Pagini

Industria de pokerului online mondial, la pamant.Afla cine-i geniul si de ce s-a razbunat

Internetul inca se lupta sa isi revina dupa ce un tanar a pus pe butuci trei site-uri din SUA, extrem de populare, pe care se juca poker. Fondatorii acestora au fost arestati de FBI, cu ajutorul acestui australian, considerat un geniu in afaceri.

Pokerul de pe internet a primit o lovitura serioasa in Statele Unite, dupa actiunea FBI din "vinerea neagra", cand 11 membri cu functii de conducere ai unor site-uri, directori si co-fondatori, au fost arestati de autoritatile federale, potrivit cotidianului Courier Mail.

De asemenea, federalii americani au inghetat aproximativ 76 de conturi bancare din 14 tari, care aveau legaturi cu persoanele arestate. Nu in ultimul rand, FBI a a inchis cinci site-uri care erau folosite de trei companii pentru a gazdui jocurile de poker.

Nu se spune care este cifra exacta cu care au fost pagubite autoritatile americane, insa presa afirma ca marile companii de poker au pacalit bancile din SUA cu "miliarde" de dolari. Jurnalistii de la Sydney Morning Herald sustin ca autoritatile incearca sa recupereze de la aceste companii suma de 3 miliarde de dolari. Ce inseamna aceasta suma in Romania? Spre comparatie, bugetul ministerului culturii pe 2011 este de 254 de milioane de dolari, in timp ce bugetul ministerului sanatatii este de 1miliard 500 de milioane de dolari.

Toata aceasta actiune se presupune ca a fost coordonata de un magnat australian al afacerilor online.

In prezent, industria online de poker din Australia incearca sa-si convinga publicul ca nu exista niciun risc daca isi vor juca banii pe internet. Este vorba de site-urile PokerStars, Full Tilt Poker si Absolute Poker, ai caror sefi au ajuns dupa gratii, cu ajutorul FBI, fiind acuzati de spalare de bani.

Din acest motiv, jucatorii americani de pe internet se tem ca pokerul va disparea din mediul online al SUA, mai ales ca pariurile sunt interzise inca din 2006. Solutia unor companii precum PokerStars a fost sa se mute pe un nou domeniu, pokerstars.eu si sa scape de bratul lung al legii din SUA.

Si, pentru toate acestea, este de vina un singur om.

De unde a pornit toata povestea

Australianul Daniel Tzvetkoff este descris ca un baiat-minune, un geniu, care la 13 ani si-a facut prima afacere. In 2008, el "valora" aproximativ 80 de milioane de dolari.

Tzvetkoff a creat schemele de plata de pe site-urile Full Tilt Poker si Poker Stars. Castigul lui era de aproape 150.000 de dolari pe zi, insa a devenit lacom si a inceput sa fure din banii companiilor de poker de pe internet.

A fost dat in judecata, fiind acuzat ca a furat peste 100 de milioane de dolari de la ceilalti co-proprietari ai site-urilor. Tzvetkoff a fost arestat in Las Vegas, in aprilie 2010, fiind acuzat de spalare de bani in cazul unei sume de 540 de milioane de dolari, frauda si frauda pe internet. Pedeapsa pe care risca sa o primeasca: 75 de ani in inchisoare.

Pentru ca este cetatean australian, si are si foarte multi bani, i s-a interzis eliberarea conditionata. Insa, dupa o intalnire "secreta" cu procurorii, a iesit "imediat" din inchisoare. Iar acum, cei care l-au dat in judecata suporta consecintele.

Daniel Tzvetkoff cunoaste operatiunile care se fac pe aceste site-uri de poker pe dinafara, si se afla in situatia in care poate sa dea informatii avocatilor americani, care pot ingropa acele site-uri. Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, toti cei care au fost inchisi acum risca pedeapsa cu inchisoarea pe o perioada de 30 de ani.

sursa: stirileprotv.ro

Real Madrid - Barcelona 0-2. Rezumat video! Uefa Champions League semifinala

 
Al 3-lea El-Clasico în 12 zile a început şi s-a încheiat cu scîntei. N-a fost spectacol, au scrîşnit tibiile în şocuri teribile. Dar chiar şi pe acest fundal sumbru, marca Mourinho, Barca a învins. Prima victorie din acest maraton contra Madridului. 0-2, cu un Messi genial, şi e foarte, foarte, foarte aproape de finală. Ar fi a 3-a în 6 sezoane.

Bodyguarzii
O mare albă încearcă să poarte Realul pe val. "Vivimos por ti, Vence por nosotros", scrie pe două pancarte uriaşe. "Trăim pentru tine, cîştigă pentru noi!", aşteaptă fanii madrileni. Dar Mourinho nu vrea neapărat să învingă. A văzut că blocada sa a funcţionat perfect în finala Cupei, de ce n-ar fi la fel şi acum? Intenţiile gazdelor sînt evidente din primul minut. Şapte oameni defensivi, care nu trebuie decît să închidă jocul Barcei, să-l sufoce, să-l distrugă. Se dublează, se triplează chiar, sînt mereu în superioritate în apărare. Messi nu face un pas fără bodyguarzi. Pepe, "monumentul antifotbal", cum îl descria Mundo Deportivo, dă cu el de pămînt. Dacă nu e Pepe, apare Lass şi îi controlează rezistenţa gleznelor. Real ajunge rar în careul advers, dar pentru Mou e mai important să nu ia gol. Nu a primit nici unul în Liga 2010-2011. Momentan

Messi scapă de umbre. Genială pasă!
Barca are posesia. Nu e la fel de inspirată fără Iniesta, accidentat exact cînd era mai mare nevoie de el. Însă Villa driblează şi şutează. Foarte aproape. Un semnal? Messi scapă în sfîrşit de umbrele sale. O pasă genială luminează atacul, Xavi preia, e singur cu Casillas... Portarul mai salvează o dată Madridul, la fel ca în Cupă. E minutul 25. Catalanii au mingea 75 la sută. Degeaba. Pe tabelă, tot 0-0. Marcaseră în 8 din ultimele 9 meciuri pe "Bernabeu". Nu mai puţin de 18 goluri. Nu şi acum. Cruyff le-a spus: "Nu vă mai plîngeţi de arbitru şi de gazon. Jucaţi!". Totuşi, lipseşte profunzimea.

