de iarna.
Amenda pentru anvelope de iarna, anvelopele de iarna obligatorii din 2011

Ce presupune cardul de sanatate?

Ce presupune cardul de sanatate?

Cardul European de Asigurari de Sanatate (EHIC) este valabil in Uniunea Europeana. Deci, romanii pot beneficia de toate drepturile care decurg din detinerea acestui card. Daca te duci in strainatate special pentru a urma un tratament, trebuie sa stii ca acesta nu este acoperit de EHIC.
Daca vrei sa-ti iei acest card, apeleazi la casa de asigurari de sanatate la care esti luat in evidenta se elibereaza in termen de 7 zile lucratoare de la data inregistrarii. Perioada de valabilitate a cardului european este de 6 luni de la data emiterii.

Daca suferi de o boala cronica si ai nevoie de consult medical regulat, in cazul deplasarii in spatiul european, EHIC va acoperi ingrijirile medicale atat timp cat starea ta nu necesita ingrijiri in unitati medicale specializate si/sau unitati dotate cu echipamente speciale si/sau personal instruit corespunzator.

Dupa ce ai consultat medicul din tara respectiva si esti in posesia tuturor documentelor medicale si a detaliilor ingrijirilor medicale de care ai nevoie, serviciile medicale din statul unde te afli temporar vor putea prelua responsabilitatea costurilor medicale si vor putea realiza examinarile necesare
Pe timpul sederii temporare in alt stat al UE ai dreptul la orice ingrijiri medicale care se dovedesc a fi necesare, luand in consideratie starea ta medicala.

Pentru siguranta recomandam sa-ti organizezi sederea din timp, solicitand autorizatia in prealabil, in functie de legislatia statului respectiv, pentru a fi sigur ca vei beneficia de acces la echipamentele necesare pe timpul sederii. Tu sau doctorul ar trebui sa solicitati autorizatia in cauza de la institutia care va furniza ingrijirile medicale in statul unde te vei afla.
Daca mergi in vacanta in alt stat al UE fara nici un document, vei beneficia de ingrijirile medicale necesare care sa-ti permita continuarea vacantei. Aceste documente nu doar iti faciliteaza accesul la asistenta medicala pe loc, ci iti ga¬ranteaza si rambursarea imediata a costurilor sau cel putin la scurt timp dupa intoarcerea acasa, daca ti s-a solicitat sa achiti anumite cheltuieli in avans.

Extraoptiunea 10000, 3000 minute vodafone cu 5 euro

Cu extraoptiunea 10.000 minute/SMS în retea + 40 minute nationale si internationale/SMS nationale primesti în fiecare luna: 10.000 de minute si SMS-uri în retea40 de minute nationale & internationale si SMS-uri nationale. Totul cu doar 5 euro credit/luna.
Fie ca esti deja utilizator Cartela Vodafone sau activezi o Cartela noua, poti activa extraoptiunea astfel: Apeleaza *100#, ramura PromotieActiveaza "10.000+40nationale" Extraoptiunea poate fi activata pâna la 20 februarie 2011 si poate fi mentinuta timp de 3 luni de la activare. Ai ce vorbi cu 10000minute adica 600000secunde milioane de milisecunde......
Extraoptiunea 10000, 3000 minute vodafone cu 5 euro

Cu extraoptiunea 3000 minute/SMS în retea + 75 minute nationale si internationale/SMS nationale primesti în fiecare luna:
3000 de minute si SMS-uri în retea75 de minute nationale & internationale si SMS-uri nationale. Costul extraoptiunii este de 4 euro credit in prima luna pentru cartelele activate incepand cu 23 noiembrie 2010, respectiv de 5 euro credit pentru cartelele activate pana la 22 noiembrie inclusiv. Pasi pentru activare: Apeleaza *100#, ramura PromotieActiveaza "1000+75nat"Apeleaza din nou *100#, ramura Promotie si activeaza gratuit "TRIPLU minute" pentru a primi inca 2000 de minute si SMS-uri in retea.

