Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 VIDEO
Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 ONLINE - Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 VIDEO ONLINE
video Mireasa pentru fiul meu 6 iulie 2012 ora 14:00
video Mireasa pentru fiul meu 6 iulie 2012 ora 17:00
Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012, Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 Online Gratis, Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 partea 6 Online, Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 partea 1 Online,Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 Pe antena1 ro, Filme seriale Online Gratis Subtitrate,Serial Online Mireasă pentru fiul meu 6 Iulie 2012 reluare,6.07.2012

Trimiteți un comentariu

  1. Anonim06:01

    Adrian,esti cel mai needucat din casa,asta e educatia care ai primit-o de la parintii tai,si a tarziu sa te mai corijeji.Ai stat 9 luni in casa,dar in zadar,nu ai invatat nimic,nici tu,nici ma,a ta,care pare mandra de vocabularul si mitocania ta.Nu iti incapi in piele cand esti laudat(nu stiu pt.ce )si revoltat cand cineva iti arara adevarul despre tine.Pocar ca si copiii aud mizeria de vocabular si mitocanioa ta. Nu inteleg de ce staff-ul nu se sesizeasa,ca Mirela cam trece cu usurinta peste marlania ta. E revoltator si strigator la cer ce se intampla si de ce esti mentinut tu si Chiritoaia perversa in emisiune.( BANII,NU? )

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim06:10

    Scoate-ti odata afara mitocanul si falsa de grasana,ne-au mancat sufletul.Am crezut ca e o emisiune matrimoniala ,dar vedem ca e una de a castiga bani jandarmul badaran si baragladina de mama-sa.Ati promovat,badarania,jignirile,vocabularul mizerabil,.nonvaloarea etc. Ati reusit sa invatati copiii,un vocabular de maidan,pe care l-ati ridicat la rang inalt. Chiar ati pierdut orice demnitate,ca emisiune. Badaranul trebuia descalificat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim02:06

    LA ACEASTA PARERE ATI AJUNS, ACUM SAU O AVEATI SA ZICEM MAI DE LA INCEPUTUL COMPETITIE, NU-I NIMIC... VINE SI ACEASTA ZI CAND VOR FI ELIMINATI DIN COMPETITIEI, VOR CASTIGA CUPLURI FORMATE CU LUNI IN URMA, NU ADRIAN CU MAMA LUI, DE ACESTA PUTEM SA VA ASIGURAM 100%... MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim03:27

    Badaranul face legea in casa,atunci cind Imre a vrut sa zica ceva d-na Mirela la avertizat caci d-na Berioara este mama,d-na Gabriela,Maria,Lena,Niculina ce sunt ,ce pozitie a avut d-na Mirela cind cretinoidul a jignit si a insultat aproape pe toata lumea,inclusiv pe noi telespectatorii,daca showul face propaganda ,neamului prost,agramatului,mitocanului atunci promovatii pe Adrian si Beriara,felul cum se exprima amindoi sunt penali.

    RăspundețiȘtergere

 
Top