Trucurile Madridului
Real apelează la trucuri ca să cîştige poziţii. Di Maria plonjează lîngă Dani Alves, nu o dată, de două ori. Pînă îl convinge pe arbitrul german să-i dea lovitură liberă şi "galben" fundaşului. Cînd se retrag, madrilenii joacă murdar: Arbeloa, care ameninţa zilele trecute că "e război", recunoscut pentru agresivitatea sa, îl loveşte cu umărul în faţă pe Pedro. Iar Marcelo dă din mîini şi îl întinde pe gazon pe
Busquets, care exagerează şi el.

Apoi, cînd 80.000 de suporteri pătimaşi se gîndeau la pauză, Cristiano se trezeşte. Şutul lui CR7 e surprinzător şi îl prinde nepregătit pe Valdes. Balonul îl izbeşte în piept pe portar, care respinge şi în faţa lui Ozil. Neamţul era însă în ofsaid. Pauză! Nu înainte ca Arbeloa să aprindă scînteia răzbunării, jucătorii şi staffurile ciocnindu-se la intrarea în tunel.

4 eliminări în 4 derbyuri!
Mourinho schimbă primul. Iese Ozil, intră un vîrf veritabil, Adebayor. Iar Ronaldo scapă periculos, însă refuză să paseze cînd trebuie. E egoist. Pe contră, Messi şerpuieşte printre rivali, oprindu-se în cotul lui Sergio Ramos. Fundaşul primeşte cartonaş şi va fi suspendat la retur! Şi nu e tot. De-abia acum începe nebunia! Pentru că Pepe îl atacă violent pe Dani Alves, cu crampoanele pe tibie. Roşu direct. Al 4-lea meci consecutiv Real - Barca cînd echipa lui Mourinho termină cu un om în minus. Nimeni nu-l mai linişteşte pe Mourinho. A luat foc. Protestează, apoi se îndreaptă spre al 4-lea arbitru. "Bravo!", îi spune şi îi face cu ochiul. În semn de "m-aţi ruinat şi acum!".

Omul cu 9 vieţi
Sfîrşeşte în tribună, în spatele gardului. Continuă să-şi ia notiţe cu febrilitate, dar, pe gazon, Barca e aproape de gol. Villa şi Pedro, ultimul înainte ca Marcelo să-l calce în picioare!

Vine şi golul: Afellay, rezerva-surpriză, centrează perfect, iar Messi, omul cu 9 vieţi, răsare din pămînt şi trimite printre picioarele lui Casillas. 0-1. Real mai scapă de o eliminare, cînd Adebayor îl bruschează pe Busquets. Dar se face 0-2. Messi a luat mingea, i-a driblat pe toţi în cascadă, oprindu-se în plasă. Are 11 goluri în 11 meciuri de Ligă. Acum chiar că e final. Şi de calificare! Fotbalul a învins.

sursa: GSP.ro

Rezumat:






Românii au talent. Cum A VOTAT PUBLICUL. La ce distanţă a pierdut Narcis Iustin Ianău în faţa lui Adrian Ţuţu

Primii doi clasaţi, Adrian Ţuţu şi Narcis Iustin Ianău, au adunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile şi apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Românii au talent". Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap, cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procente distanţă, cu 24,40% din voturi. Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votanţii show-ului. Acrobaţii de la Trupa Ballance, ocupanţii locului al patrulea, şi-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmaţi de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi. Barmanul Valentin Luca s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 3,53% din voturi, după el venind Rebeca Neacşu, cu 2,50% din preferinţele românilor. 

Magicianul mingii, Ştefan Florescu, de-abia a reuşit să adune 1,94% din sms-urile şi apelurile telespectatorilor, iar cele două voci de aur, Cristina şi Alina, dar şi gimnasta Medea au obţinut, fiecare, puţin peste un procent din voturi. Pe ultimele locuri s-au situat soţii Luca (0,86%) şi clubul sportiv Akikai (0,79%). 

sursa: gandul.info

Emisunea Burlacul 2 - 28 Aprilie VIDEO ONLINE

Burlacul 2 - 28 Aprilie VIDEO



După ce Cătălin Botezatu a cucerit inimile concurentelor, dar şi pe ale telespectatorilor, emisiunea vine să cucerească cu un alt burlac. Noul burlac se numeşte Edward Popescu Strohlen. 21 de fete intră în competiţia pentru inima Burlacului. Sunt tinere, frumoase şi au pentru ce lupta: un tânăr şarmant, bogat şi educat.
Edward s-a născut în România, însă înainte de a împlini un an a plecat împreună cu părinţii săi în Germania. A trăit apoi pe cinci continente, a studiat în Elveţia şi Monaco, vorbeşte patru limbi străine: germană, engleză, franceză şi italiană, iar momentan trăieşte în România, deşi părinţii locuiesc în Monaco.
Cea care poate ajunge la sufletul Burlacului trebuie să fie sinceră şi directă, comunicativă, modestă, educată şi cu suflet cald. Aspectul fizic este şi el foarte important pentru Burlac, însă nu suficient.