Drept la Tinta 15 Mai 2012,Drept la Tinta 15 Mai 2012 video, Drept la Tinta 15 Mai 2012 online video, Drept la Tinta 15.05.2012, Drept la Tinta 15 Mai 2012 video online.
“Drept la ţintă” este o emisiune magazin în care vor fi tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional.

Nu vor lipsi subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.

Mădălin Ionescu va da startul noii sale emisiuni de la Kanal D, “Drept la țintă”, fiind susţinut de echipa sa formată din jurnalişti cu experienţă, pentru care creativitatea şi sursele nu prezintă limite şi care, la fel ca Mădălin, nu sunt la prima încercare de a transforma într-un real succes un proiect cu o concurenţă uriaşă.

Mădălin Ionescu: “Drept la ţintă – este o emisiune care combină experienţa şi cunoştinţele în materie de televiziune pe care eu şi echipa mea le-am acumulat de-a lungul timpului, dar care va aduce inovaţie şi reinventare. “Drept la țintă” va fi o alternativă de divertisment la emisiunile deja prezente pe piaţă şi îi invit pe telespectatori să descopere surprizele unui nou produs marca Mădălin Ionescu, la Kanal D.”
Roxana Ionescu inselata de sot?

Adrian Iovan instructor de zborMisterul lacului fara fund


Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top