Amour 2012 Online Gratis Subtitrat Turnarea deoparte calculul clinică a operei sale din trecut, regizorul Michael Haneke loveste-o venă profundă umaniste pentru un portret chinuitoare de cerere mortalității lui inevitabile pe platoul de filmare existența noastră față de un context intern lumesc. Un bărbat în vârstă, Georges (Jean-Louis Trintignant) și soția lui, Anne (Emmanuelle Riva), atât de strâns familiarizați unul cu altul e fiecare cuvânt și gest, brusc nevoie de a re-desena parametrii de comunicare ale acestora după un episod ciudat duce la o cumplită diagnostic.
1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

E Anne, care se retrage în meditațiile neconsolat, ca starea ei de sănătate se deteriorează în timp ce Georges trebuie să tind să rănile ei psihologice cu instrumente ascuțite. E foarte "normalitatea" a lui Haneke scenariu lungi, detaliate și scenariul care se desfășoară drama care face atât de convingătoare, infirmitatea vârstă este un apropiat obiectul tuturor inimile noastre și Haneke se examinează cu un ochi pentru detaliu magistral. Ambele actori, legende ale cinematografiei franceze, dau spectacole fără cusur, în timp ce, de asemenea, Isabelle Huppert este excepțională într-o mână de scene ca fiica lui Anne.

Ita

Streaming (BDRip): Nowvideo, Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 126′ – FRANCIA, GERMANIA
Georges e Anne sono ormai ottantenni e, dopo una vita passata a insegnare musica, si sono ritirati in pensione, soddisfatti anche della carriera della figlia Eva, musicista che vive all’estero con la sua famiglia. Ma l’amore che lega i due anziani coniugi sarà messo a dura prova nel momento in cui Georges dovrà rapportarsi con l’umiliazione e la degradazione fisica per via di…

Amour (2012)
Iubire
Rating IMDB: 8.1/10 din 6944 voturi
Gen: Drama | Romantic
Regia: Michael Haneke
Durata: 127 minute
Actori: William Shimell | Carole Franck | Damien Jouillerot | Isabelle Huppert | Walid Afkir

Trimiteți un comentariu

 
Top