Anul 1945, spre sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un cercetător german pe nume Klausener lucreaza la o tehnologie nouă si înspăimântătoare prin care poate crea o armata nazistă nemuritoare.
Server 1 Server 2 Get Adobe Flash player Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Anul este 1945, etapele finale de WW2, si un om de stiinta german pe nume Klausener lucreaza la o tehnologie nouă înfricoșător că are puterea de a crea o armată nazist nemuritor. În vremurile noastre, și un grup de lucru NATO dislocate rapid în Europa de Est, unde un inamic și a plecat fără milă ", pare a fi ucis totul în calea sa. Dar acest lucru nu este un dușman orice. Doar Helena, un detectiv curajos pe urmele notoriu criminal de război Klausener, acceptă realitatea că ne confruntăm cu un batalion de Storm Troopers nazist, o armata de zombie veritabil pe martie.

Ita

1945, nei giorni finali della Seconda Guerra Mondiale. Uno scienziato nazista di nome Klausner sta lavorando su una terrificante nuova tecnologia in grado di creare un esercito immortale al servizio del suo Führer. Qualcosa però non va secondo i suoi piani…

Outpost: Black Sun (2012)
Rating IMDB: 4.8/10 din 1645 voturi
Gen: Groaza | Actiune
Regia: Steve Barker
Durata: 101 minute
Actori: Martin Bell | Ali Craig | Nick Nevern | Catherine Steadman | Daniel Caltagirone
 
Top