Cangurul 2011- inscrieri, concurs, rezultate

Cangurul 2011- inscrieri, concurs, rezultate
Concursul Cangurasul Matematician, clasele I-III (ziua concursului: 13 aprilie 2011)

14 februarie – 16 martie 2011 - Inscrierea elevilor
Poate participa la concurs orice scoala cu minim 10 elevi inscrisi. Organizatorul din scoala respectiva inscrie elevii si transmite informatiile despre inscriere Fundatiei SIGMA, prin telefon, fax, e-mail, posta sau direct de pe site-ul cangurul.ro. Contributia fiecarui elev va fi de 16 RON.

11 – 12 aprilie 2011. Pregatirea concursului.

13 aprilie 2011. Ziua concursului!
-8.30. Intrarea elevilor in sali. Desigilarea coletelor de concurs.
-9.00. Se distribuie elevilor fisele de concurs.
-9.00 – 9.15. Elevii completeaza fisele cu datele lor de identificare (nume, clasa, adresa).
-9.15 – 10.15. Concurentii primesc brosurile cu subiecte si completeaza foile de raspuns.

Mai 2011. Sosesc rezultatele!

Concursul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasele IV-XII (ziua concursului: 18 martie 2011)

17 ianuarie – 18 februarie 2011. Inscrierea elevilor
Poate participa la concurs orice scoala cu minim 10 elevi inscrisi. Organizatorul din scoala respectiva inscrie elevii si transmite informatiile despre inscriere Fundatiei SIGMA, prin telefon, fax, e-mail, posta sau direct de pe site-ul cangurul.ro. Contributia fiecarui elev va fi de 16 RON.

16 – 17 martie 2011. Pregatirea concursului!
In scoala se afiseaza lista cu repartitia concurentilor in sali. Se primesc coletele cu subiecte si fise de raspuns. Ele nu se desigileaza pana in ziua concursului. Toate coletele unui centru de concurs vor fi expediate pe numele organizatorului cu numarul cel mai mare de inscrisi din scoala.

18 martie 2011. Ziua concursului!
-8.30. Intrarea elevilor in sali. Desigilarea coletelor de concurs.
-9.00. Se distribuie elevilor fisele de concurs.
-9.00 – 9.15. Elevii completeaza fisele cu datele lor de identificare (nume, clasa, adresa).
-9.15 – 10.15. Concurentii primesc brosurile cu subiecte si completeaza foile de raspuns pana la ora 16.00.

Aprilie 2011. Sosesc rezultatele!
Trimiterea rezultatelor, diplomelor si premiilor catre scolile participante si afisarea lor pe site-ul concursului www.cangurul.ro.

28 Mai 2011. Barajul! Participantii la proba de baraj sunt desemnati de catre o comisie nationala. In urma sustinerii acestei probe sunt stabiliti castigatorii. Elevii din clasele IV-VI vor da barajul in centre organizate la nivel de judet, iar cei din clasele VII-XII vor sustine proba de baraj in Bucuresti.

Comision pentru plata online a taxelor si impozitelor prin SNEP

Comision pentru plata online a taxelor si impozitelor prin SNEP


Valoarea comisionului a fost stabilita la 2% din valoarea tranzactiei, dar nu mai mare de 30 de lei, potrivit Ordinului MCSI nr. 168/2011 pentru Normelor metodologice privind Sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor utilizand cardul bancar (SNEP), publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 74, din 28 ianuarie 2011.

Pe langa acest comision, banca mai poate percepe institutiilor publice un comision pentru verificarea conformitatii transferului de date cu specificatiile standard ale SNEP, care se va percepe o singura data la inregistrarea institutiei publice in SNEP, si nu va depasi echivalentul in lei a 300 euro, calculat la cursul de schimb comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil in ziua platii.

Astfel bancile vor impune primariilor, pentru efectuarea unei plati electronice prin sistemul www.ghiseul.ro, un comision de 2% din valoarea tranzactiei, dar care nu va putea depasi 30 de lei, potrivit Normelor metodologice privind Sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor utilizand cardul bancar (SNEP), publicate in Monitorul Oficial. Comisionul ar putea fi achitat, partial sau integral, de contribuabilii care isi platesc impozitele online.

rca redus 2011 online, Calculator RCA Online

Calculator RCA Online.

