Dan Negru, liderul divertismentului ÅŸi unul dintre promotorii show-urilor de cultură generală din România revine cu un gameshow revoluÅ£ionar a cărui miză consistentă, 100.000 de euro pe ediÅ£ie, (totalul fiind incredibila sumă de 1.500.000 de euro) a mobilizat la casting sute de români. Dintre aceÅŸtia, majoritatea sunt profesori sau studenÅ£i care speră ca provocările de cultură generală pe care Negru le va lansa la “Cu banii jos” să le aducă venituri considerabile.
După “Te pui cu blondele”, Dan Negru aduce un show de cultură generală, un concept revoluÅ£ionar pe piaÅ£a show-urilor de gen, atât prin faptul că participanÅ£ii “luptă” în cuplu, dar mai ales prin faptul că intră în cursă cu “banii jos”. Astfel, pe masa de concurs se va afla marele premiu, 100.000 de euro, sumă la care aspiră numeroÅŸi români. Nu e însă un lucru simplu să îţi pui cultura generală la încercare, dar cei mai curajoÅŸi par să fie profesorii ÅŸi studenÅ£ii care s-au prezentat în număr foarte mare la castingul organizat pentru emisiune. Fiind vorba despre un format TV prin care sunt testate cunoÅŸtinÅ£ele participanÅ£ilor, în computere au fost introduse 35.000 de intrebări. 14 oameni verifică fiecare răspuns din trei surse.
Pe lângă premiul de 100.000 de euro, românii au mai avut un motiv serios pentru care să se înscrie la preselecţii, iar cei care nu au facut-o, au un motiv foarte bun să urmărească show-ul lui Dan Negru. Filmările au loc exclusiv în Turcia, într-unul dintre cele mai spectaculoase studiouri de televiziune. Astfel, atât Dan Negru, cât şi echipa şi concurenţii călătoresc la Istanbul. Printre aceştia din urmă se numără şi vedete cu greutate din showbizul românesc.
Cu Banii Jos Emisiunea din 3 Octombrie 2012,Cu Banii Jos Emisiunea din 3 Octombrie 2012 ONLINE,Cu Cu Banii Jos Emisiunea din 3 Octombrie VIDEO,Cu Banii Jos 3.10.2012,Cu Banii Jos 3 Octombrie RELUARE,Cu Banii Jos Online peteava.

Trimiteți un comentariu

 
Top