Suburban Girl – Iubire ca la carte (2007) online gratis subtitrat

Suburban Girl este o comedie romantica despre maturizare, bazata pe doua povestioare din populara carte The girl’s guide to hunting and fishing, scrisa de Melissa Banks. Brett Eisenberg este o tanara care lucreaza in lumea editurilor din New York. Dornica sa promoveze, Brett participa la un eveniment important, cu speranta de a-l intalni pe mogulul Archie Knox. Imediat ce o zareste, acesta incepe sa o curteze, trimitandu-i cadouri scumpe, invitand-o la intalniri extravagante si dandu-i sfaturi in cariera.
Relatia lor pare desprinsa din povesti inca de la inceput, dar situatia devine din ce in ce mai complicata din cauza diferentei de varsta dintre cei doi si a problemei pe care Knox o are cu alcoolul. Pe langa aceste impedimente, relatia lor este pusa la incercare si de reactia celor din jur, iar cei doi trebuie sa decida ce isi doresc cu adevarat si sa lupte pentru acest lucru.

Suburban Girl (2007) download gratis, Suburban Girl (2007) film online, Suburban Girl (2007) film online gratis, Suburban Girl (2007) online, Suburban Girl (2007) online cu subtitrare, Suburban Girl (2007) online gratis, Suburban Girl (2007) online movie, Suburban Girl (2007) online subtitrat, Suburban Girl (2007) subtitrare, Suburban Girl (2007) torrent, Suburban Girl (2007) trailer, watch Suburban Girl (2007) online

Trimiteți un comentariu

 
Top