Alegi pretul si asigurarea dorita, completeazi si trimiti formularul de comanda.
RCA-urile comandate in Bucuresti si Ilfov sunt aduse de catre un agent de-al nostru in aceeasi zi, iar plata se face in momentul in care primiti asigurarea cash sau cu card.
RCA-urile comandate din tara trebuie sa fie de minim 150 RON si vor fi livrate printr-un curier rapid in maxim 24 de ore, iar plata se face numai cash in momentul in care primiti asigurarea.
veti fi sunat in cel mai scurt timp de un agent pentru confirmarea comenzii si pentru eventuale detalii de livrare.rca redus 2011 online, Calculator RCA Online. Detalii pe http://www.austasigurari.ro/rca

trasnitiinnato.ro www.trasnitii.com episoade video

Serialul de succes trasniti in nato de pe primatv este si online pe www.trasnitii.com.
Despre serial:
Cu: C. Zamfirescu , Bogdan Dumitrescu , Grig Chiroiu , Toni Ionescu , Livia Taloi, Catalin Marin, Rocsana Marcu, Raluca Guslicov
Regia: Melia Cerchez
Gen: Comedie
Toate episoadele trasnitiinnato.ro www.trasnitii.com video sunt pe http://www.trasnitii.com/www.trasnitii.com/episoade-video-f1/

ZooMumba pe www.zoomumba.ro

Petru a te juca ZooMumba trebuie sa te inregistrezi pe www.zoomumba.ro ,sa i-ti cumperi animale din Shop şi le plasezi apoi în grădina ta zoologică. Clicheazi pe habitat şi i-ti cumperi un animal masculin sau feminin. Faci o pereche si poţi avea şi pui de animale. Shop-ul este magazinul de unde te poţi aproviziona cu tot ce vrei: carne, fructe, iarbă. Interesant. nu? Cu cât sunt mai mulţumiţi vizitatorii, cu atât mai bună va fi evaluarea la ZooOMetru. Arată-ţi abilităţile de director Zoo! Distracţie plăcută la ZooMumba.

neatacurazvansidani, neata.a1.ro live

De luni pana vineri, de la opt la zece Razvan si Dani vor gazdui transmisiuni directe de la statiile locale ale Antenei 1, in care telespectatorii vor fi pusi la curent cu cele mai interesante sau haioase intamplari mondene din tara, dar si cu starea vremii din diverse zone ale tarii. neatacurazvansidani, neata.a1.ro live http://www.a1.ro/tv/live.html.

Chimia contrastelor metaxa suntonic.ro

Daca te pricepi la conbinatii descopera combinaţia unica dintre savoarea calda şi blanda de Metaxa 5  şi gustul amarui şi înţepător al apei tonice. Chimia contrastelor metaxa suntonic.ro. Intra in concursul Chimia contrastelor si poti castiga o excursie de 2 persoane la Atena daca spui povestea ta de dragoste, iar daca te pricepi la combinatii poti castiga o invitatie de 2 persoane la petrecerea suntonic.

huidu blog www.serbanhuidu.ro

La varsta de doar 19 ani Serban s-a angajat la Radio 21 si pornind de la porecla sa a realizat emisiunea "Cronica Carcotasului", la acea vreme referindu-se strict la politicienii din timpurile respective. Dupa patru ani frumosi la Radio 21, in 1999 Serban s-a angajat la Prima TV iar un an mai tarziu si-a lansat emisiunea si la televizor. Astfel se facea ca Serban Huidu realiza cronicutala televizor intr-un fromat diferit de cel de la radio si cu o gama mult mai larga de subiecte. S-a imprietenit cu Mihai Gainusa si dupa lungi negocieri Mihai i s-a alaturat in emisiune si i-au schimbat numele in "Cronica Carcotasilor". huidu blog www.serbanhuidu.ro

