Romania Te Iubesc 26 Mai 2013 ONLINE
Romania Te Iubesc video,Romania Te Iubesc 26.05.2013 video,Romania Te Iubesc LIVE,Romania Te Iubesc 26 mai video online,Romania Te Iubesc 14 aprilie video online.
Va Dorim Vizionare Placuta de FILME ONLINE SUBTITRATE!
Romania, te iubesc!, o emisiune jurnalistica marca Stirile Pro Tv, prezentata de Cristian Leonte, este difuzata in fiecare duminica seara, de la 18:00. Echipa Stirilor Pro Tv isi propune cu fiecare editie sa faca dezvaluiri remarcabile pentru romani si sa le arate realitatea care nu se vede cu ochiul liber.

Trimiteți un comentariu

  1. Anonim07:54

    buna va urmaresc in fiecare duminica ceea ce faceti este extraordinar pacat ca nu se sesizeaza persoanele care ar trebui sa faca ordine. in legatura cu emisiunea difuzata in 26 mai ne taie padurile si le vind dincolo si d-na ministru se ascunde dupa deget nu a luat nici un fel de masura continua sa taie in continuare...avem si noi aici in valea jiului pe asa zisul domn emil parau care a facut defrisari masive incepind de la cimpusel in toata valea continua si acum si nimeni nu se sesizeaza. BANUL VORBESTE a facut avere din padurile defrisate ati putea sa faceti un reportaj si in valea jiului... tineti-o tot asa

    RăspundețiȘtergere

 
Top