Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 ONLINE
Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 VIDEO,Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 ONLINE
Pariu cu Viata live, Pariu cu Viata video, Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 reluare, Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 video, Pariu cu Viata 27.03.2013 online video, Pariu cu Viata reluare, Pariu cu Viata 27 MARTIE 2013 video online.
Ioana (Alina Eremia) ÅŸi Andrei (Dorian Popa) sunt elevi în ultimul an la Colegiul NaÅ£ional de Arte din BucureÅŸti. Sunt îndrăgostiÅ£i ÅŸi fericiÅ£i sau cel puÅ£in aÅŸa crede Ioana până în momentul în care descoperă că a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la începutul anului ÅŸcolar. Ceea ce nimeni nu realizează este faptul ca Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana. Profund dezamăgită, Ioana găseÅŸte refugiu în muzică, în special în trupa “La-La Band”, un club de muzică modernă înfiinÅ£at de Raluca (Adela Popescu), noua profesoară de teorie muzicală a colegiului. 20 de elevi talentaÅ£i alcătuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. ToÅ£i sunt pasionaÅ£i de muzică, îşi doresc să ajungă staruri ÅŸi să umple stadioane.
Odată cu intrarea într-o nouă etapă a vieţii, problemele tinerilor din LaLa Band nu întârzie să apară, dramele să capete o altă amploare, iar poveştile de iubire să fie trăite la intensitate maximă.
Sezonul 4 din “Pariu cu viaÅ£a” începe cu întoarcerea Ancăi de la Londra, unde a fost în vacanţă cu bunicul ei, însă viaÅ£a adolescentei se complică cu drame puternice care vor afecta toată trupa LaLa Band, iar povestea ei de dragoste cu Vlad întâmpină obstacole.
ÃŽntre filmările de la malul mării, la răsăritul soarelui, ÅŸi cele nocturne, din jurul focului de tabăra, pentru serialul “Pariu cu viaÅ£a”, tinerii din LaLa Band s-au distrat de minune în Vama Veche, însă peripeÅ£iile acestora vor Å£ine în suspans telespectatorii înca din primul episod al noului sezon.

Trimiteți un comentariu

 
Top