Drept la Tinta 21 Mai 2012 online,Drept la Tinta 21 Mai 2012 video, Drept la Tinta 21 Mai 2012 online video, Drept la Tinta 21.05.2012, Drept la Tinta 21 Mai 2012 video online.
“Drept la Å£intă” este o emisiune magazin în care vor fi tratate la cald cele mai proaspete informaÅ£ii ale zilei, subiecte originale ÅŸi exclusivităţi, intrigi ÅŸi controverse pe cazuri de interes naÅ£ional.

Nu vor lipsi subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.

Mădălin Ionescu va da startul noii sale emisiuni de la Kanal D, “Drept la È›intă”, fiind susÅ£inut de echipa sa formată din jurnaliÅŸti cu experienţă, pentru care creativitatea ÅŸi sursele nu prezintă limite ÅŸi care, la fel ca Mădălin, nu sunt la prima încercare de a transforma într-un real succes un proiect cu o concurenţă uriaşă.

Mădălin Ionescu: “Drept la Å£intă – este o emisiune care combină experienÅ£a ÅŸi cunoÅŸtinÅ£ele în materie de televiziune pe care eu ÅŸi echipa mea le-am acumulat de-a lungul timpului, dar care va aduce inovaÅ£ie ÅŸi reinventare. “Drept la È›intă” va fi o alternativă de divertisment la emisiunile deja prezente pe piaţă ÅŸi îi invit pe telespectatori să descopere surprizele unui nou produs marca Mădălin Ionescu, la Kanal D.”

Despre capuse



Batranul fara oase



Laura Lavric in scandal cu sora ei



Radu Mazare are o noua iubita bruneta


Trimiteți un comentariu

 
Top