Gravity 2013 Online Gratis Subtitrat Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.
1 1



Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Ita

FANTASCIENZA – DURATA 93′ – USA
La dottoressa Ryan Stone, un brillante ingegnere medico, è alla sua prima missione a bordo di uno shuttle. Affianca la squadra del veterano Matt Kowalsky, al comado della sua ultima spedizione prima di ritirarsi in pensione. Il loro è un viaggio di ordinaria amministrazione che si trasforma in disastro quando, a causa di un evento non previsto, la navicella esplode, uccidendo il resto dell’equipaggio…

Gravity (2013)
Gravity 3D: Misiunea în spaţiu
Ratings: 8,8/10 from 17.741 users
Gen film, SF, Thriller
Durata 90 minute
Country: USA | UK
Regia Alfonso Cuarón
Cu Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen
 
Top