Tron Legacy 2010 Online Gratis Subtitrat-Mostenirea Tron 2.0 este o aventura tehnologica cu actiunea plasata in universul digital. Sam Flynn, fiul in varsta de 27 de ani al lui Kevin Flynn investigheaza disparitia tatalui sau pana in momentul in care se trezeste chiar el insusi captiv in lumea programelor virtuale populata de jocuri pe viata si pe moarte. In aceasta lume el il regaseste pe tatal sau, care a fost captiv timp de 25 de ani. Tatal si fiul pornesc intr-o noua aventura pe viata si pe moarte intr-un cyber univers controlat de un program care a evoluat, s-a autoupgradat si a devenit constient de sine statator si foarte periculos.
1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Continuare a succesului din 1982, Tron, filmul îl are în vizor pe Sam Flynn, fiul de 27 de ani al protagonistului primei părţi, Kevin Flynn. Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său şi ajunge să fie atras în aceeaşi lume a programelor neîndurătoare şi a jocurilor virtuale în care-ţi poţi pierde viaţa în orice clipă. Alături de prietena lui Kevin, tatăl şi fiul încep un voiaj fantastic în universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil... Tron 2.0 este o aventura tehnologica cu actiunea plasata in universul digital. Sam Flynn, fiul in varsta de 27 de ani al lui Kevin Flynn investigheaza disparitia tatalui sau pana in momentul in care se trezeste chiar el insusi captiv in lumea programelor virtuale populata de jocuri pe viata si pe moarte. In aceasta lume el il regaseste pe tatal sau, care a fost captiv timp de 25 de ani. Tatal si fiul pornesc intr-o noua aventura pe viata si pe moarte intr-un cyber univers controlat de un program care a evoluat, s-a autoupgradat si a devenit constient de sine statator si foarte periculos.

Ita

Ita

FANTASCIENZA – DURATA 127′ – USA
Sam Flynn indaga sulla scomparsa del padre Kevin, che non vede da venticinque anni. La verità è più incredibile di quanto possa immaginare: Kevin è prigioniero di una realtà virtuale animata da giochi di gladiatori. Un mondo fantastico ma pericoloso nel quale anche Sam si trova catapultato…

TRON: Legacy (2010)
TRON: MoÅŸtenirea
Rating IMDB: 6.9/10 din 159634 voturi
Gen: Suspans | SF | Aventura | Actiune
Regia: Joseph Kosinski
Durata: 125 minute
Actori: Elizabeth Mathis | Serinda Swan | Beau Garrett | Olivia Wilde | Garrett Hedlund

Trimiteți un comentariu

 
Top