impreunadamviatapovestilor.a1.ro

Emisiuni de pe impreunadamviatapovestilor.a1.ro inregistrate.
Antena 1 lansează campania „Impreuna dam viata povestilor si readuce la viaţă poveşti de mult uitate. Protagoniştii lor nu sunt însă celebrele personaje care au marcat copilăria a generaţii întregi, ci oameni simpli care deşi au realizat lucruri extraordinare asemeni eroilor din basme, trăiesc încă în anonimat si saracie.
impreunadamviatapovestilor.a1.ro a implicat munca unei echipe de jurnalisti de exceptie coordonată de Carmen Avram.
Antena 1 va prezenta povestea lor printr-o serie de reportaje extraordinare şi îi va surprinde cu numeroase cadouri care vor readuce bucuria unei ierni de poveste. Fiecare caz va fi susţinut de o vedetă Antena 1: Andrei Zaharescu, Oana Frigescu Badiu, Anca Rusu, Simona Gherghe, Dan Capatos, Răzvan Simion, Dani Oţil, Dan Negru, , Alex Ferariu, Mihaela Calin, Luiza Bogdan, Crina Abrudan , Andreea Berecleanu, Mircea Badea.

Narcisa Salbatica Episodul 74 VIDEO

Narcisa Salbatica Episodul 74 VIDEO
NARCISA SALBATICA EPISODUL 74 VIDEO - NARCISA SALBATICA EP 74 VIDEO ONLINE

Culoarea fericirii Episodul 92 VIDEO

Culoarea fericirii Episodul 92 VIDEO
CULOAREA FERICIRII EPISODUL 92 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 92 VIDEO ONLINE
 

Culoarea fericirii Episodul 91 VIDEO

Culoarea fericirii Episodul 91 VIDEO
CULOAREA FERICIRII EPISODUL 91 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 91 VIDEO ONLINE
Culoarea Fericirii Episodul 91

Culoarea fericirii Episodul 90 VIDEO

Culoarea fericirii Episodul 90 VIDEO
CULOAREA FERICIRII EPISODUL 90 VIDEO - CULOAREA FERICIRII EP 90 VIDEO ONLINE
Culoarea Fericirii Episodul 90

Newcastle United - Arsenal 4-4 REZUMAT VIDEO

Newcastle United - Arsenal 4-4 REZUMAT VIDEO


Arsenal Londra a condus cu 4-0 la pauza , dupa ce au marcat 3 goluri in 10 minute. Newcastle a revenit miraculos cu 4 goluri in 20 de minute in repriza a doua.

Marcatori:

1' [0 - 1] T. Walcott
3' [0 - 2] J. Djourou
10' [0 - 3] R.v. Persie
26' [0 - 4] R.v. Persie
69' [1 - 4] J. Barton (pen.)
75' [2 - 4] L. Best
83' [3 - 4] J. Barton (pen.)
88' [4 - 4] C. Tioté


Echipele de start:

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Walcott, Wilshere, Diaby, Fabregas, Arshavin, Van Persie;
Rezerve: Almunia, Rosicky, Squillaci, Eboue, Gibbs, Chamakh, Bendtner

Newcastle: Harper, Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique, Barton, Tiote, Nolan, Gutierrez, Best, Lovenkrands;
Rezerve: Krul, Campbell, Guthrie, Perch, Ranger, Ferguson, Richardson

Sursa foto: mirror.co.uk

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 6 februarie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 6.02.2011

Rezultate Loto 6 din 49 , duminica 6 februarie 2011 – Numerele castigatoare la Loto 6/49 din 6.02.2011

Loteria Romana va efectua, duminica 6 februarie , o noua tragere la jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc.
Cele sase numere norocoase extrase la tragerea Loto 6/49 sunt: 47,46,34,22,26,6. La tragerea Noroc au fost extrase numerele 5809478 .
La extragerea Loto 5/40 au fost extrase numerele . La tragerea Joker numerele extrase sunt 34,42,37,18,43 + Jokerul 15 .

Barcelona - Atletico Madrid 3-0 REZUMAT VIDEO

Barcelona - Atletico Madrid 3-0 REZUMAT VIDEO

Echipele de start:

FC Barcelona: Valdes; Alves, Pique, Abidal, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi (Afellay 84), Iniesta (Keita 80); Pedro (Bojan 84), Villa, Messi

Atletico Madrid: De Gea; Valera, Ujfalusi, Godin, Antonio Lopez; Reyes, Tiago, Assuncao (Koke 57), Filipe Luis (Elias 76); Fran Merida (Forlan 46). Kun Aguero