Serviciul Roman de Comedie 7 Noiembrie 2012,Serviciul Roman de Comedie 7 Noiembrie 2012 ONLINE,Serviciul Roman de Comedie Emisiunea din 7 Noiembrie VIDEO,Serviciul Roman de Comedie 7.11.2012,Serviciul Roman de Comedie 7 Noiembrie RELUARE,Serviciul Roman de Comedie peteava.Serviciul Român de Comedie (SRC) este instituţia care supraveghează comedia din viaţa politică, socială şi mondenă din România, prin intermediul agenţilor săi speciali.
SRC este singurul serviciu secret care recunoaÅŸte că activitatea sa este de tot râsul. El supraveghează si deconspiră resursele comice ale ţării ÅŸi încearcă să ofere fiecărui român porÅ£ia de comedie pe care o merită, sub deviza “SRC te vede, râzi pentru Å£ara ta!”
Serviciul Român de Comedie este, de asemenea, singura instituţie care nu trăieşte din impozite, ci din incompetenţa celor care ne conduc, sunt vedete ale vieţii mondene sau pur şi simplu sunt nişte oameni oarecare care fac lucruri comice din greşeală sau din prostie.
Deoarece comedia este una dintre cele mai bogate resurse naturale ale ţării noastre, Serviciul Român de Comedie îşi asumă în faţa poporului răspunderea de a o exploata la adevărata ei valoare. Fie că este vorba de o picoteală în Parlament, o gâlceavă între personajele mondene ale zilei sau o tâmpenie comisă de un simplu cetăţean, SRC nu se va da înapoi de la nimic pentru a o intercepta şi a o aduce în faţa voastră.
Obiectivul serviciului este buna dispoziţie prin intermediul echipei sale de agenţi speciali profesionişti, riguros instruiţi pentru comedie.

Trimiteți un comentariu

 
Top